Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

o as galvoju,ar uzteks meduoliam tik cinamono g.gif kai sau kepiau,tai dar gvazdikeliu dejau,bet daugumai,kam kepsiu meduolius,jie nepatinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2010 11 25, 13:41)
Kam reikia, maciau IKI yra tokiu sausainiu formeliu. Su nuolaida dabar, kainuoja apie 9 lt.  thumbup.gif


Skubu pataisyti - su nuolaida jos kainuoja 11,89Lt, šiandien pirkau. smile.gif Nes ten jau su nuolaida parodyta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(patiNuostabiausia @ 2010 11 25, 21:25)
Sveikos merginos smile.gif

Niekur nerandu prieskonių sausaniams.. Ar jie malti būna? Tik gvazdikėliai.. Ir tai cieli

jei gatavo misinio reikia, galite naudoti firmos kotany prieskoniai sausainiams 4u.gif ne meduoliams, o butent sausainiams ant pakucio uzklijuota. meduoliu prieskoniai sios firmos man schmoll.gif praktiskai vien cinamonas doh.gif o va sausainiu tai tikri meduoliniai....
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2010 11 25, 21:33)
o as galvoju,ar uzteks meduoliam tik cinamono  g.gif  kai sau kepiau,tai dar gvazdikeliu dejau,bet daugumai,kam kepsiu meduolius,jie nepatinka  doh.gif

Tai kad kai gvazdikėliai meduoliuose tai niekas nesupranta, kad jie ten yra irnesakyk.gif Aš dar dėčiau žiupsnį kardamono, žiupsnį maltų kvepiančių pipirų ir gal net trupinėlį vanilinio cukraus.
Atsakyti
Gvazdikeliu galima det nedaug,kad tik vos vos subtiliai jaustusi kvapas,kad ir viena ziedeli sutrinti,cinamonas ir imbieras.Tikrai uzenka smile.gif
As langus dariau is lydyto/deginto cukraus,islydziau ir atsargiai ipyliau i langu ertmes,aisku,paguldytame meduolio lape.Jau iskeptam. Graziai atrode.Nors saldainiai turetu but geriau ir skaniau,o dar ir spalvu variacija galima bigsmile.gif
Atsakyti
Tuose gatavuose prieskoniuose dazniausiai visiskas brudas buna. Kazkada nusipirkau Katanya prieskonius, tai net spalva balta doh.gif Nieko absoliuciai naturalaus schmoll.gif Beveik visus prieskonius malu pati, isskyrus imbiera ir cinamona 4u.gif Ir dedu ju tikrai daug thumbup.gif Blogiausiu atveju galima pirkti Santa Marijos prieskonius karstam vynui ir susimalti 4u.gif
Atsakyti
Nesulaukiau atsaymo, tai dar karta paklausiu blush2.gif kaip su ta soda Cipciuko meduoliuose, ar galiu keisti i epimo miltelius ir koki kieki? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 25, 22:05)
Tuose gatavuose prieskoniuose dazniausiai visiskas brudas buna. Kazkada nusipirkau Katanya prieskonius, tai net spalva balta doh.gif Nieko absoliuciai naturalaus schmoll.gif Beveik visus prieskonius malu pati, isskyrus imbiera ir cinamona 4u.gif Ir dedu ju tikrai daug thumbup.gif Blogiausiu atveju galima pirkti Santa Marijos prieskonius karstam vynui ir susimalti 4u.gif

na taip, kotany nekoki prieskoniai meduoliams.... as naudoju tik dr.otker firmos, nenuvyle 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 11 25, 21:50)
Tai kad kai gvazdikėliai meduoliuose tai niekas nesupranta

tai va,kad maniskiai po pirmo kasnio susirauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2010 11 25, 22:13)
tai va,kad maniskiai po pirmo kasnio susirauke  smile.gif

gal per daug idejote? nes misinyje tai nesijaucia gvazdikeliai, toks bendras malonus kvapas maduolio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 11 25, 21:45)
Sveikos, mergaitės,

Šiaip gal turėčiau rašyt į sausainių temą, bet kad vis tiek klausimas Kalėdinis, tai prašysiu patarimo čia. Žodžiu, sugalvojau visiems namiškiams ir ne tik jiems prie kuklių (krizė biggrin.gif) kalėdinių dovanėlių dar pridėt po rinkinuką sausainių  ax.gif  Tai tiems jaunesniems viskas aišku - aštroki imbieriniai sausainiai, avižiniai sausainiai be miltų, bet su visokiom sėklom ir riešutais, vidutiniems - kokosiniai sausainiai ir kokie meduoliai, o va ką daryt su tais vyriausiais, na na tais, kuriems nelabai tinka kieti sunkiai kramtomi daiktai... unsure.gif  Kol kas į galvą šauna tik plikyti sausainiai (nelabai Kalėdiška...) ir Sonatinos sausainiukai http://www.sonatinos...i-viennese.html  unsure.gif  Bet gal kas turit geresnių idėjų? Reiktų minkštų, trapokų, burnoj tirpstančių kalėdiškų sausainiukų  rolleyes.gif  Misija įmanoma?...  unsure.gif


Cia minksti meduoliai, tokie kaip mugese pirkti buna. labai skanus
http://forellesreceptai.lt/meduoliukai
Tikrai tiks 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Madame_butterfly @ 2010 11 25, 23:08)
Nesulaukiau atsaymo, tai dar karta paklausiu  blush2.gif  kaip su ta soda Cipciuko meduoliuose, ar galiu keisti i epimo miltelius ir koki kieki?  blush2.gif  blush2.gif


As tai viska kepu su kepimo milteliais.
Nezinau kaip turi buti bet dedu tiek pat kiek ir sodos nurodyta

O prieskoniu meduoliams radau, bazej, ka domina, 5 sandelyke arbatu, kavu skyriuje. 100 g virs penkiu lt kainuoja. Nusipirkau 50 g. Dar nieko nekepiau, bet ten daug primaisyta prieskoniu, cinamono, kardamono, pankolio.....Daug pardaveja vardino. Tik atidarau prieskoniu spintele, tai tuoj ju kvapa jauciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuze1 @ 2010 11 25, 23:35)


O prieskoniu meduoliams radau, bazej, ka domina, 5 sandelyke arbatu, kavu skyriuje.

kai išbandysit-būtinai parašykit ar patiko. Susižavėjau RS meduoliais wub.gif
Atsakyti