QUOTE(Madame_butterfly @ 2010 11 30, 12:24)
Niu ka, kepiau vakar meduolius is Neringos blog'o, tai ka galiu pasakyt, tamsiai rudi gavosi, grazus, nes cinamono nepagailejau, o ir visai jis nesijaucia valgant. bet va tesla man nepatiko, kaip gumine gavosi, kol dar kocioji pirma karta gal ir nieko, bet jau paskui tuos likucius kai kocioji, jie jau buna gave daugiau miltu, tai tesla kieta buna, nesikocioja, ai zodziu, suvargau bekociodama ir sakiau, kad Cipciuko receptas idealus, tesla kociojant net miltu nereikia, tikrai, daugiau nebandysiu jokiu kitu, kepsiu tik pagal Cipciuka, jie nerealiai skanus ir smagiai gaminasi. P.S. Cia mano nuomone, niekam jos nepersu
As irgi pritariu, Cipsiuko ir Bea super iseina, ir skanus, vieni minksti, kiti kieti. Su ju teslom malonu dirbti
O Nerytes meduoliukais zavejausi ir bandziau pernai,- nesigavo, issipute, issideformavo. Labai gaila, matyt nemokejau paplikinti tu miltu. todel nesiryztu vel rizikuoti.
O va Pepparkakor tikrai bandysim
Nameli pernai kepiau pagal Bea, super gavosi, o valgem - kaip ir Akvilyte sako, tik po Nauju metu, ir niekas ten neapdulkejo
Siandiena iskepiau bandomaja partija lietuviskos egles teslos, kelias mazytes eglytes ir eziukus padarem, superrrr, skanumelis neispasakytas.
Tik viena kepeja man pasake, kad butinai deda ir visus kiausiniu dali kazkuria, su baltymu, tai nzn ar rizikuot, ar vistik deti tik trynius? Gal kuri zinote ir galite patarti? Nes sutryniai tai laaabai skanu, trapi tesla, o su baltymais gal guminesne butu?
Pernykstis musu namelis, pagal Bea meduoliu receptuka. Keptas pirma karta gyvenime, bet viskas daroma del dukrytes
)
Meduoliukai kieti, bet laaabai skanus. I tesla dedasi ir riesutai.
Simeciai meduoliukai pagal Cypsiuka, be deginto cukraus, manau ir nereikia tamsesniu
Tiek pernai tiek simet gavosi puikiaiiiii.
Na, ir is lietuvisko egles teslos 1 bandymas