Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Ziu Ziu @ 2010 10 08, 14:04)
o mmg jeigu lieka kur dedat?

kaip tik vakar išsitraukiau savaitės senumo mmg, nu ir sutrupėjo visa doh.gif o gabalas nemažas buvo.. tai išsiviriau sirupo kaip priklauso ir sutrupinus tą masę išsukau... dadėjau dar cukraus pudros kelias saujas ir rezultatas anam puslapy biggrin.gif

mikruškės neturiu....

tiesa, masė nebuvo akmeninė.. buvo minkšta bet trupėjo.... akmenines tai metu lauk biggrin.gif

rugiagele, gal ir pjūvis po savaitgalio bus??? bais įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 08, 14:15)
kaip tik vakar išsitraukiau savaitės senumo mmg, nu ir sutrupėjo visa  doh.gif  o gabalas nemažas buvo.. tai išsiviriau sirupo kaip priklauso ir sutrupinus tą masę išsukau... dadėjau dar cukraus pudros kelias saujas ir rezultatas anam puslapy  biggrin.gif

mikruškės neturiu....

tiesa, masė nebuvo akmeninė.. buvo minkšta bet trupėjo.... akmenines tai metu lauk  biggrin.gif

rugiagele, gal ir pjūvis po savaitgalio bus??? bais įdomu  ax.gif

Paziuresiu ar iseis sita nufotkint smile.gif kazkaip sveciuose man nepatogu begiot su fotiku, bet siaip sio torto pjuvi turiu kito smile.gif jei idomu, galiu atsiusti tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2010 10 08, 13:04)
o mmg jeigu lieka kur dedat?

jei MMG gerai suvyniota, jai ir po savaites nieko nenutiks, ir po dviejų 4u.gif dažniausiai sunaudoju papuošimams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 10 07, 18:59)
........Mase branginau tikrai ilgai - pora dienu( maisiuke spintelej)........

hihihi.gif gal brandinti reikėjo biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 08, 14:07)
Va, valgomas tortas smile.gif viduje Ambasadoriu medutis, puosta sokoladu.

va šis tortas bręsta mano galvoje biggrin.gif labai jau simpatuliknas, o tvorelė thumbup.gif
o šokolądą čia vieną tirpinot, ar dar dėjot ką nors? o balti ruožiukai - tai baltas šokoladas? papasakokit plačiau prašyčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2010 10 08, 14:38)
hihihi.gif gal brandinti reikėjo biggrin.gif   4u.gif
va šis tortas bręsta mano galvoje biggrin.gif labai jau simpatuliknas, o tvorelė thumbup.gif
o šokolądą čia vieną tirpinot, ar dar dėjot ką nors? o balti ruožiukai - tai baltas šokoladas? papasakokit plačiau prašyčiau blush2.gif

Zodziu taip:

ant virsaus pirmiausia pyliau sokoladini glaju is:
110 g sokolado juodo, 35 gr sviesto, 35 ml grietineles. Na mazdaug tokios proporcijos. Uzliejau ant virsaus torto. Tada issitirpinau siek tiek balto glajaus su baltu sokoladu analogisku principu. Pasidariau is kepimo popieriaus tutele, ir nuo vidurio pradedama sukau spirale ratus. Tada kol sokoladas neapstingo iskart imti dantu krapstuka ir nuo vidurio isbrezt linijas link krastu, gausis kaip voratinklis. Imesiu nuotrauka kur geriau matosi, nes cia tai riesutais apmeciau biggrin.gif

Tvorele jau dariau is gryno sokolado. Issimatuoju kokio ilgio juostos reiks, issikerpu is kepimo popieriaus, ir prikringeliuoju, apstinsgta ir glaudziu prie torto, dedu i saldytuva trumpam, ir paskui nuimu popieriu. Sis reikalas aprasytas smulkiau papuosimu temoj be komentaru.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 08 spalio 2010 - 13:47
QUOTE(Olesta @ 2010 10 08, 13:49)
aš turbūt balsuočiau už metalinį  g.gif

nežinau kaip kitoms, bet jei aš nepašildyčiau subrendusios masės, tai visi tortai būtų gruoblėti, ale krokodilo oda, be mikrobangės neįsivaizduoju, nebent dengti su šviežia mase, bet kad būna kad liek likučių, tai negi emsi lauk, ji puikiai atsišildo po kelių dienų...

Meduve, tikrai nėra taip prastai kaip nusipiešei vaizdą,  pirmasis toks tortas, viskas jame ok, net nauji marškiniai turi raukšlelių  4u.gif  nesijaudink taip smarkiai, kitą kartą gausis geriau  4u.gif

Akvilyte, puiki dėžutė 4u.gif

Kempiniukas tobulas  thumbup.gif

aciu Olesta uz atsakyma. O del mikrobanges klausiau del to nes jos neturiu ir su vyru sprendziam klausima pirkti ar ne unsure.gif Tai gal dar ir del to man iskociojus tos mases ne visai grazios iseina g.gif

Rugiagele puikus tortukas. Man tokie torto papuosimai dar mistika. Niakd nebandziau, bet kada nors vistik reiks ryztis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meduvė: 08 spalio 2010 - 13:52
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 08, 14:45)
Zodziu taip:

širdingai dėkavoju 4u.gif
Atsakyti
suryčiau per „moniką“ wub.gif labai apetitnas thumbup.gif
tai pastiliažas tai taip, atsiminko, bet va su MMG būna visko, o kartais aš tas mases maišau, tai visko būna smile.gif

atnešu „nevalgomų“ ir netgi keistų lotuliukas.gif

trapios tešlos tortas, pastiliažas, matematikei, mintis - tortas - valgomas apskritimas...

user posted image

eiliniai tabiai, juodas miškas, pastiliažas, marcipanas...

user posted image

Rafaelo svajonė, pastiliažas, aisingas

user posted image

ir Paslapčių sodas, snikersas, pastiliažas, aisingas, marcipanas
user posted image
Atsakyti
MMG dar iki siol stovi... reik ismest, nes ten tokie gruzai doh.gif vyras sako, ilgai cia laikysi juos? Sakau jo... biggrin.gif

O del sokoladiniu papuosimu, man patinka jais puosti bigsmile.gif ir ner taip sunku, kaip gali pasirodyt. Ir skanu, ir grazu, ir valgoma lotuliukas.gif

Olesta, man ta formule itartina... niekaip neatgaminu tokios... prasta matematike buvau lotuliukas.gif

O spalvyte drugelio thumbup.gif
Papildyta:
Tiesa, tam antram mano tortuke, tai viduj pauksciu pienas. Liuks thumbup.gif verta bandyti, kas megstat tokius tortus wink.gif
Atsakyti
žinok turėjau savo laiku 4 B lygiu, už ką turėjau nežinau blush2.gif kokią radau internete, tokią nurašiau blush2.gif tegu pasitaiso P. Mokytoja, jei negerai padariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 10 08, 15:03)
žinok turėjau savo laiku 4 B lygiu, už ką turėjau nežinau  blush2.gif  kokią radau internete, tokią nurašiau  blush2.gif  tegu pasitaiso P. Mokytoja, jei negerai padariau  blush2.gif

kažkada turėjau 9 S lygiu, bet tokios formulės nepamenu g.gif nors gal kasnors kažką naujo per tiek metų jau atrado bigsmile.gif
Atsakyti
As buciau rasiusi apskritimo perimetro formule..

Pala, cia kokioj sistemoj turejai 4? Desimtbalej, ar penkiabalej..? blink.gif
Atsakyti