Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 42, Klausimai, problemos, patarimai

kur atlieka foto ant ryžinio popieriaus,seniau artmanijoj užsisakydavau,prašau labai pasidalinkit paslaptimi 4u.gif ,kokiam pavidale foto turėti ar vežtis į foto prekių parduotuvę kad atšviestų ar kaip ten daro man tamsus miškas blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Dowi @ 2010 11 06, 14:36)
kur atlieka foto ant ryžinio popieriaus,seniau artmanijoj užsisakydavau,prašau labai pasidalinkit paslaptimi 4u.gif ,kokiam pavidale foto turėti ar vežtis į foto prekių parduotuvę kad atšviestų ar kaip ten daro man tamsus miškas  blush2.gif ?

as tai namie pati atsispauzdinu
Atsakyti
"Bite", aciu uz toki issamu paaiskinima notworthy.gif iskart drasiau darosi prie ju prisesti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija G.: 06 lapkričio 2010 - 18:23
QUOTE(Enita @ 2010 11 06, 09:24)
Dar noriu paklaust kaip atrodo ar kaip vadinas tas dirbtinis sniegelis g.gif Nes aš tam reikalui nusipirkau šitokį dalyką:
...
Bet dabar mąstau, kad čia turbūt visai ne tai doh.gif

Tavo priemonė skirta embosingui, iškiliam dekoravimui...Manau, ir jos pagalba galima išgauti sniego, šerkšno efektą.
Tačiau sniegelis, apie kurį kalbame, kuriuo apsnigti pastarieji rodyti burbulai, yra štai toks:
blizgus ir paprastas.
Manyčiau, kad paprastas sniegelis universalesnis, nes turint įvairiausių pabarstukų, galime išgauti skirtingo žėrėjimo efektą (įvairių atspalvių ar bespalvio, tarsi šerkšnas).
Dengiamas labai paprastai: teptuku, kempinėle, nereikalauja baigiamojo lakavimo, atsparus lauko sąlygoms, skalsus (netirpsta... mirksiukas.gif )
QUOTE(alira @ 2010 11 06, 11:23)
BITE, labai aciu uz nuomone  4u.gif  O kokie papildomi atspalviai graziai ziuretusi dazant antra karta? Kazkaip man su murzinimais dar nelabai teke daryti, del to ir noriu suzinoti ka manote.
Be abejo, butu labai idomi ir kitu merginu nuomone  smile.gif . Nes vis dar skendeju "kurybinese kanciose". Jusu mintys man labai pades apsispresti  4u.gif

Kvartetas viską puikiai nurodė. Pagalvojau, kad galima būtų panaudoti ir korėtą kempinę, ja briaunelėse užnešant a'la rūdis (tiek daug vargai kovoj su jom, ar ne, o dabar siūlau atgal grąžinti? blink.gif mirksiukas.gif ), kokį violetą, smaragdą su aukso užuomina...
QUOTE(Viktorija G. @ 2010 11 06, 18:22)
"Bite", aciu uz toki issamu paaiskinima notworthy.gif  iskart drasiau darosi prie ju prisesti  biggrin.gif

Kai jau drąsiai prisėsi, tai ir nudekoruok... wink.gifsmile.giftongue.gif
Smagių burbulų!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2010 11 06, 20:37)
Tavo priemonė skirta embosingui, iškiliam dekoravimui...Manau, ir jos pagalba galima išgauti sniego, šerkšno efektą.
Tačiau sniegelis, apie kurį kalbame, kuriuo apsnigti pastarieji rodyti burbulai, yra štai toks:
blizgus ir paprastas.
Manyčiau, kad paprastas sniegelis universalesnis, nes turint įvairiausių pabarstukų, galime išgauti skirtingo žėrėjimo efektą (įvairių atspalvių ar bespalvio, tarsi šerkšnas).
Dengiamas labai paprastai: teptuku, kempinėle, nereikalauja baigiamojo lakavimo, atsparus lauko sąlygoms, skalsus (netirpsta... mirksiukas.gif )

O kur toki galima gaut?
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 11 06, 22:52)
O kur toki galima gaut?

Atsakiau až.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 11 06, 23:52)
O kur toki galima gaut?

QUOTE(bite @ 2010 11 07, 01:19)
Atsakiau až.

Ir aš norėčiau sužinoti ax.gif

Būčiau labai dėkinga, nes internete iškojau ir neradau g.gif
Atsakyti
Bite, jei nesunku ir man brūkštelk į AŽ dėl sniegelio smile.gif
Atsakyti
Viktorija G.,Ediitta, atsakiau až.
Atsakyti
Sveikos,
gal kam prasiverstu, man nereikalingi dazai, netinka spalva, nenaudoti. 185 MAGENTA (raudona i ruzavuma)
user posted image

Atsakyti
Sveikos mergaitės , smile.gif patarkite prašau, gal kuri iš forumiečiu moko dekupažo privačiai?? Visai norėčiau pasimokinti.. ax.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad neatsakiau Enitai, o gal ir kitoms dėl sniegelio.
Baltės naudotas sniegelis yra standi puri masė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 09 lapkričio 2010 - 00:40