Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 30, 20:34)
Nugi tikrai kiba ir man kept ta namuka Kaledoms...  bigsmile.gif jau taip susizavejau...

šiaip jį reikia kept advento pradžioj smile.gif ty dabar biggrin.gif aš susimoviau ir šiemet neiškepiau dar unsure.gif kt savaitę nebent.. nes nerandu laiko doh.gif o paskui valgom mes jį iki trijų karalių pusryčiam prie arbatos biggrin.gif kažkas ten pernai baisėjos kad apdulka ir tt.. bet ne tiek brudo prisikvėpuojat eidamos šaligatviu biggrin.gif nei čia kelios dulkės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbul @ 2010 11 30, 14:25)
aciu uz nuomone  drinks_cheers.gif , ir as kolkas uz cipsiuko receptuka, tik kazin kaip namukas is jo?

As taip pat Cipsiuko recepta naudosiu ir sausainukam ir nameliui, nameli bandysiu pirma kart bet manau viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,ziuriu jau atgime Kalediniu kepiniu temele 4u.gif
praeitais metais jos pagalba nustebinau visus,su kuriais teko susitikti per sventes blush2.gif padovanodama visiems po musu su MB keptu ir dekoruotu imbieriniu sausainuku maiseli wub.gif visi buvo tokie nuosirdziai nustebinti ir laimingi...turbut jokia materialine dovana neatstotu to blush2.gif gaila siemet jau turbut nebus laiko jiems doh.gif jei kam idomu,ikelsiu sausainiuku foto...ir...dideliausios sekmes visoms kepant ir statant biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 30, 18:09)
O puslytes anaikinsi, jei tik iskepta laksteli paslegsi kazkuo lengvu, kaip torto formos dugnu.
--
O tu ten paskui aplipdei tais siaudeliais meduolini nameli?

aciu uz patarima aciuks.gif
---
aga, siaudeliais saldziais- rastais lotuliukas.gif

QUOTE(vilmuze1 @ 2010 11 30, 18:28)
Auksiuke o cerpes is sausu pusryciu?

aga

QUOTE(akvilyte @ 2010 11 30, 21:02)
čia paskui aplipintas jis??? g.gif

aga, vaikystes skonio siaudeliais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Madame_butterfly @ 2010 11 30, 12:24)
Niu ka, kepiau vakar meduolius is Neringos blog'o, tai ka galiu pasakyt, tamsiai rudi gavosi, grazus, nes cinamono nepagailejau, o ir visai jis nesijaucia valgant. bet va tesla man nepatiko, kaip gumine gavosi, kol dar kocioji pirma karta gal ir nieko, bet jau paskui tuos likucius kai kocioji, jie jau buna gave daugiau miltu, tai tesla kieta buna, nesikocioja, ai zodziu, suvargau bekociodama ir sakiau, kad Cipciuko receptas idealus, tesla kociojant net miltu nereikia, tikrai, daugiau nebandysiu jokiu kitu, kepsiu tik pagal Cipciuka, jie nerealiai skanus ir smagiai gaminasi. P.S. Cia mano nuomone, niekam jos nepersu  4u.gif

As irgi pritariu, Cipsiuko ir Bea super iseina, ir skanus, vieni minksti, kiti kieti. Su ju teslom malonu dirbti smile.gif
O Nerytes meduoliukais zavejausi ir bandziau pernai,- nesigavo, issipute, issideformavo. Labai gaila, matyt nemokejau paplikinti tu miltu. todel nesiryztu vel rizikuoti.
O va Pepparkakor tikrai bandysim wink.gif

Nameli pernai kepiau pagal Bea, super gavosi, o valgem - kaip ir Akvilyte sako, tik po Nauju metu, ir niekas ten neapdulkejo biggrin.gif

Siandiena iskepiau bandomaja partija lietuviskos egles teslos, kelias mazytes eglytes ir eziukus padarem, superrrr, skanumelis neispasakytas.

Tik viena kepeja man pasake, kad butinai deda ir visus kiausiniu dali kazkuria, su baltymu, tai nzn ar rizikuot, ar vistik deti tik trynius? Gal kuri zinote ir galite patarti? Nes sutryniai tai laaabai skanu, trapi tesla, o su baltymais gal guminesne butu?

Pernykstis musu namelis, pagal Bea meduoliu receptuka. Keptas pirma karta gyvenime, bet viskas daroma del dukrytes smile.gif)

user posted image

Meduoliukai kieti, bet laaabai skanus. I tesla dedasi ir riesutai.

user posted image

Simeciai meduoliukai pagal Cypsiuka, be deginto cukraus, manau ir nereikia tamsesniu smile.gif Tiek pernai tiek simet gavosi puikiaiiiii.

user posted image

Na, ir is lietuvisko egles teslos 1 bandymas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2010 11 30, 23:09)
Simeciai meduoliukai pagal Cypsiuka, be deginto cukraus, manau ir nereikia tamsesniu smile.gif Tiek pernai tiek simet gavosi puikiaiiiii.

user posted image

user posted image

wub.gif kaip fainiai, o eglutes kaip skaniai atrodo essen.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2010 11 30, 23:09)

eziukai superiniai thumbup.gif
gal galit idet recepta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 30, 21:01)
šiaip jį reikia kept advento pradžioj smile.gif ty dabar  biggrin.gif aš susimoviau ir šiemet neiškepiau dar  unsure.gif  kt savaitę nebent.. nes nerandu laiko  doh.gif  o paskui valgom mes jį iki trijų karalių pusryčiam prie arbatos  biggrin.gif  kažkas ten pernai baisėjos kad apdulka ir tt.. bet ne tiek brudo prisikvėpuojat eidamos šaligatviu  biggrin.gif  nei čia kelios dulkės  biggrin.gif

Aij, man bus gerai ir veliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2010 12 01, 00:09)

labai gražiai ir skkniai atrodo wub.gif pagal kokį receptą kepėt?
Atsakyti
[quote=jolanka,2010 12 01, 01:09]
Nameli pernai kepiau pagal Bea, super gavosi, o valgem - kaip ir Akvilyte sako, tik po Nauju metu, ir niekas ten neapdulkejo biggrin.gif

O namelis labai kietas buvo kai valgėt? aš čia kaip išprotėjus visų klausinėju, mat norėčiau, kad nebūtų labai kietas kai valgysim, per Šv. Kalėdas
Aš nusipirkau didelės eglutės formeles iš arivetos įrangos, ir dar kelias mažas: zuikutį, garvežiuką ir mažą eglutę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ducis: 01 gruodžio 2010 - 09:10
Sveikos,kiek graziu jus cia ikelusi,tai sugalvojau ir s siemet vaikucius nustebinti aisku ir patys pasivaisinti wub.gif
tik va visos kalbate apie cipsiuko meduoliukus,bet as ju niekur nerandu g.gif ,gal galit receptuka nurodyti ku yra blush2.gif taip pat pasidalinkite receptuku kaip kepat imbierinius sausainukus mirksiukas.gif
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sega01 @ 2010 12 01, 09:30)
Sveikos,kiek graziu jus cia ikelusi,tai sugalvojau ir s siemet vaikucius nustebinti aisku ir patys pasivaisinti wub.gif
tik va visos kalbate apie cipsiuko meduoliukus,bet as ju niekur nerandu g.gif ,gal galit receptuka nurodyti ku yra blush2.gif  taip pat pasidalinkite receptuku kaip kepat imbierinius sausainukus mirksiukas.gif
Aciu labai 4u.gif

Pirmame temos puslapy...
Atsakyti