Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(emiliukas5 @ 2010 12 02, 12:39)
Taigi primam puslapy berods antroj zinutej surasyti visi receptai ir pagal Cipciuka yra  4u.gif

Labai labai ačiū thumbup.gif
Atsakyti
na ka,vienas darbas nudirbtas-"katarynku" tesla uzminkyta ir ramiai dviem savaitem palikta saldytuve rolleyes.gif
Atsakyti
ee mamos, pagelbekit a?

gal kuri zinot, kaip su sausom mielem elgtis?

kepsiu kuciukus o recepte parasyta taip:

2/3 miltu issijojam i dubeneli. Jo viduje padaryti duobute, i piena supilam nedideliam cukraus kieky isleistas mieles ir supilam i ta miltu duobute.

o as ne normalias, o sausas mieles turiu, kaip man daryt tada? doh.gif
Atsakyti
QUOTE({Boruzele} @ 2010 12 02, 17:13)
ee mamos, pagelbekit a?

gal kuri zinot, kaip su sausom mielem elgtis?

kepsiu kuciukus o recepte parasyta taip:

2/3 miltu issijojam i dubeneli. Jo viduje padaryti duobute, i piena supilam nedideliam cukraus kieky isleistas mieles ir supilam i ta miltu duobute.

o as ne normalias, o sausas mieles turiu, kaip man daryt tada?  doh.gif

sausas mieles sumaisyk su miltais,o i duobutes vidu pilk piena su cukrumi.
as daryciau taip
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2010 12 02, 16:59)
na ka,vienas darbas nudirbtas-"katarynku" tesla uzminkyta ir ramiai dviem savaitem palikta saldytuve  rolleyes.gif

Kas cia per geris? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglys: 02 gruodžio 2010 - 17:58
QUOTE(eglys @ 2010 12 02, 18:57)
Kas cia per geris? g.gif

http://kokonas.wordp...inkos-ii-dalis/
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2010 12 02, 15:59)
na ka,vienas darbas nudirbtas-"katarynku" tesla uzminkyta ir ramiai dviem savaitem palikta saldytuve  rolleyes.gif

Aš šitas vakar irgi užminkiau... o tešlos kvapnumas (pasinaudojau kažkurios patarimu ir sudėjau visą pakutį Kotanyi prieskonių sausainiams), tik jaučiu nebrandinsiu tešlos porą savaičių ir jau kepsiu sekmadienį... cool.gif
Atsakyti
sveikutes,
maciau parduotuveje atsirado kazkokia Imbierine tesla , siandien nusipirkau Prismoje , bandysiu rytoj kazka pakepti jei iseis ax.gif seip dave Prismoje paragauti tai laaabbbbbbaiiiiiiii patiko , bet ar man iseis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natalija_p @ 2010 12 02, 21:26)
sveikutes,
maciau parduotuveje atsirado kazkokia Imbierine tesla , siandien nusipirkau Prismoje , bandysiu rytoj kazka pakepti jei iseis  ax.gif  seip dave Prismoje paragauti tai laaabbbbbbaiiiiiiii patiko , bet ar man iseis  4u.gif

sava pagaminta, manau, ir bus sava bigsmile.gif wub.gif
aisku, jei laiko mazia butu ar siaip pabandymui gaaal ir pabandyciau... ax.gif
bet kai pats darais zinai ka dedi ir ka valgysi ax.gif
Atsakyti
kad labai greitai pasidaro ir paciai bigsmile.gif tikrai mazai terliones thumbup.gif
Atsakyti
sveikos biggrin.gif gal pasikartosiu, bet temuciu tiek daug, kad baisiai ilgai ieskoti tenka 4u.gif norejau paklausti del galajaus ant meduoliuku biggrin.gif ji reikia deti ant tik ka tik isimtu is orkaites ar ant atvesusiu?ir kokiu instrumentu tai daryti geriausia? ax.gif
vakar pabandziau kepti pagal viena is receptu pirmam puslapyje tai baisiai patiko wub.gif noriu dabar papuosti kad kaledom tiktu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

pristatau Jums graziau pasaulyje palange:)))
user posted image
user posted image
user posted image

cia kalediniai imbieriniai meduoliukai;
netrukus atsiras sniuriukai ir sitas grozis keliaus ant eglutes:)
Papildyta:
QUOTE(avietia @ 2010 12 03, 11:47)
sveikos biggrin.gif gal pasikartosiu, bet temuciu tiek daug, kad baisiai ilgai ieskoti tenka 4u.gif  norejau paklausti del galajaus ant meduoliuku biggrin.gif ji reikia deti ant tik ka tik isimtu is orkaites ar ant atvesusiu?ir kokiu instrumentu tai daryti geriausia? ax.gif
vakar pabandziau kepti pagal viena is receptu pirmam puslapyje tai baisiai patiko wub.gif noriu dabar papuosti kad kaledom tiktu bigsmile.gif

kepinys turi buti saltas, kitais Jus glajus istirps ax.gif
Atsakyti