QUOTE({Boruzele} @ 2010 11 29, 15:29)
man tik biski neaisku su miltais... parasyta kad miltu tiek kiek reikia, o kaip zinot kiek reikia? gal daret pagal si recepta ir bent mazdaug galit pasakyt kiek cia apytiksliai gramu gaunas tu miltu, kad bent orientuotis?
aciu
man kazkur 600 gramu gal sueina
gal ciut maziau
Papildyta:
QUOTE(Madame_butterfly @ 2010 11 29, 13:10)
man tai tuos miltus uzplikint baisu, galima viska is karto sugadint
kepiau pasibandymui pagal Cipciuka, tai man minksti, skanus gavosi, tik labai jau svieus, nes ir gi "suplioncinau" su tu cukraus deginimu
Tai jau tie meduoliai sukirsti, dabar net nezinau kokius bandyti antroj vietoj, paskui pries kaledas kesiu tuos, kurie pasirodys skaniausi
Papildyta:
pastebejau, kad visos kepa pagal Cipciuka, Bea ir Neryte. kazin kurie skanesni, Nerytes ar bea'os?
nesugadinsit
kol bliudas ant puodo su garais tol maisot mase ir po truputi sijojat miltus i mase kai jau pasidarys sunku maisyti, nusikeliat nuo ugnies ir toliau po biski sijojat miltus ir minkote tesla
i pati gala minkymo as kai matau kad gal dar reiketu truputi miltu, pilu slakeli aliejaus vietoj miltu, tada tikrai niekad nepadauginu miltu
bet cia i pacia pabaiga kai jau atrodo nu kad dar reiketu miltu
Papildyta:
QUOTE(skyeyes @ 2010 11 29, 13:15)
Prisikaiciau kas ka kepa...tik nelabia suprantu, ar jus sausainius vadinat meduoliais, ar cia kazkas kito?
Man patys paciausi kalediniai sausainiai - Sonatinos imbieriniai sausainiai
Kelis metus jau juos kepu ir vos ne iprasta tapo, kad kaledoms butinai turiu visiems ju prikepti
Man patinka, kad jie nera minksti, bet jau kvapai ir skonis, tai mmm
as ir pastebejau kad kiek kepeju tiek skirtingai vadina. nors man tai yra skirtumas kur sausainiai, kur imbieriniai sausainiai, ir kur butent meduoliai