Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(Madame_butterfly @ 2010 11 24, 12:07)
Aciu uz patarimus. O sakykit, gal netycia buvot Kaune, parduotuvej "Kepejas" Gertrudos g.? Skaiciau forume, kad ten formeliu didelis pasirinkimas ir pigu, kaip kazin is tikruju, gundasi nuvaziuoti ............. Tiesa, o kur vyniojamo popieriaus galima rasti permatomo, kad meduoliukus suvyniot? gal zinot?  blush2.gif  blush2.gif

sveika, esu buvus n kartu toje parduotuveje 4u.gif pasirinkimas tai tikrai didziulis, del pigumo cia kaip kam pasirodys. va cia gali pasiziureti kainas http://www.arevitosi...roducts&group=2 o permatomo popieriaus yra urmo bazeje, einant link maisto turgaus 11-14 sitame tarpe kazkur, ten kur pardavineja visokius dalykelius vestuvems ir pan 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Madame_butterfly @ 2010 11 24, 13:53)
jei kas uzmatysit Kaune IKI tu meduoliu formeliu, pasakykit, neradom, nors jau kelias vyras apvaziavo  doh.gif

Ką tik iš Girstupio parsinešiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 11 24, 14:27)
Sakykit merginos kaip taip plonai ispaisot ant sausainuku, nameliu, skaitinejau kad sviestini popieriu i trubele susuka ir pro maza skylute piesia, bet man kazkaip nesigauna, su abiem rankom laikau, jis toks kietokas popierius, na nezinau... blush2.gif

as turiu nusipirkus uzspaudziamu maiseliu, na tokiu kaip rauginti kopustai parduodami biggrin.gif blush2.gif tai juose labai gerai sukretei glaju, ciut kampuka prakirpai nedaug ir paisyt labai patogu 4u.gif pirkau sanitexe, tik kad ten jie po 100vnt supakuoti 4u.gif

o cia kazkas klause kur laikyti meduolius tai as laikau kartoninese dezese persluoksniavus su laikrasciais 4u.gif

o tas formeles is IKI bet man tai jos labai mazytes, meduolio tesla siek tiek puciasi kai kepa na ir man negraziai tie konturai pasidaro.... sausainiam kitesniem tai gal labiau tiktu jos g.gif
Atsakyti
As pernai pirkau tas formeles is IKi, tai man jos thumbup.gif , tikrai viskas graziai iskepa ir islaiko forma.

Siandien nusipirkau zurnala "moters savaitgalio virtuve". tikrai yra geru ir paprastu receptu kaledoms.
Atsakyti
O sakykit prieš kiek laiko kepat meduolius? blush2.gif
Ir nepamenu pagal kuri pernai receptą kepiau,kad būtų nekieti? g.gif
Ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 24, 13:47)
Galima ju ir visai nedeti. Pyragas nuo ju puresnis tikrai nebus, nes vaisiai neleis jam iskilti, net jei ir su kepimo milteliais bus 4u.gif Jei labai norite, tai dekite sauksteli ar puse, priklausomai nuo kiekio g.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif . Nes ziuriu gamybos procese yra minima kepimo milteliai ,uztai iskilo klausimas ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Madame_butterfly @ 2010 11 24, 11:59)
ir dar norejau paklausti, kas jau ne viena karta kepat pagal Cipciuko recepta, ar tikrai pagaminus tesla, jos nereikia atsaldyti, kaip raso kituose receptuose, o is karto darom meduolius ir kepam? ir pries kiek laiko geriausiai juos kepti Kaledoms, kad butu skaniausi ir kur laikyti?

Kai kepu meduolius pagal Cipciuka neatsaldau teslops is kart su formelem drau meduoliu sir kepu, iskep alabai greitai. o kepu iki keledu kai lieka viena arba dvi savaites.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2010 11 24, 14:34)
Kai kepu meduolius pagal Cipciuka neatsaldau teslops is kart su formelem drau meduoliu sir kepu, iskep alabai greitai. o kepu iki keledu kai lieka viena arba dvi savaites.

Vadinasi dar dabar per anksti kept g.gif Minkšti pagal Cipciuką gaunasi,ta prasme ne iš karto,kai pastovi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 11 24, 14:27)
Sakykit merginos kaip taip plonai ispaisot ant sausainuku, nameliu, skaitinejau kad sviestini popieriu i trubele susuka ir pro maza skylute piesia, bet man kazkaip nesigauna, su abiem rankom laikau, jis toks kietokas popierius, na nezinau... blush2.gif

as tam zadu pirkti medicinini svirksta ,gal bus gerai ax.gif
QUOTE(Agniska @ 2010 11 24, 15:10)
Ką tik iš Girstupio parsinešiau mirksiukas.gif

tai akcija ne tik kepimo formom,o ir sitom meduoliu/sausainiu formelem? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mulatux: 24 lapkričio 2010 - 14:38
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 11 24, 14:13)
as turiu nusipirkus uzspaudziamu maiseliu, na tokiu kaip rauginti kopustai parduodami  biggrin.gif  blush2.gif tai juose labai gerai sukretei glaju, ciut kampuka prakirpai nedaug ir paisyt labai patogu  4u.gif pirkau sanitexe, tik kad ten jie po 100vnt supakuoti  4u.gif

Kaip gerai, kad pasidalinai smile.gif Turiu ir as tokiu maiseliu. Nes su kepimo popieriumi viskas pradeda begti pro kita puse...
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2010 11 24, 13:32)
O sakykit prieš kiek laiko kepat meduolius? blush2.gif
Ir nepamenu pagal kuri pernai receptą kepiau,kad būtų nekieti? g.gif
Ačiū 4u.gif  4u.gif

o as manau, kad nereikia bijot to kietumo blush2.gif as kepiau pagal namelio recepta ir aisku kokia savaite (gal kiek daugiau) mano tie sausainiai buvo kaip akmenukai doh.gif bet dabar kuo minksciausi ir skaniausi wub.gif wub.gif aisku, jei valgysit is kart, tai zinoma, geriau kito recepto paieskot... bet va nameliui tas receptas kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2010 11 24, 14:38)
tai akcija ne tik kepimo formom,o ir sitom meduoliu/sausainiu formelem?  bigsmile.gif

Taip,nes man pritaikė nuolaidą thumbup.gif

QUOTE(Mimuke @ 2010 11 24, 14:47)
o as manau, kad nereikia bijot to kietumo  blush2.gif as kepiau pagal namelio recepta ir aisku kokia savaite (gal kiek daugiau) mano tie sausainiai buvo kaip akmenukai  doh.gif bet dabar kuo minksciausi ir skaniausi  wub.gif  wub.gif aisku, jei valgysit is kart, tai zinoma, geriau kito recepto paieskot... bet va nameliui tas receptas kaip tik  thumbup.gif

Na,aš noriu kept ne namelį,o meduoliukus,bet jei sakot,kad suminkštėja,tai vadinasi gerai,ačiū 4u.gif
Atsakyti