Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikutės 4u.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 08, 17:56)
CIA

Gaunasi 18 cm skersmens tortukas is normos... biskvita keist galima, as viska kaip sitam kepu, tik kepimo milteliu dar idedu smile.gif

kur gavot tokią mažą formą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aize: 08 spalio 2010 - 16:57
idedu ir as

tailandietiskas, cipciuko dengimo mase ir beze
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2010 10 08, 17:57)
Sveikutės 4u.gif
kur gavot tokią mažą formą 4u.gif

Arevitoj man nupirko, bet jau senokai... zvilgterk, gal yra dabar. Arba reiktu parasyt elektronini laiska ir paklausti.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 08, 18:17)
Arevitoj man nupirko, bet jau senokai... zvilgterk, gal yra dabar. Arba reiktu parasyt elektronini laiska ir paklausti.

ačiū 4u.gif turėsiu galvoj, reikės esant galimybei ten pažiūrėt rolleyes.gif
Atsakyti
Kirbe, kokia Tavo pelė gaspadinė, super 100 balų thumbup.gif

nesistebėkit iš mano matematinių sugebėjimų blush2.gif tai buvo mano atestato gėda, nes visi kiti buvo 9-10, o su matematika nedraugavau kapitaliai blush2.gif matiekos mokytojas išvedęs mane išleistuvių vakarą valsui šokti, klausia: „........., prisipažink, juk nusirašei egzaminą blush2.gif - taip sakau, mokytojau, nusirašiau, bet man iš šio dalyko ir tai reikėjo sugebėti padaryti doh.gif lotuliukas.gif “, kol matematiką dėstė auklėtojas viskas buvo gerai, o kai pasikeitė mokytojas sušlubavo viskas blush2.gif užtat visur kitur buvau gabi lotuliukas.gif bet čia tema ne apie tai blush2.gif 4u.gif 4u.gif

K.Lapelyte, jau neblogai, jau neblogai, šaunuolė thumbup.gif malačius, kad stengiesi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2010 10 08, 18:20)
ačiū 4u.gif turėsiu galvoj, reikės esant galimybei ten pažiūrėt rolleyes.gif

Ju puslapy internete gali paziuret arevitos iranga, per google suvesk. imesciau, bet vaikai neduoda ramybes...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 08, 18:29)
Ju puslapy internete gali paziuret arevitos iranga, per google suvesk. imesciau, bet vaikai neduoda ramybes...

susirasiu, esu ten dairiusis, reikia man iš ten kai ko.... dabar reikės dar daugiau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aize: 08 spalio 2010 - 17:31
nu va imesiu tortuka snikersas dengtas beze nu tikiuosi si karta neissileis nes niekuom neaptepiau o gal kas ka nors aptepa kad laikytusi ir dar vienas klausimas kaip ta zole sonuose darot man jie neisigavo g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rueta: 08 spalio 2010 - 17:32
QUOTE(kirbe @ 2010 10 08, 17:57)
o čia mano darbelis derliaus šventei.....medutis,MMG....

OMG swoon.gif va čia tai jėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėgaaaa!!!!!!!!!!!!!
nu man tai žiaurus bigsmile.gif NEREAAAALIAI !!!!

pakopinu blush2.gif
Atsakyti
jooo, moliūgėlis tai GERULIS thumbup.gif

žolę ratais nuo apačios į viršų 4u.gif
Atsakyti
oi,merginos kiek cia groziu pridejot wub.gif
Asseni kempinukas kaip tiesiai is animacinio nuzenges-labai fainuolis,o sakyk,tuos apvadelius juodus aplink akytes,burna,blakstienas irgi is mases darai,ar cia kas kita?
rugiageles paprastuciai,bet ne prastuciai ir labai labai apetitni thumbup.gif
Olestos ketvertukas ,kaip visad be priekaistu,mano dukrai drugelis labai patiko
zuliaska,kad pasidarbavo thumbup.gif man tas baltas su meskiais patiko,sokoladinis tinklelis-tobulas,kiek bandziau man nesigauna doh.gif kemsasi antgalis,tarsi noretusi ta sokolada praskystinti,nors gi rasot ,kad nereikia doh.gif
Kirbe moliugas-jeginis,net zabtai man atvipo blink.gif
nepykit ko nepakomentavau-visos stengiates,visos saunuoles

noriu paklausti,del gelyciu formavimo ant torto,kazkada kazkas klause kaip padarote tas geles ne plokstumoje,o iskilias,na,kaip puokste,kazkas sake,kad su floristine vielute,nuejau siandien as i geliu firma,paprasiau vielutes,kai issiaiskino ka as su ja noriu daryti,tai sake,ji prie dregmes pradeda rudyti,sake,gali jaustis metalo skonis torte,nes sake,geliu puokstese,jos tiesiog akyse,per keleta valandu,,nurudyja,,tai va,ar cia mes ne apie ta pacia viela snekam,ar kaip?gal turite koki pavyzdeli,kur man rode,tai jos tokios zalios kaip makaronai,buna storesniu,buna plonesniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pintikė: 08 spalio 2010 - 20:18
Ir vel uzderejo tortu-torteliu thumbup.gif

Asseni, mano dukra praso kempiniuko - galetumei atsiusti sita man smile.gif Nuostabus, ji zado neteks smile.gif

Olesta - as nuo tavo drugeliu svaigstu wub.gif

zuliaska - meskiniukai nerealus!!! blink.gif

kirbe - puikus moliugeles ir figureles kruopsiai padarytos. 100 balu thumbup.gif

Rueta - meskuciai ziauriai, ziauriai grazus smile.gif
Atsakyti