kur atlieka foto ant ryžinio popieriaus,seniau artmanijoj užsisakydavau,prašau labai pasidalinkit paslaptimi ,kokiam pavidale foto turėti ar vežtis į foto prekių parduotuvę kad atšviestų ar kaip ten daro man tamsus miškas ?
QUOTE(Dowi @ 2010 11 06, 14:36)
kur atlieka foto ant ryžinio popieriaus,seniau artmanijoj užsisakydavau,prašau labai pasidalinkit paslaptimi ,kokiam pavidale foto turėti ar vežtis į foto prekių parduotuvę kad atšviestų ar kaip ten daro man tamsus miškas ?
as tai namie pati atsispauzdinu
"Bite", aciu uz toki issamu paaiskinima iskart drasiau darosi prie ju prisesti
QUOTE(Enita @ 2010 11 06, 09:24)
Dar noriu paklaust kaip atrodo ar kaip vadinas tas dirbtinis sniegelis Nes aš tam reikalui nusipirkau šitokį dalyką:
...
Bet dabar mąstau, kad čia turbūt visai ne tai
...
Bet dabar mąstau, kad čia turbūt visai ne tai
Tavo priemonė skirta embosingui, iškiliam dekoravimui...Manau, ir jos pagalba galima išgauti sniego, šerkšno efektą.
Tačiau sniegelis, apie kurį kalbame, kuriuo apsnigti pastarieji rodyti burbulai, yra štai toks:
blizgus ir paprastas.
Manyčiau, kad paprastas sniegelis universalesnis, nes turint įvairiausių pabarstukų, galime išgauti skirtingo žėrėjimo efektą (įvairių atspalvių ar bespalvio, tarsi šerkšnas).
Dengiamas labai paprastai: teptuku, kempinėle, nereikalauja baigiamojo lakavimo, atsparus lauko sąlygoms, skalsus (netirpsta... )
QUOTE(alira @ 2010 11 06, 11:23)
BITE, labai aciu uz nuomone O kokie papildomi atspalviai graziai ziuretusi dazant antra karta? Kazkaip man su murzinimais dar nelabai teke daryti, del to ir noriu suzinoti ka manote.
Be abejo, butu labai idomi ir kitu merginu nuomone . Nes vis dar skendeju "kurybinese kanciose". Jusu mintys man labai pades apsispresti
Be abejo, butu labai idomi ir kitu merginu nuomone . Nes vis dar skendeju "kurybinese kanciose". Jusu mintys man labai pades apsispresti
Kvartetas viską puikiai nurodė. Pagalvojau, kad galima būtų panaudoti ir korėtą kempinę, ja briaunelėse užnešant a'la rūdis (tiek daug vargai kovoj su jom, ar ne, o dabar siūlau atgal grąžinti? ), kokį violetą, smaragdą su aukso užuomina...
QUOTE(Viktorija G. @ 2010 11 06, 18:22)
"Bite", aciu uz toki issamu paaiskinima iskart drasiau darosi prie ju prisesti
Kai jau drąsiai prisėsi, tai ir nudekoruok...
Smagių burbulų!!!
QUOTE(bite @ 2010 11 06, 20:37)
Tavo priemonė skirta embosingui, iškiliam dekoravimui...Manau, ir jos pagalba galima išgauti sniego, šerkšno efektą.
Tačiau sniegelis, apie kurį kalbame, kuriuo apsnigti pastarieji rodyti burbulai, yra štai toks:
blizgus ir paprastas.
Manyčiau, kad paprastas sniegelis universalesnis, nes turint įvairiausių pabarstukų, galime išgauti skirtingo žėrėjimo efektą (įvairių atspalvių ar bespalvio, tarsi šerkšnas).
Dengiamas labai paprastai: teptuku, kempinėle, nereikalauja baigiamojo lakavimo, atsparus lauko sąlygoms, skalsus (netirpsta... )
blizgus ir paprastas.
O kur toki galima gaut?
QUOTE(Enita @ 2010 11 06, 23:52)
O kur toki galima gaut?
QUOTE(bite @ 2010 11 07, 01:19)
Atsakiau až.
Ir aš norėčiau sužinoti
Būčiau labai dėkinga, nes internete iškojau ir neradau
Bite, jei nesunku ir man brūkštelk į AŽ dėl sniegelio
Viktorija G.,Ediitta, atsakiau až.
Sveikos,
gal kam prasiverstu, man nereikalingi dazai, netinka spalva, nenaudoti. 185 MAGENTA (raudona i ruzavuma)
gal kam prasiverstu, man nereikalingi dazai, netinka spalva, nenaudoti. 185 MAGENTA (raudona i ruzavuma)
Sveikos mergaitės , patarkite prašau, gal kuri iš forumiečiu moko dekupažo privačiai?? Visai norėčiau pasimokinti..
Pastebėjau, kad neatsakiau Enitai, o gal ir kitoms dėl sniegelio.
Baltės naudotas sniegelis yra standi puri masė.
Baltės naudotas sniegelis yra standi puri masė.