Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

merginos kepusios japoniska obuoliu aguonu pyraga,padekit 4u.gif Labai pakila tas pyragas?Mastau ar nepabegs is mano pasirinktos formos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2010 11 18, 01:35)
Cia yra "Aguonu vyniotinis" is Misheles receptu. Ziauriai skanus  mirksiukas.gif  Iskepus, jis pas mus ilgai neuzsiguledavo.
laurindre manau, kad esate teisi, kad tokie kepiniai buna skanus tik sviezi, nes cia yra is mielines teslos. Tas pats, jei nupirkti ar iskepti mieline bandele ir padeti guleti 2-3 dienom; nemanau, kad ji bus skani, bus sukietejus ir neskani

aisku.aciu. o tiesa,gal pasakytum kokio butent turio ten naudojama stikline?

o as siandien pabandziau siuos meduoliukus http://forellesreceptai.lt/meduoliukai
skanus gavosi,bet kad ir kaip stengiausi,man visgi nesigavo ju iskocioti,nes lipo ir niekaip neatlipo doh.gif biggrin.gif tai tiesiog ant skardos su saukstuku dejau kauburelius ir poto su slapiais pirstais juos apglostydama padariau tokius apskritimus.vaizdas nera sventiskas biggrin.gif bet kai jau kitaip nesigavo,bus gerai ir tokie biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mulatux: 18 lapkričio 2010 - 11:43
QUOTE(Evelincik @ 2010 11 18, 11:14)
merginos kepusios japoniska obuoliu aguonu pyraga,padekit  4u.gif  Labai pakila tas pyragas?Mastau ar nepabegs is mano pasirinktos formos  g.gif

Man tai jis labai mazai pakilo ax.gif Bet siaip, kepiau antradieni, tai siandien jis man labai skanus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2010 11 18, 12:59)
Man tai jis labai mazai pakilo ax.gif  Bet siaip, kepiau antradieni, tai siandien jis man labai skanus  4u.gif

Apsidraudziau ir ir idejau i gilesne forma smile.gif o vakar neragavot?
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2010 11 18, 12:54)
Apsidraudziau ir ir idejau i gilesne forma  smile.gif  o vakar neragavot?

ragavau ir ta pacia diena, buvo skanus, vakar jis buvo dar skanesnis, o siandien tiesiog niam niam thumbup.gif Tiesa, vyrui nelabai patiko, nes pyragas gana dregnas, jam geriau keksas ax.gif Bet Kaledoms tikrai kepsiu thumbup.gif
Atsakyti
Jus tik komentuojat apie ta pyraga kaledini ir kepat ir giriat biggrin.gif biggrin.gif negi jis toks skanus is tikruju? blush2.gif
nes manes vis dar nesuviliojo biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(K&A @ 2010 11 18, 14:14)
Jus tik komentuojat apie ta pyraga kaledini ir kepat ir giriat  biggrin.gif  biggrin.gif  negi jis toks skanus is tikruju?  blush2.gif 
nes manes vis dar nesuviliojo  biggrin.gif  g.gif

As dar skonio negaliu komentuot,bet gi nepabandes nezinosi,juolab darbo mazai,savikaina nedidele,negaila bus net jei ir ne jusu skonio bus pyragelis ax.gif Na nabent jus visai aguonu netoleruojat,tuomet ir manes nesuviliotu jis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2010 11 18, 13:37)
As dar skonio negaliu komentuot,bet gi nepabandes nezinosi,juolab darbo mazai,savikaina nedidele,negaila bus net jei ir ne jusu skonio bus pyragelis  ax.gif Na nabent jus visai aguonu netoleruojat,tuomet ir manes nesuviliotu jis  smile.gif

Manau ji apie kaledini dziovintu vaisiu kalba. Jo savikaina tikrai nera maza, jei nemegstate dziovintu vaisiu, tai neverta ir kepti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(akvadigi @ 2010 11 16, 17:56)
Kaledinis pyragas

Ji reikia kepti pries 2 men iki Kaledu(veliausiai pries 2 sav)
450gsviesto
400g rudojo cukraus
9 kiausiniai
saukstelis kepimo milteliu
1 apelsino sultys
1 citrinos sultys
4st miltu
Is visu produktu sumaisyti tesla.

900g razinu
900g dziovintu juoduju serbentu (dedu slyvas)
200g dziov.datuliu (ananasai)
200g dziov figu (papajos)
220g migdolu
250ml citrinu zievelu (man neskanu.. nededu)
250g glancuotu (mirkytu cukruje) vysniu

Dziovintus vaisius sumaisyti su tesla. Paruosta mase(ji turi nevarveti) deti i popieriumi isklota skarda ir kepti apie 2 val 140 laipsniu orkaiteje.Iskapusi suvynioti i popieriu ir padet saugiai (nuo smaliziu) iki Kaledu-galima saldytuve, o galima ir paprasciausiai spinteleje...

Pirmakart ruosiuosi kepti si pyraga rolleyes.gif
man klausimelis kilo del 250ml citrinu zieveliu, ar ju pritarkuojate nuo zaliu citrinu ar perkate kokias dziovintas? g.gif Gal as ko nezinau? Bei 250ml. daugoka...? Turbut taip reikia.
Atsakyti
QUOTE(ingridyte @ 2010 11 18, 16:35)
man klausimelis kilo del 250ml citrinu zieveliu, ar ju pritarkuojate nuo zaliu citrinu ar perkate kokias dziovintas?  g.gif Gal as ko nezinau? Bei 250ml. daugoka...? Turbut taip reikia.

pagal recepta raso 250ml,bet as poto recepto autores komentare radau,kad uztektu sudeti tarkuotas zieveles 1citrinos ir 1 apelsino(is kuriu spausit sultis) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(K&A @ 2010 11 18, 13:14)
Jus tik komentuojat apie ta pyraga kaledini ir kepat ir giriat  biggrin.gif  biggrin.gif  negi jis toks skanus is tikruju?  blush2.gif 
nes manes vis dar nesuviliojo  biggrin.gif  g.gif

Pernai kepiau,man tai jis siaip sau,daugiau nekepsiu.O meduolius tai vos speju kepti,seimyna labai pamego.Ir kvapas namie nuo prieskoniu mmm... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2010 11 18, 16:48)
pagal recepta raso 250ml,bet as poto recepto autores komentare radau,kad uztektu sudeti tarkuotas zieveles 1citrinos ir 1 apelsino(is kuriu spausit sultis)  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif taip ir padarysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridyte: 18 lapkričio 2010 - 17:21