QUOTE(JusRuMa @ 2010 11 16, 12:32)
Ir dar
Iškloti
ir ištepti ar iškloti
arba ištepti? Jei bet kuriuo atveju reikia iškloti, pakanka tik dugną ar visą formą?
as visa forma istepiau sviestu ir tada ant virsaus isklojau popieriu
------------------
o ar butina pyraga suvynioti ir i popieriu ir i folija? as tik i folija suvyniojau
ar bus blogai? dariau pagal sita recepta,bet kazkaip nieko neraso apie tai
http://vifsla.blogas...pyragas-22.html
Papildyta:
cia va keletas komentaru apie ta kaledini pyraga:
Klausimas : "išsikepiau ir aš, neturėjau folijos tai susukau pyragą į kepimo popierių, šiandien nusipirkau ir folijos, gal persukti? ar geriau nejudinti? šeip tai nelabai man patinka į foliją susukti valgiai, bet gal be jos man nieko nesigaus?"
Atsakymas:"Kepimo popierius sugeria drėgmę, todėl pyragas gali sausėti, o folija neleidžia jai išgaruoti. Aš taip pat nemėgstu metalo skonio maiste, tačiau pyrage jo visiškai nesijaučia. Kadangi kepei neseniai, nieko baisaus nenutiks, jei pervyniosi. Užtat kai jau pradeda bręsti, geriau nebejudinti
;-)"
tai gal visgi geriau tik folijoje ji laikyti