merginos kepusios japoniska obuoliu aguonu pyraga,padekit Labai pakila tas pyragas?Mastau ar nepabegs is mano pasirinktos formos
QUOTE(Renata123 @ 2010 11 18, 01:35)
Cia yra "Aguonu vyniotinis" is Misheles receptu. Ziauriai skanus Iskepus, jis pas mus ilgai neuzsiguledavo.
laurindre manau, kad esate teisi, kad tokie kepiniai buna skanus tik sviezi, nes cia yra is mielines teslos. Tas pats, jei nupirkti ar iskepti mieline bandele ir padeti guleti 2-3 dienom; nemanau, kad ji bus skani, bus sukietejus ir neskani
laurindre manau, kad esate teisi, kad tokie kepiniai buna skanus tik sviezi, nes cia yra is mielines teslos. Tas pats, jei nupirkti ar iskepti mieline bandele ir padeti guleti 2-3 dienom; nemanau, kad ji bus skani, bus sukietejus ir neskani
aisku.aciu. o tiesa,gal pasakytum kokio butent turio ten naudojama stikline?
o as siandien pabandziau siuos meduoliukus http://forellesreceptai.lt/meduoliukai
skanus gavosi,bet kad ir kaip stengiausi,man visgi nesigavo ju iskocioti,nes lipo ir niekaip neatlipo tai tiesiog ant skardos su saukstuku dejau kauburelius ir poto su slapiais pirstais juos apglostydama padariau tokius apskritimus.vaizdas nera sventiskas bet kai jau kitaip nesigavo,bus gerai ir tokie
QUOTE(Evelincik @ 2010 11 18, 11:14)
merginos kepusios japoniska obuoliu aguonu pyraga,padekit Labai pakila tas pyragas?Mastau ar nepabegs is mano pasirinktos formos
Man tai jis labai mazai pakilo Bet siaip, kepiau antradieni, tai siandien jis man labai skanus
QUOTE(vivir @ 2010 11 18, 12:59)
Man tai jis labai mazai pakilo Bet siaip, kepiau antradieni, tai siandien jis man labai skanus
Apsidraudziau ir ir idejau i gilesne forma o vakar neragavot?
QUOTE(Evelincik @ 2010 11 18, 12:54)
Apsidraudziau ir ir idejau i gilesne forma o vakar neragavot?
ragavau ir ta pacia diena, buvo skanus, vakar jis buvo dar skanesnis, o siandien tiesiog niam niam Tiesa, vyrui nelabai patiko, nes pyragas gana dregnas, jam geriau keksas Bet Kaledoms tikrai kepsiu
Jus tik komentuojat apie ta pyraga kaledini ir kepat ir giriat negi jis toks skanus is tikruju?
nes manes vis dar nesuviliojo
nes manes vis dar nesuviliojo
QUOTE(K&A @ 2010 11 18, 14:14)
Jus tik komentuojat apie ta pyraga kaledini ir kepat ir giriat negi jis toks skanus is tikruju?
nes manes vis dar nesuviliojo
nes manes vis dar nesuviliojo
As dar skonio negaliu komentuot,bet gi nepabandes nezinosi,juolab darbo mazai,savikaina nedidele,negaila bus net jei ir ne jusu skonio bus pyragelis Na nabent jus visai aguonu netoleruojat,tuomet ir manes nesuviliotu jis
QUOTE(Evelincik @ 2010 11 18, 13:37)
As dar skonio negaliu komentuot,bet gi nepabandes nezinosi,juolab darbo mazai,savikaina nedidele,negaila bus net jei ir ne jusu skonio bus pyragelis Na nabent jus visai aguonu netoleruojat,tuomet ir manes nesuviliotu jis
Manau ji apie kaledini dziovintu vaisiu kalba. Jo savikaina tikrai nera maza, jei nemegstate dziovintu vaisiu, tai neverta ir kepti
QUOTE(akvadigi @ 2010 11 16, 17:56)
Kaledinis pyragas
Ji reikia kepti pries 2 men iki Kaledu(veliausiai pries 2 sav)
450gsviesto
400g rudojo cukraus
9 kiausiniai
saukstelis kepimo milteliu
1 apelsino sultys
1 citrinos sultys
4st miltu
Is visu produktu sumaisyti tesla.
900g razinu
900g dziovintu juoduju serbentu (dedu slyvas)
200g dziov.datuliu (ananasai)
200g dziov figu (papajos)
220g migdolu
250ml citrinu zievelu (man neskanu.. nededu)
250g glancuotu (mirkytu cukruje) vysniu
Dziovintus vaisius sumaisyti su tesla. Paruosta mase(ji turi nevarveti) deti i popieriumi isklota skarda ir kepti apie 2 val 140 laipsniu orkaiteje.Iskapusi suvynioti i popieriu ir padet saugiai (nuo smaliziu) iki Kaledu-galima saldytuve, o galima ir paprasciausiai spinteleje...
Ji reikia kepti pries 2 men iki Kaledu(veliausiai pries 2 sav)
450gsviesto
400g rudojo cukraus
9 kiausiniai
saukstelis kepimo milteliu
1 apelsino sultys
1 citrinos sultys
4st miltu
Is visu produktu sumaisyti tesla.
900g razinu
900g dziovintu juoduju serbentu (dedu slyvas)
200g dziov.datuliu (ananasai)
200g dziov figu (papajos)
220g migdolu
250ml citrinu zievelu (man neskanu.. nededu)
250g glancuotu (mirkytu cukruje) vysniu
Dziovintus vaisius sumaisyti su tesla. Paruosta mase(ji turi nevarveti) deti i popieriumi isklota skarda ir kepti apie 2 val 140 laipsniu orkaiteje.Iskapusi suvynioti i popieriu ir padet saugiai (nuo smaliziu) iki Kaledu-galima saldytuve, o galima ir paprasciausiai spinteleje...
Pirmakart ruosiuosi kepti si pyraga
man klausimelis kilo del 250ml citrinu zieveliu, ar ju pritarkuojate nuo zaliu citrinu ar perkate kokias dziovintas? Gal as ko nezinau? Bei 250ml. daugoka...? Turbut taip reikia.
QUOTE(ingridyte @ 2010 11 18, 16:35)
man klausimelis kilo del 250ml citrinu zieveliu, ar ju pritarkuojate nuo zaliu citrinu ar perkate kokias dziovintas? Gal as ko nezinau? Bei 250ml. daugoka...? Turbut taip reikia.
pagal recepta raso 250ml,bet as poto recepto autores komentare radau,kad uztektu sudeti tarkuotas zieveles 1citrinos ir 1 apelsino(is kuriu spausit sultis)
QUOTE(K&A @ 2010 11 18, 13:14)
Jus tik komentuojat apie ta pyraga kaledini ir kepat ir giriat negi jis toks skanus is tikruju?
nes manes vis dar nesuviliojo
nes manes vis dar nesuviliojo
Pernai kepiau,man tai jis siaip sau,daugiau nekepsiu.O meduolius tai vos speju kepti,seimyna labai pamego.Ir kvapas namie nuo prieskoniu mmm...
QUOTE(mulatux @ 2010 11 18, 16:48)
pagal recepta raso 250ml,bet as poto recepto autores komentare radau,kad uztektu sudeti tarkuotas zieveles 1citrinos ir 1 apelsino(is kuriu spausit sultis)
aciu taip ir padarysiu