Įkraunama...
Įkraunama...

Tuštinimosi problemos

Vaikai tuštinasi normaliai ir jiems jokių vaistų nereikia.
Atsakyti
sveiki,
Sunui 5 men. Maitinamas tik mamos pienu. Tustinasi 1 karta savaiteje. Ismatos tyreles konsistencijos.
Kaip suaktyvinti vangu zarnyna? Pilvo masazas yra padejes tik 1 karta.
Aciu
Atsakyti
Sveiki. Noreciau suzinoti. Sveciavomes pas draugu, o jie is vakaro vemė ir viduriavo,( mama ir 2 ju vaikai). Po paros pradejau vemti ir viduriuoti as, o dar po paros mano dukra. Sunui ir vyrui kol kas ne, tiesa dar ir mociute viduriavo. Dukra viduriuoja jau 4 diena po 1 kart dienoje. Geria Smekta. Noreciau suzinoti, kiek ilgai mes su dukryte negalime eiti i svecius , kad neuzkrestumem kitu zmoniu. Itariu ciagali buti Rota infekcija. Is anksto dekoju.

Laukiu atsakymo, kodel neatsakot imano klausima g.gif , jau buvau paskelbus sad.gif . Manau turetumet atsakyti miela gydytoja. O jei nesat kompetetinga siuo klausimu , tai prasom taip ir atsakyti.
Atsakyti
Laba diena. Noreciau suzinoti ar normalu,kad 2 men.kudikis tustinasi 1 karta i para? Kudikis maitinamas misinuku HIPP, kol maitinau MP tustinosi dazniau.
Atsakyti
Mamos pienu maitinamam kūdikiui tai yra normalu ir žadinti žarnyno visiškai nereikia.
Atsakyti
Noriu atsakyti, kad aš nesu greitoji pagalba ir ištisą dieną nesėdžiu prie kompiuterio.
Atsakyti
Jei kūdikis pats pasituština ir išmatos nėra kietos, viskas yra normalu.Jei išmatos kietos, pagirdykite papildomai vandens arba kūdikiams skirtų arbatų.
Atsakyti
mano suneliui uzkietejo viduriai, pasirodo problema tame, kad pakeitem aukle ir sitaip pasireiske jo stresas unsure.gif . bent jau taip aiskino musu gydytoja. pradejom gert Dufalaka, taciau visai nepadeda, gal todel, kad nereaguliariai geria. niekaip negalim sugirdyt, viska sjauna arba isvemia sad.gif .
nebeisivaizduojam ka dar galim daryt, maitint stengiames tokiasi produktais, kurie skystintu, taciau niekas nepramusa sad.gif. labai bijom, kad nepriprastu prie zvakuciu unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Duokite gerti daugiau skysčių ir vartokite probiotikus(apie dvis savaites). Kartu reguliariai reikėtų vartoti ir Duphalac.
Atsakyti
Labas rytas gydytoja 4u.gif

Mano dukrai 1m ir 8mėn. Visą laiką vargom su užkietėjusiais viduriukais, būdavo, kad ir susitvarko ir vėl užkietėję.
Dabar gal jau pusę metų, kai daro kakutį iš pradžių daro labai kietai (tokie kieti rutuliukai), labai stengiasi, labai steni, matosi, kad iš visų jėgų daro, baigia lyg ir minkščiau.
Ar tai pavojinga, ar nekenkia tas jos toks per jėgą stenėjimas?

Ačiū labai už atsakymą.
Atsakyti
Vidurių užkietėjimas nėra gerai. Reikėtų stengtis sureguliuoti žarnyno veiklą, kad viduriai būtų minkšti ir vaikas tuštintųsi reguliariai.
Atsakyti
Laba diena,
Pasinaudojau paieškos sistema ir vis tiek man liko neaišku, nuo kokio amžiaus kūdikiui galima duoti duphalac, ir kaip jį dozuoti?Taip pat girdėjau tokį dalyką,kad susitvarkytų viduriukai, galima duoti obuolių sulčių 10 gramų padauginti iš tiek kiek yra kūdikiui laiko (šiuo atveju mums reikėtų gerti 20 gramų),ar tai nepakenktų kūdikiui,nes jis kartais nesituština po tris paras, o kai jau prieina laikas,išmatos būna kietokos, ir dar ar galima dėl viduriukų užkietėjimo vartoti gefilus bakterijas ir kaip jas dozuoti,galbūt mano klausimai ir kartojasi,bet žiūrint per užklausimą, pastebėjau rekomendacijas tik vyresniems kleckams,iš anksto dėkui už atsakymą,
Su pagarba smile.gif
Atsakyti