Sveikutės,
aš taip pat jau po truputį ruošiuos kalėdom, noriu seseriai padaryti auskarus. Žodžiu ant to medinio pagrindo užklijuoti atspausdintą ant paprasto popieriaus paveiksliuką ir nulakuooti. Bet va klausimas, ar gražiai atrodys? niekada nesu bandžius to daryti, apie dekupažą- išvis jis man "žalias miškas". Gal kas bandė taip daryti? Ar verta?
QUOTE(erke @ 2010 10 29, 07:22)
Bet va klausimas, ar gražiai atrodys? niekada nesu bandžius to daryti, apie dekupažą- išvis jis man "žalias miškas". Gal kas bandė taip daryti? Ar verta?
Labai subjektyvus dalykas ar gražiai atrodys
QUOTE(Raseleb @ 2010 10 29, 08:03)
Labai subjektyvus dalykas ar gražiai atrodys
Vadinasi bus "bandau-darau"
Sveikos, esu pradedanti. bandau nuo sąsvinio dekoravimo, bet va nušvitrinau paviršių, ir uždažiau akriliniais dažais. vieną pusę dažiau su teptuku, o kitą su kempinėle, bet iškilo klausimas, kai akriliniai dažai nudžiuva, ar turi tie dažai būt kimbantys? tarsi nenudžiuvę? gal dažai blogi? (pirkau thomas philips) ar kanors ne taip darau?
QUOTE(kulwerstukas @ 2010 10 29, 14:55)
Sveikos, esu pradedanti. bandau nuo sąsvinio dekoravimo, bet va nušvitrinau paviršių, ir uždažiau akriliniais dažais. vieną pusę dažiau su teptuku, o kitą su kempinėle, bet iškilo klausimas, kai akriliniai dažai nudžiuva, ar turi tie dažai būt kimbantys? tarsi nenudžiuvę? gal dažai blogi? (pirkau thomas philips) ar kanors ne taip darau?
Jei akriliniai turetu pilnai isdziuti arba per trumpai dziovinai (reiktu tada dar luktelti) ypac jei pakankamai storai uztepta, arba tai ne akriliniai dazai
Sveikutes, ieskau, gal kas galetu pagelbeti:labai reik atsispausdinti paveiksliuku dekupazui su lazeriniu printeriu ant ryzinio popieriaus, gal kas galetu atspausdinti arba zino kur?Skolinga nelikciau, susitartumem:)Miestas Vilnius:)padekit prasau:)
QUOTE(*saulyte* @ 2010 10 29, 23:25)
Sveikutes, ieskau, gal kas galetu pagelbeti:labai reik atsispausdinti paveiksliuku dekupazui su lazeriniu printeriu ant ryzinio popieriaus, gal kas galetu atspausdinti arba zino kur?Skolinga nelikciau, susitartumem:)Miestas Vilnius:)padekit prasau:)
Vargu ar tau kas padės.. ..
negalvojau kad taip sudetinga bus susirast
QUOTE(*saulyte* @ 2010 10 29, 23:43)
negalvojau kad taip sudetinga bus susirast
Na paprasčiausiai ant ryžinio popieriaus spausdinti šiaip nepatartina...ir nei viena spausdinimu užsiimanti įmonė tau to nepadarys..nes tai printerio gadinimas...Aišku galima žaisti priklijuojant ryžinį ant paprasto lapo..bet..
O kuo tau netinka atspausdintas paveiksliukas ant paprasto lapo..?..Aišku ant ryžinio geriau..bet man kažkaip didelių sunkumų dirbant nesudaro..Vienintelis sudėtingumas tai lapo kontūrų paslėpimas..dažant, lakuojant..
As kai bandziau ant paprasto lapo, man pradejo tas paveikliukas tiesiog trukineti baltom raukslem..na lyg plystu pavirsius, nelabai as moku, butu faina prisitaikyti su paprastu popieriumi, tiesiog su ryziniu iskart gavosi priklijuoti ir graziai atrodo, ir isilieja i pavirsiu.As ryzini klijuodavau ant balto popieriaus ir spausdindavau...
QUOTE(biriusa @ 2010 10 29, 20:05)
Jei akriliniai turetu pilnai isdziuti arba per trumpai dziovinai (reiktu tada dar luktelti) ypac jei pakankamai storai uztepta, arba tai ne akriliniai dazai
O kiek laiko turi dziuti? nes jau tris paras dziovinu, ir jie man tebekimba. Raso kad akriliniai Acrylfarbe
o gal jie prasti? kur jus perkat tuos dazus? ir kokius? gal kad pirkau pigiaus ir apsipirkau? skupas moka du kartus nes man tutele 200 ml kainavo 11,03 Lt