Pagelbekit, esu zalia...
uzsimaniau atnaujinti vaiko kedute, ja noriu dazyti raudona spalva, noreciau, kad krastai butu tamsesni, turiu ruda spalva.
Ar ta ruda spalva viska dazyti, ar tik krasta, ir ant virsaus raudona spalva, paskiau krastus nubraukti svitru?
Ar ta ruda spalva tepti pirstu ant raudonai nudazytos kedutes krastu?
O kaip kazi atrodytu, jei as visa kedute nutepciau beicu, paskiau raudona spalva?
Jei pati, kaip sakai, esi žalia, o nori dažyti raudonai ir dar su rudais kraštais, tai lengva nebus, ne tos spalvos...
Nepyk, tiesiog pralinksminai...
Pagal tavo planą lengviausia būtų kėdutę nudažyti raudonai (teptuku, kempinėle), o kraštus patamsinti norima spalva kad ir kempinėle. Būtų geriausia tankaus porolono kempinėlė, ant kurios kraštelio lygiu gražiu sluoksniuku teptuku padengiami dažai ir nespaudžiant tapšnojamas kraštas.
Dažų tepti nedaug nuolat papildant ir būtinai teptuku tepant dažus ant kempinėlės, nes pačia kempinėle imami dažnai pasidengia netolygiai ir darbas vyksta nekokybiškai.
Kėdutę dažyti reiktų tiek sluoksnių, kad gražiai pasidengtų visas paviršius, sluoksnius gerai išdžiovinant. Jei dažai geri, pakanka 2-jų sluoksnių.
Nepyk, tiesiog pralinksminai...
Pagal tavo planą lengviausia būtų kėdutę nudažyti raudonai (teptuku, kempinėle), o kraštus patamsinti norima spalva kad ir kempinėle. Būtų geriausia tankaus porolono kempinėlė, ant kurios kraštelio lygiu gražiu sluoksniuku teptuku padengiami dažai ir nespaudžiant tapšnojamas kraštas.
Dažų tepti nedaug nuolat papildant ir būtinai teptuku tepant dažus ant kempinėlės, nes pačia kempinėle imami dažnai pasidengia netolygiai ir darbas vyksta nekokybiškai.
Kėdutę dažyti reiktų tiek sluoksnių, kad gražiai pasidengtų visas paviršius, sluoksnius gerai išdžiovinant. Jei dažai geri, pakanka 2-jų sluoksnių.
Ačiū mergaitės už atsakymus dėl lako
Nesuprantu kodėl pardavėja taip keistai pasielgė tą laką pardavusi mums su mama čia gal prieš gerus metus kai dar buvom visai žalios parduotuvėje skirtoje dekupažui nusprendėme nusipirkti profesionalų laką ir pardavėja patikino, kad šis yra labai geras, profesionalus ir t.t. ir pan., o mes ir nusipirkome jį dar paaiškino kaip naudoti, davė pavyzdį su dėžute, kad pažiūrėti kaip atrodo galutinis suskilinėjimo variantas vienu žodžiu..........
Aš irgi labai norėčiau sužinoti, kur galima gauti sniegelio, nes jau pradėjau užsiimti su burbulais
Nesuprantu kodėl pardavėja taip keistai pasielgė tą laką pardavusi mums su mama čia gal prieš gerus metus kai dar buvom visai žalios parduotuvėje skirtoje dekupažui nusprendėme nusipirkti profesionalų laką ir pardavėja patikino, kad šis yra labai geras, profesionalus ir t.t. ir pan., o mes ir nusipirkome jį dar paaiškino kaip naudoti, davė pavyzdį su dėžute, kad pažiūrėti kaip atrodo galutinis suskilinėjimo variantas vienu žodžiu..........
Aš irgi labai norėčiau sužinoti, kur galima gauti sniegelio, nes jau pradėjau užsiimti su burbulais
Sveikutės, nu niekaip nerandu kur galėčiau nusipirkti stalinei lempai gaubtą, kiek radau tai su visu stovu pardavinėja o man vien tik gaubto reikia
Sveiki,
O aš norėčiau paklausti, ar dar dar kas bendrus užsakymus iš lenkijos e-parduotuvių? Nes anksčiau gi užsakinėdavo ir servetėles ir dekoruojamus daiktus. Neberandu jokios temos
O aš norėčiau paklausti, ar dar dar kas bendrus užsakymus iš lenkijos e-parduotuvių? Nes anksčiau gi užsakinėdavo ir servetėles ir dekoruojamus daiktus. Neberandu jokios temos
ateinu su tokiu prasymu is ryzinio popieriaus iskirpau aguonas ir priklijavau prie stalo... kai pilnai klijai isdziuvo buvo lakuota truputi tamsinanaciu laku ir vot kad pasidare - liko klijku zymes aplink aguonas.... gal yra kam taip nutike ir zino iseiti ar viska reikes sfeisti ir klijuoti is naujo?
