QUOTE(JusRuMa @ 2010 11 22, 02:30)
sveikos, pagaliau mano vaisinis pyragas supakuotas laukia Kalėdų. Kvapas ir išvaizda puiki Ačiū visoms už patarimus
Dabar atėjo eilė meduoliukams. Dar nesu kepus, tad vėl klausimų sočiai .
Jei kepčiau pagal Cipsiukio receptą, kad meduoliukai būtų minkšti, kokio storio tešlą iškočioti? Ir ar galima cukrų keisti medumi (kokia tikėtina meduoliukų spalva)?
Dabar atėjo eilė meduoliukams. Dar nesu kepus, tad vėl klausimų sočiai .
Jei kepčiau pagal Cipsiukio receptą, kad meduoliukai būtų minkšti, kokio storio tešlą iškočioti? Ir ar galima cukrų keisti medumi (kokia tikėtina meduoliukų spalva)?
AS KOCIOJU APIE 7MM o cukraus keisti medumi nerizikuociau, syki kai kepiau tai pamirsau ideti cukraus, buvo detas tik medus, tai tesla puslem iskilo, spalva netolygi gavos, toki kaip zebriukas dryzius, o jau apie skoni net nekalbu, viska teko ismesti