Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(rozine_svajone @ 2010 11 24, 15:10)
as naudoju is baltymo cukraus pudros ir citrinos rugsteles. maistiniu dazu jokiu nenaudoju. man gaunasi tokios linijos, cia mano pirmieji siu metu meduoliai  smile.gif user posted image

Niu visai kaledom pakvipo pamacius meduolius.
QUOTE(mulatux @ 2010 11 24, 18:42)
gal ir butu idomu,bet i ka pilstyti  g.gif  jei sau,tai dzin,i betka,o jei kazkam dovanu  g.gif

taigi bazeje kaune kur parduoda stiklainius tuose skyriuose parsiduoda ir buteliukai stikliniai visokiu talpu. As pernai pirkau, ne sprie dovanu visiems daviau ir po buteliuka naminio zoleliu antpiliko smile.gif

Ryt jei nesutingsiu tai is to pirkto zurnalo kepsiu vaisiu duonele, jei skani tai kepsiu ir kaledom.
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2010 11 24, 17:09)
nezinau,niekada nesu kepus meduoliu su glajum.o tai jis tirstas labai,kad sunku butu ten italpinti?  g.gif

na tirstos grietines konsistencijos. juk svirskto maza anga ta, nelabai isivaizduoju kaip sukrest ten glaju, nebent su mazyciu sauksteliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2010 11 24, 19:56)
kazin yra temu,kuriuose taves nebutu?  biggrin.gif

Yra. Nemėgstu analinio sekso biggrin.gif
Jei rimtai, prieš Kalėdas aš čia dažnai kabu, semiuosi idėjų rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=mulatux,2010 11 24, 15:38]
as tam zadu pirkti medicinini svirksta ,gal bus gerai ax.gif

esu bandzius su svirkstu, bet tada reikia kur didesnes talpos, mano buvo nedidelis, kiek pamenu nelabai patiko, tokiu plonu rastu neisgavau, zinoma geriau nei nieko, bet..
Papildyta:
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 11 24, 22:38)
na tirstos grietines konsistencijos. juk svirskto maza anga ta, nelabai isivaizduoju kaip sukrest ten glaju, nebent su mazyciu sauksteliu  g.gif

Grazus meduoliai, kieno receptu naudojotes ar kokiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuze1 @ 2010 11 24, 17:40)
As siais metais dovanosiu savo gamybos likeriuka
stai cia receptas
http://www.beatosvir...k-kaip-baileys/
Supilstisiu i nedidelius buteliukus
Man atrodo skanu turetu gautis  4u.gif

Sita ir as nusiziurejus ax.gif Dariau simet toki uzpiliuka kaledini smile.gif
700ml degtines
apelsinas
gvazdikeliu
cukraus gabaliuku
kavos pupeliu.
Apelsine padaryti 40 skyluciu,i jas sukisti 40 gvazdikeliu,deti i sandaru inda,ideti 40 kavos pupeliu,40 cukraus gabaliuku.Uzpilti degtine ir laikyti 40 dienu.Dar reikia ideti 2 vanilino lazdeles,bet nedejau,nes,man atrodo,bus per stipru.Pries vartojima reikia isskusti vanilino lazdeles,jei dedamos,sudeti i degtine,apelsina isspausti,viska perkosti.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 11 24, 23:06)
Yra. Nemėgstu analinio sekso biggrin.gif
Jei rimtai, prieš Kalėdas aš čia dažnai kabu, semiuosi idėjų rolleyes.gif

dabar kiekvienoj temoj(isskyrus apie analini seksa biggrin.gif ) reikes galvoti ka rasau,kad neprisikalbeciau konors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 11 24, 17:10)
as naudoju is baltymo cukraus pudros ir citrinos rugsteles. maistiniu dazu jokiu nenaudoju. man gaunasi tokios linijos, cia mano pirmieji siu metu meduoliai  smile.gif user posted image