klijai tokie:
o lakas tai likes nuo laiptu lakavimo (tikriausiai koks sintetinis su trupuciu atspalvio
klijai tokie:
o lakas tai likes nuo laiptu lakavimo (tikriausiai koks sintetinis su trupuciu atspalvio
sveikos, pas mane tai kvaila problema iskilo noriu dekoruoti laikrodi sienini, bet senasnaujas.lt kur anksciau viska rasdavai dabar nerandu norimo, ten nera apvalaus laikrodzio kas kas zinote kur galima butu Vilniuje isigyti toki apvalu laikrodi su tokiom rodyklelem: http://r2m2galerija....o...0&Itemid=74
QUOTE(Chera @ 2010 11 10, 17:00)
ateinu su tokiu prasymu is ryzinio popieriaus iskirpau aguonas ir priklijavau prie stalo... kai pilnai klijai isdziuvo buvo lakuota truputi tamsinanaciu laku ir vot kad pasidare - liko klijku zymes aplink aguonas.... gal yra kam taip nutike ir zino iseiti ar viska reikes sfeisti ir klijuoti is naujo?
Pagal mane, problrma visai nei lake nei klijuose . Esme tame, kad kai klijavai, ryzinis popieris sudreko ir tapo skaidrus, o kai isdziuvo pasidare vel baltas. Reikejo iskirpti palei geliu konturus. Nezinau ka patars musu profes, bet as siulau tokias iseits:
- aplink gelytes padaryti ale seseliavima, aisku gausis nevisai seseliavimas bet geriau nei yra. Galima patapsnoti su kempine, arba su teptuku
- perdazyti visa pavirsiu ir tada aplink gelytes nudazyti.
- i laka imaisyti siek tiek beico ar dazu ir pasistengti parinkti tokia spalva kaip viso stalo ir tada aplink gelytes tuos sviesius plemus uzdazyti
QUOTE(Ida25 @ 2010 11 10, 14:57)
Sveikutės, nu niekaip nerandu kur galėčiau nusipirkti stalinei lempai gaubtą, kiek radau tai su visu stovu pardavinėja o man vien tik gaubto reikia
ermitaze neziurejot?
QUOTE(sineriuke @ 2010 11 10, 19:03)
sveikos, pas mane tai kvaila problema iskilo noriu dekoruoti laikrodi sienini, bet senasnaujas.lt kur anksciau viska rasdavai dabar nerandu norimo, ten nera apvalaus laikrodzio kas kas zinote kur galima butu Vilniuje isigyti toki apvalu laikrodi su tokiom rodyklelem: http://r2m2galerija....o...0&Itemid=74
artmanijoje ju buvo
artmanijoje ju buvo
[/quote]
ziurejau artmanijos tinklalapi tai tokiu apvaliu laikrodziu nera
[/quote]
ziurejau artmanijos tinklalapi tai tokiu apvaliu laikrodziu nera
QUOTE(*monikute* @ 2010 11 10, 11:51)
Atsakiau až.
QUOTE(Chera @ 2010 11 10, 16:00)
...
...
Manyčiau nutiko štai kas...Visos klijais apie ryžinį nuteptos "aureolės" "uždarė" medį ir lakuojant tasai tamsinantis lakas jau nevienodai įsigėrė į medį: ten, kur klijų nebuvo, - labiau, ten, kur pateko klijų - mažiau patamsėjo.
Bandyčiau taisyti taip: tas "aureoles", šviesesnius plotelius, pašiauščiau švitriniu ir tik tuos plotelius papildomai palakuočiau. Žinoma, bandyti reikia atsargiai, mažuose ploteliuose. Manau, turėtų situacija pagerėti. Jei taip, procesą galima ir pakartoti iki gero rezultato.
Neatmesčiau po bandymo suvienodinti patamsinimą dar tamsinti ir išilgai stalo, panašiai kaip dabar vietomis ir yra, tokiu būdu suardant tą šviesių debesėlių išsidėstymą...Čia, manau, tik reikia daryti, neskubant, kruopščiai, atidžiai ir...neatmesčiau to, kad rezultatas pranoks pirminį užmanymą...Kai kas nors kūrybiniam procese nutinka, nereikia pasimesti, o tai priimti kaip puikią progą atrasti kažkokią idėją...Už tokius uždavinius reikia dėkoti ir būtinai pavyks
QUOTE(Smikis @ 2010 11 11, 01:02)
Padekite Kokiais dazais reiketu dazyti metalini indeli (ale nuo vaikisko pieno misinuko)? Aciu
Akriliniais. Prieš tai nugruntavus arba pašiaušus paviršių švitrinuku.
Dažyti tankaus porėtumo kempinėle tapšnojant, dengti tiek sluoksnių, kad paviršius būtų gražiai padengtas. Jei faktūra pasirodys per grubi, kempinėlę apgaubti pėdkelnės gabalėliu. Dažus ant kempinėlės užtepti teptuku, nuolat papildant. Tarp sluoksnių svarbus geras džiovinimas.