Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 42, Klausimai, problemos, patarimai

QUOTE(sineriuke @ 2010 11 10, 17:03)
sveikos, pas mane tai kvaila problema iskilo doh.gif  noriu dekoruoti laikrodi sienini, bet senasnaujas.lt kur anksciau viska rasdavai dabar nerandu norimo, ten nera apvalaus laikrodzio g.gif  kas kas zinote kur galima butu Vilniuje isigyti toki apvalu  laikrodi su tokiom rodyklelem: http://r2m2galerija....o...0&Itemid=74

Apvalus laikrodis.. 4u.gif
Atsakyti

[/quote]

ziurejau artmanijos tinklalapi tai tokiu apvaliu laikrodziu nera verysad.gif
[/quote]

ju tinklapyje ne viskas buna sudeta, ka jie turi parduotuveje mirksiukas.gif

bite-labai aciu Jums uz patarimus, visada taip aiskiai aprasote 4u.gif Dekojame biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GundaC: 11 lapkričio 2010 - 09:13
QUOTE(biriusa @ 2010 11 10, 18:46)
Pagal mane, problrma visai nei lake nei klijuose  g.gif . Esme tame, kad kai klijavai, ryzinis popieris sudreko ir tapo skaidrus, o kai isdziuvo pasidare vel baltas. Reikejo iskirpti palei geliu konturus. Nezinau ka patars musu profes, bet as siulau tokias iseits:

tai kad buvo kirpta palei gelytes... cia tie debeseliai tikrai ne ryzinis popierius unsure.gif

QUOTE(bite @ 2010 11 11, 05:14)
Manyčiau nutiko štai kas...Visos klijais apie ryžinį nuteptos "aureolės" "uždarė" medį ir lakuojant tasai tamsinantis lakas jau nevienodai įsigėrė į medį: ten, kur klijų nebuvo, - labiau, ten, kur pateko klijų - mažiau patamsėjo.
Bandyčiau taisyti taip: tas "aureoles", šviesesnius plotelius, pašiauščiau švitriniu ir tik tuos plotelius papildomai palakuočiau. Žinoma, bandyti reikia atsargiai, mažuose ploteliuose. Manau, turėtų situacija pagerėti. Jei taip, procesą galima ir pakartoti iki gero rezultato.
Neatmesčiau po bandymo suvienodinti patamsinimą dar tamsinti ir išilgai stalo, panašiai kaip dabar vietomis ir yra, tokiu būdu suardant tą šviesių debesėlių išsidėstymą...Čia, manau, tik reikia daryti, neskubant, kruopščiai, atidžiai ir...neatmesčiau to, kad rezultatas pranoks pirminį užmanymą...Kai kas nors kūrybiniam procese nutinka, nereikia pasimesti, o tai priimti kaip puikią progą atrasti kažkokią idėją...Už tokius uždavinius reikia dėkoti smile.gif ir būtinai pavyks 4u.gif

reiks tada pabandyti thumbup.gif o jei nesigaus tada visada spesiu nusveisti ir per nauja padaryti....
Dar klausimukas: o jei darysiu naujai g.gif tai gal tada pirmaji sluoksni lako tepti permatoma ant viso stalo, o antraji - jau galima butu tamsesni rolleyes.gif gal tokiu atveju nesigautu toki debeseliai (kur cia debesiai - cia visi debesys) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2010 11 11, 09:30)
tai kad buvo kirpta palei gelytes... cia tie debeseliai tikrai ne ryzinis popierius  unsure.gif
reiks tada pabandyti  thumbup.gif  o jei nesigaus tada visada spesiu nusveisti ir per nauja padaryti....
Dar klausimukas: o jei darysiu naujai  g.gif  tai gal tada pirmaji sluoksni lako tepti permatoma ant viso stalo, o antraji - jau galima butu tamsesni  rolleyes.gif  gal tokiu atveju nesigautu toki debeseliai (kur cia debesiai - cia visi debesys)  lotuliukas.gif

Ne kirpime esmė, o klijų tepime...Jei užeita už paveikslėlio kraštų, tai va jums ir prašom... mirksiukas.gif Tik...Šiuo atveju gal ir gerai karpymas, bet...ir tokiu atveju plėštas ryžinis smagiau atrodytų ir įsilietų...Plėšti šlapiuoju būdu.
O apie darymą naujai minčių eiga geriausia, kokia tik gali būti tokiu atveju 4u.gif
Jei taip būtų daryta, viskas ir būtų buvę OK, bet juk šitokia patirtis neįkainojama... ax.gif
Nieko asmeniška, bet prieš perdarant stalą neprošal apgalvoti slapyvardį... doh.gif
Atsakyti
Aš dar su tokiu klausimėliu user posted image
Noriu dekoruoti žvakes, artėja šventės, norisi pradžiuginti smulkmenėlėm artimuosius user posted image įdomu būtų sužinoti ar įmanoma kokiu nors būdu žvakę dekoruoti, kad ji būtų suskilinėjusi? Turiu klijų/lako specialiai klijuoti ant žvakių aplikacijoms. Tas lakas nedegus, tad žvakę galima deginti, o kaži tokie sendinantys lakai kaip reaguotų į karštą žvakę ir liepsną?
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2010 11 11, 13:12)
Nieko asmeniška, bet prieš perdarant stalą neprošal apgalvoti slapyvardį... doh.gif

