QUOTE(JusRuMa @ 2010 11 22, 02:30)
sveikos, pagaliau mano vaisinis pyragas supakuotas laukia Kalėdų. Kvapas ir išvaizda puiki
Ačiū visoms už patarimus
Dabar atėjo eilė meduoliukams. Dar nesu kepus, tad vėl klausimų sočiai
.
Jei kepčiau pagal Cipsiukio receptą, kad meduoliukai būtų minkšti, kokio storio tešlą iškočioti? Ir ar galima cukrų keisti medumi (kokia tikėtina meduoliukų spalva)?


Dabar atėjo eilė meduoliukams. Dar nesu kepus, tad vėl klausimų sočiai

Jei kepčiau pagal Cipsiukio receptą, kad meduoliukai būtų minkšti, kokio storio tešlą iškočioti? Ir ar galima cukrų keisti medumi (kokia tikėtina meduoliukų spalva)?
AS KOCIOJU APIE 7MM

