Sveikos,
Aš irgi šiandien kepiau žymųjį kalėdinį džiovintų vaisių pyragą

Pirmą kartą. Paragavau - man patiko

Kepiau 2 valandas, kaip ir rekomenduota recepte. Vaisius neploviau, o per naktį mirkiau rome. Tiesa, kepiau 26 cm. skersmens formoje, tai ją kaip tik užpildė, iki viršaus dar liko koks 1-2 cm vietos. Iš vaisių dėjau džiovintas slyvas, abrikosus, razinas, truputį vyšnių, truputį mėlynių ir svarainių (ne džiovintų, o iš sirupo). Tai dabar eisiu suvynioti į foliją. Tik va neaišku dėl to dėjimo į maišelį ir tolesnio laistymo

Ar dar reikia laistyti, jei vaisiai mirkyti? Kaip dažnai, ar daug? Gal jau kepusios galėtų pasidalinti patirtimi?