Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(mulatux @ 2010 11 26, 15:37)
grazus meduoliai  rolleyes.gif
bet net metra paemiau paziureti kiek yra tu 15cm  biggrin.gif  nu nemazi tokie.as gal kaiptik mazesniu noreciau... jauciu is to neapsisprendimo nusipirksiu visas formeles  biggrin.gif

Tokie dideli tik eglutes ir angeliukai. Kiti ciut mazesni biggrin.gif siemet jau turiu ir briedziu, ir eziu, ir kiauliu, ir mesku lotuliukas.gif ale kada cia pradet kept...
Papildyta:
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 11 26, 15:35)
drinks_cheers.gif mano meduoliai kur rodziau irgi su panasaus matmens formelem daryti  thumbup.gif  o tos IKI formeles tinkamos manau imbieriniam sausainiam, na kur tesla buna kietesne ir kepdama nesipucia, o tai kad meduolis kepdamas puciasi ir dideja su mazom formelem nera gerai nes tuomet isnyksta konturai, arba reik ploniau tesla kociot, bet tada meduolis bus kietesnis. na cia tikrai kiekviena turi pagal savo skoni atsirinkt  ir atsizvlegt ka ruosiasi kepti ir kokia tesla bus naudojama  4u.gif

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2010 11 26, 15:37)
bet net metra paemiau paziureti kiek yra tu 15cm  biggrin.gif  nu nemazi tokie.as gal kaiptik mazesniu noreciau... jauciu is to neapsisprendimo nusipirksiu visas formeles  biggrin.gif

ka tik ispokavau IKI formeles, nu man tai jos pats tas, nei per mazos, nei per dideles, labai fainos, begu jau kepti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2010 11 26, 16:37)

o as tokiu neradau ir is maksimos nusipirkau tokius nedidelius
Atsakyti
ka tik iskepiau meduoliukus pagal Cipciuka, niu faini, viskas gerai iskilo, tik man jie gavosi sviesiai sviesiai rudi, ir neatrodo kaip meduoliai biggrin.gif Ko dedat papildomai, kad jie butu tamsiai rudi? Skaiciau, kad padegint cukru reikia, tai ji tik truputi pakaitint ant sausos keptuves ar kaip?
Papildyta:
Ir dar, kepiau apie 5 min., ne per trumpai? Keli sutruko ....
Atsakyti
QUOTE(Madame_butterfly @ 2010 11 26, 19:02)
ka tik iskepiau meduoliukus pagal Cipciuka, niu faini, viskas gerai iskilo, tik man jie gavosi sviesiai sviesiai rudi, ir neatrodo kaip meduoliai biggrin.gif Ko dedat papildomai, kad jie butu tamsiai rudi? Skaiciau, kad padegint cukru reikia, tai ji tik truputi pakaitint ant sausos keptuves ar kaip?

as tik viena karta esu kepus meduolius,tai man jie gan tamsus gavosi.dariau pagal sita recepta http://forellesreceptai.lt/meduoliukai tai man jie gavosi tamsesni,nei nuotraukoje,o del ko butent,nezinau.palygink receptus,gal ka atrasi
Atsakyti
Tamsina rudas cukrus, medus, dar kazkiek prieskoniai, bet tikrai nelabai daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 26, 19:14)
Tamsina rudas cukrus, medus, dar kazkiek prieskoniai, bet tikrai nelabai daug 4u.gif

Aciu, bandysim suzaisti
Atsakyti
QUOTE(emiliukas5 @ 2010 11 26, 10:35)
As issikepiau toki pyraga - kepiau dviejuose formose, mazesnej ir didesnej ne su nuimamais krastais. Istepiau alyvuogiu aliejumi. Kepiau vakare, o per nakti palikau orkaiteje vesti - siandien viskas nuo krastu buvo atsoke - apverciau bleka ir pyragas lengvai "iskrito".  Tada isukau i epimo popieriu ir apvyniojau maistine plevele. Tikiuosi nieko bloga kad ivyniojau i plevele, nes kazkaip sandarumo man norejosi  biggrin.gif

As tai vaisini pyraga isukau i kepimo popieriu ir idejau i polietilenini maiseli. Nes irgi sandarumo norejosi biggrin.gif bet dabar skauda sirdi ar neprades pelyt jis ten. Nes skaiciau, kad ir taip yra buve kepusioms unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2010 11 26, 19:14)
as tik viena karta esu kepus meduolius,tai man jie gan tamsus gavosi.dariau pagal sita recepta http://forellesreceptai.lt/meduoliukai  tai man jie gavosi tamsesni,nei nuotraukoje,o del ko butent,nezinau.palygink receptus,gal ka atrasi

Sveikos, as jau kelinta karta pasiziuriu i si recepta, bet tas kociojimas per plevele, tai nezinau, galvoju ar gautusi...o tai tada prie pleveles nekimba.....kaip su forma atspaust jei tokie lipnus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 11 26, 23:07)
Sveikos, as jau kelinta karta pasiziuriu i si recepta, bet tas kociojimas per plevele, tai nezinau, galvoju ar gautusi...o tai tada prie pleveles nekimba.....kaip su forma atspaust jei tokie lipnus blush2.gif

vat man ir nesigavo kocioti schmoll.gif tai as saukstu i skarda dejau po kaubureli,slapiom rankom ji apglosciau ir gavosi tokie apskritimai. su formom neisisvaizduoju kaip padaryti. gal mano atveju reikejo dar daugiau miltu... gal jum ir normaliai gausis
Atsakyti
Perskaiciau jau kelias temas apie meduoliukus doh.gif nu pas visas tokie ruduciai, grazus, gal tada man ant mazesnes kaitros ir ilgau pakepti? g.gif bandysiu dar pagal Bea recepta, tik kad labai pansios proporcijos kaip ir pas Cipciuka, ar nesigaus tokie patys? lotuliukas.gif

dar skaiciau, kad kazkuri del rudumo sokolado imaise, nepagadins kazin man meduoliu, jei ir as imaisysiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madame_butterfly: 26 lapkričio 2010 - 22:26
Mano pernyksciai meduoliai:
user posted image
user posted image
meduolinis namukas:
user posted image
user posted image

dar kepu imbierinius sausainukus, siemet jau irgi kepiau, sia savaite blush2.gif
http://www.beatosvir...tachment_id=445 (ps nuo knygos recepto siek tiek skiriasi, kepu butent pagal recepta is blogo) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziu Ziu: 26 lapkričio 2010 - 23:09