Sveikos
As jau darau sarasa Kalediniu skanestu
Darysiu marcipaninius pyragaicius su abrikosais (receptas pagal Nonna praeitoj temoj lygtais )
Darysiu Nerytes Migdolinės eglutės
Kepsiu namuka pagal akvilyte
QUOTE(Goudute @ 2010 11 30, 13:38)
Sveikos
Darysiu marcipaninius pyragaicius su abrikosais (receptas pagal Nonna praeitoj temoj lygtais )
o kur tas akvilytės receptas, ar namukas minkštas būna?
QUOTE(ducis @ 2010 11 30, 12:11)
o kur tas akvilytės receptas, ar namukas minkštas būna?
del minkstumo nezinau, kepsiu pirma karta pagal jos recepta
http://www.supermama...p...&phid=19547
Niu ka, kepiau vakar meduolius is Neringos blog'o, tai ka galiu pasakyt, tamsiai rudi gavosi, grazus, nes cinamono nepagailejau, o ir visai jis nesijaucia valgant. bet va tesla man nepatiko, kaip gumine gavosi, kol dar kocioji pirma karta gal ir nieko, bet jau paskui tuos likucius kai kocioji, jie jau buna gave daugiau miltu, tai tesla kieta buna, nesikocioja, ai zodziu, suvargau bekociodama ir sakiau, kad Cipciuko receptas idealus, tesla kociojant net miltu nereikia, tikrai, daugiau nebandysiu jokiu kitu, kepsiu tik pagal Cipciuka, jie nerealiai skanus ir smagiai gaminasi. P.S. Cia mano nuomone, niekam jos nepersu
QUOTE(Madame_butterfly @ 2010 11 30, 13:24)
Niu ka, kepiau vakar meduolius is Neringos blog'o, tai ka galiu pasakyt, tamsiai rudi gavosi, grazus, nes cinamono nepagailejau, o ir visai jis nesijaucia valgant. bet va tesla man nepatiko, kaip gumine gavosi, kol dar kocioji pirma karta gal ir nieko, bet jau paskui tuos likucius kai kocioji, jie jau buna gave daugiau miltu, tai tesla kieta buna, nesikocioja, ai zodziu, suvargau bekociodama ir sakiau, kad Cipciuko receptas idealus, tesla kociojant net miltu nereikia, tikrai, daugiau nebandysiu jokiu kitu, kepsiu tik pagal Cipciuka, jie nerealiai skanus ir smagiai gaminasi. P.S. Cia mano nuomone, niekam jos nepersu
aciu uz nuomone , ir as kolkas uz cipsiuko receptuka, tik kazin kaip namukas is jo?
aš kepu pagal šį receptą
100 g margarino
200 g medaus
200g cukraus
2 kiaušiniai
2 arb šaukšteliai nugesintos sodos
miltų 500g
grietinės pusę stiklinės
prieskonių-cinamono,imbiero,gvazdikėlių,kardamono,muskato
medų,cukrų ir margariną,prieskonius kaitinam ...po to masė praaušinama,įmušami kiaušiniai,sudedama grietinė ir gerai išsukama.paskuj dedam nugesintą sodą ir miltus.tešlą gerai palaikyti šaldytuve,kuo ilgiau laikome tuo meduoliai skanesni-galim 1-2 paras netgi laikyti
man šitie meduoliai labai skanūs,jie nebūna kieti... :4u:kepti 200laipsnių orkaitėje.ir laikyti sandariai uždarius dėžutėje.
100 g margarino
200 g medaus
200g cukraus
2 kiaušiniai
2 arb šaukšteliai nugesintos sodos
miltų 500g
grietinės pusę stiklinės
prieskonių-cinamono,imbiero,gvazdikėlių,kardamono,muskato
medų,cukrų ir margariną,prieskonius kaitinam ...po to masė praaušinama,įmušami kiaušiniai,sudedama grietinė ir gerai išsukama.paskuj dedam nugesintą sodą ir miltus.tešlą gerai palaikyti šaldytuve,kuo ilgiau laikome tuo meduoliai skanesni-galim 1-2 paras netgi laikyti
man šitie meduoliai labai skanūs,jie nebūna kieti... :4u:kepti 200laipsnių orkaitėje.ir laikyti sandariai uždarius dėžutėje.
pritrukau zodziu...
O puslytes anaikinsi, jei tik iskepta laksteli paslegsi kazkuo lengvu, kaip torto formos dugnu.
O tu ten paskui aplipdei tais siaudeliais meduolini nameli?
O puslytes anaikinsi, jei tik iskepta laksteli paslegsi kazkuo lengvu, kaip torto formos dugnu.
O tu ten paskui aplipdei tais siaudeliais meduolini nameli?
Auksiuke o cerpes is sausu pusryciu?
Labai grazu
Labai grazu
QUOTE(Auksiuke @ 2010 11 30, 16:50)
atnesu i ri sita temuke savo bandomini varianta -tipo nenoriu pasisiukslint per kaledas, tai bandau kepiau pgl akvilytes recepta. Nu kietoki meduoliai, tik nesupratau ko jie man puslejosi...gal kas zinot, kur beda?
Koks grozis!!! suzaveta
jeigu cia tik pasibandymas, tai koki per kaledas iskepsit
QUOTE(Goudute @ 2010 11 30, 12:16)
del minkstumo nezinau, kepsiu pirma karta pagal jos recepta
ačiū ačiū, bet receptas ne mano, o bea meduolis gaunasi kietas
QUOTE(Auksiuke @ 2010 11 30, 15:50)
super čia paskui aplipintas jis???
Nugi tikrai kiba ir man kept ta namuka Kaledoms... jau taip susizavejau...