Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 08, 14:18)
Paziuresiu ar iseis sita nufotkint smile.gif kazkaip sveciuose man nepatogu begiot su fotiku, bet siaip sio torto pjuvi turiu kito smile.gif jei idomu, galiu atsiusti tau smile.gif

Labai raziai papuostas Ambasadorius, o tas voratinklis is balto sokolado, taip ax.gif
Papildyta:
QUOTE(airius @ 2010 10 09, 00:08)
Labai raziai papuostas Ambasadorius, o tas voratinklis is balto sokolado, taip ax.gif

Jau pasiskaiciau lotuliukas.gif
Atsakyti
nieks nieko neatnešat, tai aš atvažiuoju tongue.gif

medutis, mmg, pastiliažas...

norėjau truputį kitaip, bet gavos kaip gavos...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 09 spalio 2010 - 09:51
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 09, 10:24)
nieks nieko neatnešat, tai aš atvažiuojų  tongue.gif

user posted image

grazu,bet ar as blogai matau ar cia visas tortas pakeltas?,tai jis gal ant padekliuko padetas,kad taip graziai laikosi ?
Atsakyti
NECITUOTI NUOTRAUKU!

Akvilyte, nerealus tortas!!! Kaip jis cia suformuotas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 09, 10:29)
Akvilyte, nerealus tortas!!! Kaip jis cia suformuotas  blink.gif

cia kaip ir karuselę taip ir šitą dariau iš sportinio intereso biggrin.gif norėjau pažiūrėt ar įmanoma mašiną ant ratų pastatyt rolleyes.gif nu pasirodo įmanoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 09, 10:34)
cia kaip ir karuselę taip ir šitą dariau iš sportinio intereso  biggrin.gif  norėjau pažiūrėt ar įmanoma mašiną ant ratų pastatyt  rolleyes.gif  nu pasirodo įmanoma  ax.gif

Na tai prasom smulkiau rolleyes.gif
Atsakyti
kokia apmelavike bebe.gif bebe.gif uzdejo is vaiko atemus masina ir ziurekit koki torta padariau.. bebe.gif

o siaip wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
nerealuuuuu, nu suerzinai, tai dabar klok kaip per išpažintį, kaip tai padarei blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Siaip is tikro, tokiais atvejais, vistiek zinom, kad kils klausimu, kaip padaryta, tai kad isvengt puslapio klausimu, galima butu iskart parasyt kaip kas daryta...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 09, 10:24)
nieks nieko neatnešat, tai aš atvažiuoju  tongue.gif

Nu labai faina smile.gif is pradziu pagalvojau, kad tortas ant smelio padetas lotuliukas.gif super ideja thumbup.gif
Atsakyti
nu man dar tobulet ir tobulet iki jusu doh.gif blush2.gif

mano vakarykstis snikersas, mmg, rozes balto sokolado, lapeliai mmg smile.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziu Ziu: 09 spalio 2010 - 10:26
Akvilyte, jėgine mašina...nu super padaryta...... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti