del sito vezimelio atsiradimo ir as buvau kuri laika labai laiminga,-va, galvoju, puikus, bent vienas, bet apziurejus parduotuveje krito i akis keli dalykai: pirmiausia stabdis, rankinis, o ji nuspaudus jau parduotuveje kyla itarimas, kad vezimas slystu vistiek, sitas stabdis nera patikimas, be to, neigudus galima ji ir sulauzyti (atfiksuojant stipriau paspausi ne i ta puse ir viskas) paskui - rankena kleba, net uzfiksuota stabiliai, permesta ir su "klik" garsu, ja pajudini ir pradeda klibeti, tokie kokybes defektai neturetu jau ekspoziciniame vezime kristi i akis. Lopsys didelis ir erdvus, nors pardaveja sake , kad sunkokas, paklinojau, ok, kaip automobiline kedute, kokie 4kg gaunasi. su vaiku 8-9, bet juk netampai pastoviai.
labai nepatiko sedimos dalies nesireguliuojanti padetis, tik keliais laipsniais nusileidzia iki "miegojimo" pozicijos, bet vaikui reikia pilnos lygios gulimosios padeties, todel atsisakiau sito vezimo, nes cia vaikiuko kojytes visa laika sulenktos per kelius.
aisku yra visokiu pliusus, bet supratau, kad sis vezimas ne man,. puse lupu pardaveja pasake, kad pirkejai nebuvo patenkinti siuo vezimu, nes jis kietas ir prastai amortizuoja. nezinau ar tai tiesa, ar norejo, kad geriau domeciausi Teutonia vezimeliu

stai tokia mano nuomone apie si GRACO technikos laimejima.