labai grazus meduoliai 4u.gif Gal isdusit paslapti kur tokiu grazuoliu formeliu ieskoti ???
prie to pacio pasakysiu - dideli aciu visoms uz idejas ir receptus!!!! ju deka siemet su dukryte pradejom pirma karta ruosti skanumynus kaledoms kartu thumbup.gif !!!! Man didelis dziaugsmas, tikiuosiu, jog ir mazei liks atminty grazus prisiminimas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklelis @ 2010 11 24, 23:46)
labai grazus meduoliai  4u.gif  Gal isdusit paslapti kur tokiu grazuoliu formeliu ieskoti ???
prie to pacio pasakysiu - dideli aciu visoms uz idejas ir receptus!!!! ju deka siemet su dukryte pradejom pirma karta ruosti skanumynus kaledoms kartu  thumbup.gif !!!! Man didelis dziaugsmas, tikiuosiu, jog ir mazei liks atminty grazus prisiminimas  rolleyes.gif

dekui 4u.gif 4u.gif formas pirkau arevitos parduotuvej kaune, vadinasi kepejas. dalis is en, dalis - mamos palikimas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(airius @ 2010 11 24, 23:24)
Grazus meduoliai, kieno receptu naudojotes ar kokiu 4u.gif

receptas cia is forumo, tik jau nepamenu autores vardo blush2.gif
MEDUOLIAI

1 stikline cukraus
3 kiausiniai
3 valgomi saukstai medaus
50 gr sviesto
2 a.s. sodos
2 v.s. grietines
prieskoniai (gvazdikeliai, cinamonas, imbieras, kardamonas).
miltai, tiek, kiek reikia, kad galima butu isminkyti tesla.

sviesta, medu ir prieskonius istirpinti ir truputi pakaitinti ir palikti kad atvestu. Kiausinius isplakti su cukrumi, sudeti nugesinta soda (soda reikia nugesinti su trupuciu acto ir grietine) ir sumaisyti su atvesinta medaus mase. Vel visa dubeni (jei metalinis) deti ant puodo su vandeniu ,ant silpnos ugnies ir po truputi pilti issijotus miltus (miltai turi uzsiplikyti), viska gerai maisyti kad neprisviltu. miltu deti tiek, kad lengvai butu galima maisyti (kad neprisviltu tesla), po to nuimti nuo ugnies ir suberti likusius miltus ( tiek, kad butu galima formuoti meduoliukus, tesla turi buti ne per skysta, kad neliptu prie ranku, ir ne per kieta, kad netrukinetu kociojant). atvesinti tesla. iskocioti ir formuoti meduoliukus, sudeti i popieriumi istiesta skardele ir kepti 180 - 200 laispniu orkaitej kol graziai parus.

prieskonius as naudoju gatava misini meduoliams prieskoniu dr.otker firmos rudas pokelis , meduoliai kepa labai greitai, mano orkaite kai ikaista tai turbut nei 5min netrunka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozine_svajone: 24 lapkričio 2010 - 23:19
o su kuo jūs paišote meduolius, tas visas baltas linijas?
Atsakyti
Koks yra tobulas kuciuku receptas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liūdesytė @ 2010 11 24, 20:44)
Siandien kepiau meduoliukus pagal Askulia rolleyes.gif
Super receptas, is pirmo karto neprityrusiai kepejai isejo wub.gif
Ir skonis niam niam bigsmile.gif
Manau namelis is tos teslos taip pat iseitu 4u.gif

O meduoliai jos minksti ar turi pastovet? Mastau,gal,vistiek,siemet kita recepta pabandyt nameliui,bet kieut nenoriu,o jei turi pastovet,kad suminkstetu,tai kaip ir laikas butu mastyt apie kepima.
QUOTE({Boruzele} @ 2010 11 25, 10:06)
Koks yra tobulas kuciuku receptas?  bigsmile.gif

Miltai,mieles,cukrus,druska ,pienas,vanduo ir slakelis aliejaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mano_svajone @ 2010 11 25, 09:25)
O meduoliai jos minksti ar turi pastovet? Mastau,gal,vistiek,siemet kita recepta pabandyt nameliui,bet kieut nenoriu,o jei turi pastovet,kad suminkstetu,tai kaip ir laikas butu mastyt apie kepima.

Miltai,mieles,cukrus,druska ,pienas,vanduo ir slakelis aliejaus  smile.gif

aciu tau 4u.gif tik as labai jau neprityrus kepejele, man neuztenka tik ingridientus pasakyt, man proporciju ir lb detalaus paaiskinimo reik doh.gif
Atsakyti