Noreciau paklausti...
Kas tai per priemone, kurios uztepus pavirsius suskilineja ir atrodo kaip stiklas? Ir kiek mazdaug kainuoja?
Noriu pasiteirauti, kas Vilniuje organizuoja dekupažo privačias pamokėles?
QUOTE(Enita @ 2010 10 24, 20:10)
Susidūriau su problema - nudekupažavau dėžutę ir ji dabar man neužsidaro Gal pernelyg storai dažais/laku nutepiau, o gal priež dažant reikejo kažkaip pašlifuot daugiau, kad užsidėjus papildomiems sluoksniams nesijaustų "sustorėjimo" Kaip jūs sprendžiat šitą reikalą?
Taip, dekoravimo pradžioje reikia viską apgalvoti, papildomą paviršių nušveitimą būsimiems priemonių sluoksniams-taip pat.
Dabar dar galima pabandyti gelbėti situaciją sutepant nesidarinėjančius paviršius vašku (tik ne natūraliu, jis dar pablogins reikalą, nes yra pernelyg lipnus). Be to, gal dar yra vilties, kad visi paviršiai geriau išdžius ir užsidarys? Jei nepadės niekas, tai ir baigtą darbelį verta pašveisti, suploninant reikiamas dalis...
QUOTE(Enita @ 2010 10 24, 21:10)
Susidūriau su problema - nudekupažavau dėžutę ir ji dabar man neužsidaro Gal pernelyg storai dažais/laku nutepiau, o gal priež dažant reikejo kažkaip pašlifuot daugiau, kad užsidėjus papildomiems sluoksniams nesijaustų "sustorėjimo" Kaip jūs sprendžiat šitą reikalą?
As dar siulau ateiciai kitoki varianta, be tjis labaiu tinka didesnem dezutem:
isardyti dezute t.y. atskirti apacia ir virsu, isimti vyrius. Kai uzbaigsi dezute, paimk naujus vyrius ir juos prisuk reikalingoje padetyje
Taip uzmusi du zuikiuis: ir dezute be problemu uzdarysi ir nereikes valyti vyrius (kas buna uzbaigius darbel su neisimtais vyriais)
as apie tokius kalbu
http://www.senasnauj...s...268&level=2
Parduodu naują, kelis kart paskaitytą, knygą Rimos Aidietės ''Dekupažo magija'' Kaina: 32 Lt - nauja, kainavo 52 Lt.
Rašykite į AŽ Vilnius, bet galiu ir siųsti
Rašykite į AŽ Vilnius, bet galiu ir siųsti
QUOTE(biriusa @ 2010 10 25, 11:00)
As dar siulau ateiciai kitoki varianta, be tjis labaiu tinka didesnem dezutem:
isardyti dezute t.y. atskirti apacia ir virsu, isimti vyrius. Kai uzbaigsi dezute, paimk naujus vyrius ir juos prisuk reikalingoje padetyje
Taip uzmusi du zuikiuis: ir dezute be problemu uzdarysi ir nereikes valyti vyrius (kas buna uzbaigius darbel su neisimtais vyriais)
as apie tokius kalbu
as apie tokius kalbu
Manau (bent taip įsivaizdavau), kad kalbama apie dėžutę, kurios dangtelis tam, kad užsidengtų, "įsileidžia" į kitą dalį...Va, tada ir būna problemos. Be to, šių dėžučių vyriai dažniausiai neišardomai įleisti į medieną. Taigi, mano patarimas buvo tokiam atvejui...
Visa kita daug paprasčiau...
QUOTE(bite @ 2010 10 25, 23:46)
Manau (bent taip įsivaizdavau), kad kalbama apie dėžutę, kurios dangtelis tam, kad užsidengtų, "įsileidžia" į kitą dalį...Va, tada ir būna problemos. Be to, šių dėžučių vyriai dažniausiai neišardomai įleisti į medieną. Taigi, mano patarimas buvo tokiam atvejui...
bite, teisingai supratai. jei krašteliai būtų lygūs, problemos tikriausiai nebūtų, o dabar net nežinau su kuo ten pradėt šlifuot, nes rankom tikrai be šansų visų lakų ir dažų sluoksnių atšveist. Išvis galvoju gal kaip nors gražiai nupjaut tą išsikišusią kraštelio dalį, sulygint ir uždažyt Tik kažin ar pavyks gražiai.
QUOTE(Enita @ 2010 10 26, 09:05)
Išvis galvoju gal kaip nors gražiai nupjaut tą išsikišusią kraštelio dalį, sulygint ir uždažyt Tik kažin ar pavyks gražiai.
Kitą tokią dėžutę dekoruodama, išvis išlaužysi lauk tas briauneles, arba apsiginklavusi kantrybe labai daug "nudroši" su švitriniu paviršiaus, kad galėtum ramiai dekoruoti.
Dabar pabandyk nupjauti vėlgi pasinaudodama moteriškomis priemonėmis - virtuviniu peiliu su dantukais. Labai gerai "Tramontinos" peiliai tinka. Bet visgi pjaudama pridėk liniuotę ir pjauk pagal jos kraštą, nes kitaip peilis gali slysti kaip jam lengviau pjausis.
Likutį jau gražiai nušvitrinsi ir uždažysi.
Sėkmės reanimuojant
QUOTE(Dekupazuotoja:) @ 2010 10 24, 21:20)
Noreciau paklausti...
Kas tai per priemone, kurios uztepus pavirsius suskilineja ir atrodo kaip stiklas? Ir kiek mazdaug kainuoja?
jis atrodo taip
http://www.senasnauj...php?info=search
laba
ieškau kas man galėtų padaryti dovanėlę Kaune, t.y. noriu padovoti krikštasūniui Kalėdų proga (ieškau ankščiau ) išdekupažuotą medinę kėdutę su jo vardu ir pan. Kas galėtų pagelbėti Kaune? Laukiu pasiūlymų į AŽ
ieškau kas man galėtų padaryti dovanėlę Kaune, t.y. noriu padovoti krikštasūniui Kalėdų proga (ieškau ankščiau ) išdekupažuotą medinę kėdutę su jo vardu ir pan. Kas galėtų pagelbėti Kaune? Laukiu pasiūlymų į AŽ
Sveiki.
Aš jau pradedu ruoštis Kalėdom, taigi dekoruoju burbulus. Ką daryt, kad nulakavus lakas nesubėgtų į dugną?
Aš jau pradedu ruoštis Kalėdom, taigi dekoruoju burbulus. Ką daryt, kad nulakavus lakas nesubėgtų į dugną?
tepk mazu sluoksniu