Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(akvilyte @ 2010 11 02, 10:42)
aš tai hallowyno formeles išsilanksčiau pati  lotuliukas.gif  susikarpiau gipsinį profilį centimerto pločio juostelėm ir pasidariau  bigsmile.gif

šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 02, 10:42)
aš tai hallowyno formeles išsilanksčiau pati  lotuliukas.gif  susikarpiau gipsinį profilį centimerto pločio juostelėm ir pasidariau  bigsmile.gif

Atleiskit man uz ziopluma blush2.gif ,bet is kur gaut ir kas tas gipsinis profilis?
Atsakyti
QUOTE(nilkius @ 2010 10 29, 14:13)
sveikos mergaites, visa ryta kuiciuosi po foruma ir nerandu. pernai pries kaledas buvau radus nuostabios idejos sausainukus - eglutes uzpildytos ar tai zele ar marmeladu, ar karamele. forma kaip imbieriniu egluciu. noriu siais metais kepti nameli ir padaryti langus skaidrius, tik niekaip nerandu. gal kas zino kur?

http://www.marthaste...ookies#slide_22
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laselis @ 2010 10 29, 14:10)

tu auksas!!!!
as maniau, kad ten kazkas sudetingo ir painaus
Atsakyti
Gal kas galit parasyti skanau aguoninio vyniotinio recepto bigsmile.gif
Atsakyti
Mes irgi kepėm namuką praėjusiais metais, visi turėjom darbo: mano kepimas, MB statyba ir sūnaus puošyba smile.gif
user posted image

Taip pat kepėm kalėdinį pyragą, ir šį savaitgalį kepsiu. MB vėl bambės: iškepė, kvepia visi namai ir paslėpė doh.gif
Taip pat mėgsta vaikai labai imbierinius sausainius thumbup.gif
Atsakyti
MgdM,kaip smagu kai visa šeima prisideda prie darbo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(domena @ 2010 11 04, 15:48)
Gal kas galit parasyti skanau aguoninio vyniotinio recepto bigsmile.gif

As kaip visad doh.gif siulau isbandyti Misheles AGUONŲ VYNIOTINIS (Poppy Seed Roll) bigsmile.gif
Niu man ir mano seimai jis laaabai skanus blush2.gif Idara siek tiek koreguoju, t.y. nededu razinu, nes kai kas ju nemegsta ir riesutu nevisada turiu. Ir glazura nevisada darau. O paskutini karta, ta idara viriau daug ilgiau, tai man jis gavosi su labai skaniu karameliniu skoniu! Nezinau, gal cia sutapimas del to virimo, bet man tas, aguonu-karameles skonis nerealiai patiko tongue.gif niammm, niammmm.
Mano nuomone, sis vyniotinis tikrai skanus ir atrodo netgi sventiskai, o ne siaip kokia bulka. Tiesa, is siu proporciju gaunasi didelis vyniotinis.

Sekmes! mirksiukas.gif
Atsakyti
jūs čia apie formeles kalbate,
tai čia yra visai neblogų,
http://www.arevitosi...roducts&group=2
kiek supratau juos atsiųsti gali
Atsakyti
Vakar išsikepiau tą kalėdinį vaisių pyragą. Suvyniojau ir paslėpiau spintoj. Bet MB dabar pradėjo ragnauti, kad gali supelyt. Pasakykit, kas kur laikot tą pyragą. Ar tik šaldytuve? Aš pernai irgi laikiau spintoj, bet tada receptą radau tik gruodžio vidury. Tai trumpai laikiau tą pyragą, gal kokias dvi savaites tik. Kaži per porą mėn. nepasigadins? Labai bijau, nes iškepiau iš visos normos blink.gif (apie 4,5 kg pyrago blink.gif )
Atsakyti
QUOTE(MgdM @ 2010 11 04, 18:21)
Mes irgi kepėm namuką praėjusiais metais, visi turėjom darbo: mano kepimas, MB statyba ir sūnaus puošyba  smile.gif
user posted image

Taip pat kepėm kalėdinį pyragą, ir šį savaitgalį kepsiu. MB vėl bambės: iškepė, kvepia visi namai ir paslėpė  doh.gif
Taip pat mėgsta vaikai labai imbierinius sausainius thumbup.gif

na ir šedevrą čia sukūrete.Sveikinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita mama @ 2010 11 07, 17:26)
Vakar išsikepiau tą kalėdinį vaisių pyragą. Suvyniojau ir paslėpiau spintoj. Bet MB dabar pradėjo ragnauti, kad gali supelyt. Pasakykit, kas kur laikot tą pyragą. Ar tik šaldytuve? Aš pernai irgi laikiau spintoj, bet tada receptą radau tik gruodžio vidury. Tai trumpai laikiau tą pyragą, gal kokias dvi savaites tik. Kaži per porą mėn. nepasigadins? Labai bijau, nes iškepiau iš visos normos blink.gif  (apie 4,5 kg pyrago  blink.gif )

Per 3 metus man nei karto nesugedo schmoll.gif Svarbu gerai atsaldyti 4u.gif
Atsakyti