o as galvoju,ar uzteks meduoliam tik cinamono kai sau kepiau,tai dar gvazdikeliu dejau,bet daugumai,kam kepsiu meduolius,jie nepatinka
QUOTE(miskouoga @ 2010 11 25, 13:41)
Kam reikia, maciau IKI yra tokiu sausainiu formeliu. Su nuolaida dabar, kainuoja apie 9 lt.
Skubu pataisyti - su nuolaida jos kainuoja 11,89Lt, šiandien pirkau. Nes ten jau su nuolaida parodyta.
QUOTE(patiNuostabiausia @ 2010 11 25, 21:25)
Sveikos merginos
Niekur nerandu prieskonių sausaniams.. Ar jie malti būna? Tik gvazdikėliai.. Ir tai cieli
Niekur nerandu prieskonių sausaniams.. Ar jie malti būna? Tik gvazdikėliai.. Ir tai cieli
jei gatavo misinio reikia, galite naudoti firmos kotany prieskoniai sausainiams ne meduoliams, o butent sausainiams ant pakucio uzklijuota. meduoliu prieskoniai sios firmos man praktiskai vien cinamonas o va sausainiu tai tikri meduoliniai....
QUOTE(mulatux @ 2010 11 25, 21:33)
o as galvoju,ar uzteks meduoliam tik cinamono kai sau kepiau,tai dar gvazdikeliu dejau,bet daugumai,kam kepsiu meduolius,jie nepatinka
Tai kad kai gvazdikėliai meduoliuose tai niekas nesupranta, kad jie ten yra Aš dar dėčiau žiupsnį kardamono, žiupsnį maltų kvepiančių pipirų ir gal net trupinėlį vanilinio cukraus.
Gvazdikeliu galima det nedaug,kad tik vos vos subtiliai jaustusi kvapas,kad ir viena ziedeli sutrinti,cinamonas ir imbieras.Tikrai uzenka
As langus dariau is lydyto/deginto cukraus,islydziau ir atsargiai ipyliau i langu ertmes,aisku,paguldytame meduolio lape.Jau iskeptam. Graziai atrode.Nors saldainiai turetu but geriau ir skaniau,o dar ir spalvu variacija galima
As langus dariau is lydyto/deginto cukraus,islydziau ir atsargiai ipyliau i langu ertmes,aisku,paguldytame meduolio lape.Jau iskeptam. Graziai atrode.Nors saldainiai turetu but geriau ir skaniau,o dar ir spalvu variacija galima
Tuose gatavuose prieskoniuose dazniausiai visiskas brudas buna. Kazkada nusipirkau Katanya prieskonius, tai net spalva balta Nieko absoliuciai naturalaus Beveik visus prieskonius malu pati, isskyrus imbiera ir cinamona Ir dedu ju tikrai daug Blogiausiu atveju galima pirkti Santa Marijos prieskonius karstam vynui ir susimalti
Nesulaukiau atsaymo, tai dar karta paklausiu kaip su ta soda Cipciuko meduoliuose, ar galiu keisti i epimo miltelius ir koki kieki?
QUOTE(laurindre @ 2010 11 25, 22:05)
Tuose gatavuose prieskoniuose dazniausiai visiskas brudas buna. Kazkada nusipirkau Katanya prieskonius, tai net spalva balta Nieko absoliuciai naturalaus Beveik visus prieskonius malu pati, isskyrus imbiera ir cinamona Ir dedu ju tikrai daug Blogiausiu atveju galima pirkti Santa Marijos prieskonius karstam vynui ir susimalti
na taip, kotany nekoki prieskoniai meduoliams.... as naudoju tik dr.otker firmos, nenuvyle
QUOTE(žostautė @ 2010 11 25, 21:50)
Tai kad kai gvazdikėliai meduoliuose tai niekas nesupranta
tai va,kad maniskiai po pirmo kasnio susirauke
QUOTE(mulatux @ 2010 11 25, 22:13)
tai va,kad maniskiai po pirmo kasnio susirauke
gal per daug idejote? nes misinyje tai nesijaucia gvazdikeliai, toks bendras malonus kvapas maduolio
QUOTE(žostautė @ 2010 11 25, 21:45)
Sveikos, mergaitės,
Šiaip gal turėčiau rašyt į sausainių temą, bet kad vis tiek klausimas Kalėdinis, tai prašysiu patarimo čia. Žodžiu, sugalvojau visiems namiškiams ir ne tik jiems prie kuklių (krizė ) kalėdinių dovanėlių dar pridėt po rinkinuką sausainių Tai tiems jaunesniems viskas aišku - aštroki imbieriniai sausainiai, avižiniai sausainiai be miltų, bet su visokiom sėklom ir riešutais, vidutiniems - kokosiniai sausainiai ir kokie meduoliai, o va ką daryt su tais vyriausiais, na na tais, kuriems nelabai tinka kieti sunkiai kramtomi daiktai... Kol kas į galvą šauna tik plikyti sausainiai (nelabai Kalėdiška...) ir Sonatinos sausainiukai http://www.sonatinos...i-viennese.html Bet gal kas turit geresnių idėjų? Reiktų minkštų, trapokų, burnoj tirpstančių kalėdiškų sausainiukų Misija įmanoma?...
Šiaip gal turėčiau rašyt į sausainių temą, bet kad vis tiek klausimas Kalėdinis, tai prašysiu patarimo čia. Žodžiu, sugalvojau visiems namiškiams ir ne tik jiems prie kuklių (krizė ) kalėdinių dovanėlių dar pridėt po rinkinuką sausainių Tai tiems jaunesniems viskas aišku - aštroki imbieriniai sausainiai, avižiniai sausainiai be miltų, bet su visokiom sėklom ir riešutais, vidutiniems - kokosiniai sausainiai ir kokie meduoliai, o va ką daryt su tais vyriausiais, na na tais, kuriems nelabai tinka kieti sunkiai kramtomi daiktai... Kol kas į galvą šauna tik plikyti sausainiai (nelabai Kalėdiška...) ir Sonatinos sausainiukai http://www.sonatinos...i-viennese.html Bet gal kas turit geresnių idėjų? Reiktų minkštų, trapokų, burnoj tirpstančių kalėdiškų sausainiukų Misija įmanoma?...
Cia minksti meduoliai, tokie kaip mugese pirkti buna. labai skanus
http://forellesreceptai.lt/meduoliukai
Tikrai tiks
Papildyta:
QUOTE(Madame_butterfly @ 2010 11 25, 23:08)
Nesulaukiau atsaymo, tai dar karta paklausiu kaip su ta soda Cipciuko meduoliuose, ar galiu keisti i epimo miltelius ir koki kieki?
As tai viska kepu su kepimo milteliais.
Nezinau kaip turi buti bet dedu tiek pat kiek ir sodos nurodyta
O prieskoniu meduoliams radau, bazej, ka domina, 5 sandelyke arbatu, kavu skyriuje. 100 g virs penkiu lt kainuoja. Nusipirkau 50 g. Dar nieko nekepiau, bet ten daug primaisyta prieskoniu, cinamono, kardamono, pankolio.....Daug pardaveja vardino. Tik atidarau prieskoniu spintele, tai tuoj ju kvapa jauciu
QUOTE(vilmuze1 @ 2010 11 25, 23:35)
O prieskoniu meduoliams radau, bazej, ka domina, 5 sandelyke arbatu, kavu skyriuje.
kai išbandysit-būtinai parašykit ar patiko. Susižavėjau RS meduoliais