unsure.gif o ka tuom noreta pasakyti ?
p.s. apie kirpima pakomentavau biriusai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chera: 11 lapkričio 2010 - 16:16
gal kuri esat is dekostudijos pirkusi teptukus? ka parekomenduotumet dezuciu dazymui, lakavimui? smile.gif

pati turiu tik viena teptuka ir su juo vargstu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Esu visiska naujoke sioje srityje, tai turiu daug klausimu, labai laukiu pagalbos 4u.gif
Taigi, turiu darzeline vaikiska kedute, ja nuslifavau, noriu dekupazuoti( nudazyti- kokius dazus geriausiai naudoti? Dekoriuti servetelemis arba lipdukais- kuo priklijuoti? ar galima paprastu lipalu? Nulakuoti- koki laka pasirinkti?), parasykit kasnors visa darbo eiga 4u.gif , ACIU LABAI isanksto
Atsakyti
QUOTE(manima @ 2010 11 12, 09:37)
Sveikos,
Esu visiska naujoke sioje srityje,  tai turiu daug klausimu, labai laukiu pagalbos 4u.gif
Taigi, turiu darzeline vaikiska kedute, ja nuslifavau, noriu dekupazuoti( nudazyti- kokius dazus geriausiai naudoti? Dekoriuti servetelemis arba lipdukais- kuo priklijuoti? ar galima paprastu lipalu? Nulakuoti- koki laka pasirinkti?), parasykit kasnors visa darbo eiga 4u.gif , ACIU LABAI isanksto

patinka man tokie prašymai thumbup.gif , fantastika.
informacijos apie dekupažą pilnas internetas, bet kam pačiai ieškoti, gaišti laiką, atsirinkinėti, gal atsiras geraširdžių kvailių, kurie padės tinginčiai....

suprantu konkrečius klausimus, paskaičiau - ne viskas aišku, pabandžiau - nepavyko, tada galima patarti, o kai nieko nežinai, reikia... kad ir į kursus eiti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2010 11 12, 14:20)
patinka man tokie prašymai  thumbup.gif , fantastika.
informacijos apie dekupažą pilnas internetas, bet kam pačiai ieškoti, gaišti laiką, atsirinkinėti, gal atsiras geraširdžių kvailių, kurie padės tinginčiai....

suprantu konkrečius klausimus, paskaičiau - ne viskas aišku, pabandžiau - nepavyko, tada galima patarti, o kai nieko nežinai, reikia... kad ir į kursus eiti  mirksiukas.gif

Na supranti ka skaitai, kai turi bent bendra supratima apie tai, o mano atveju visiskai juodas miskas... 4u.gif . Nete info ismetyta nera niekur visko issamiai paeiliui, tai kaip tam juodam miske sudelioti viska i savo vietas g.gif Knyga nusipirkau ir bandau analizuoti, bet noretusi ir gyvos pagalbos is salies, o ne kandziu komentaru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2010 11 10, 18:03)
sveikos, pas mane tai kvaila problema iskilo doh.gif  noriu dekoruoti laikrodi sienini, bet senasnaujas.lt kur anksciau viska rasdavai dabar nerandu norimo, ten nera apvalaus laikrodzio g.gif  kas kas zinote kur galima butu Vilniuje isigyti toki apvalu  laikrodi su tokiom rodyklelem: http://r2m2galerija....o...0&Itemid=74

Paziurek internete "Unikalus dirbiniai" arba galima tiesiog pas juos parduotuveje isigyti, adresas Mindaugo g. 19
Papildyta:
QUOTE(Smikis @ 2010 11 11, 02:02)
Padekite smile.gif Kokiais dazais reiketu dazyti metalini indeli (ale nuo vaikisko pieno misinuko)? Aciu 4u.gif

as dazau akriliniais
Atsakyti
QUOTE(manima @ 2010 11 12, 12:20)
Na supranti ka skaitai, kai turi bent bendra supratima apie tai, o mano atveju visiskai juodas miskas... 4u.gif . Nete info ismetyta nera niekur visko issamiai paeiliui, tai kaip tam juodam miske sudelioti viska i savo vietas g.gif Knyga nusipirkau ir bandau analizuoti, bet noretusi ir gyvos pagalbos is salies, o ne kandziu komentaru 4u.gif

cia uzsuk: http://www.supermama...howtopic=313828
daug nuorodu, daug video, daug info gal ikirsi kas per daiktas tas dekupazas rolleyes.gif
Atsakyti