Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

čia smile.gif dubce baisingai graži wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandr_e: 08 spalio 2010 - 07:58
Akvilyte, labai grazus tavo torciukas 4u.gif
Atnesu ir as savo preito vakaro darbeli. Tik labai stipriai nekritikuokite blush2.gif as pirmoke palyginti su jumis.. Zinau, jog man dirbti ir dirbti prie apdengimo ir islyginimo. Torciukas dengtas saldainiu mase. Preita kartai kai dariau torciuka tai graziai dengesi, o si syki - nors nusisauk doh.gif IR matot kokia grubleta mase, nors pudra gera dejau. O ir supratau, jog man mirtinai reikia naujo kocelo, nes ir nuo jo ant mases paliko ispaudai bei tokos atplaisos. Gerai kad tortas vyrui darytas - tai buvo ziauriai patenkintas ir tokiu rezultatu biggrin.gif Marskiniu spalva tokia sviesiai zalia, o kaklairaistis tip top kaip jo darbinis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 08, 07:58)
labas rytas  cool.gif  atnešu saldainių prie kavos....
tortas iš serijos kai neturi jokios vizijos  doh.gif ir darai kas tą minutę atrodo bus gerai....

kažkaip realybėj jis man visai simpatulka, nu bet jau nuotraukos  doh.gif  nėr ką norėt.. naktį darytos  doh.gif

juodas miškas, mmg ir saldainiai ir torto liekanų  tongue.gif  beje labai skanūs kur vyšnia apvoliota trupiniuose ir aplieta šokoladu  bigsmile.gif

user posted image

nu blyn kaip man tos dezutes grazu,labai ir as gundausi padaryti(kazi kaip man ten iseis biggrin.gif ),bet kad namuose dabar valgytoju nebeliko verysad.gif
Atsakyti
mergaites, dar norejau klausti. O tai kai darote pastilaza ar cukrine mase - be mikrobanges niekaip?
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 10 07, 12:18)
O as pirma kart dariau Kempiniuka.

Jeginis thumbup.gif

bet koju israitymas tai man ginekologinis biggrin.gif pamacius tai pati pirmoji asociacija, sorry
Atsakyti
Man irgi ta dengimo masė neatrasta paslaptis...
Prisipirkom gi su Karapuzike tos lenkiškos "Diamant" pudros, Lietuvoje ji man gera buvo, na o Lenkijoj doh.gif , gal tos rožės nuo jos ir lūžinėjo, pagal receptūrą pudros negana gaunasi... ji tokia labiau smėlinė... vakar dengiant abu tortus masė trūkinėjo, gerai, kad viską apraičiau aisingu, tai nesimato, bet šiandien alpstu nuo akių perštėjimo, matyt pervargo.
Du tortus puošiau 3 valandas, ne taip ir daug, bet aš pradedu jau nebemėgt šito darbo schmoll.gif, gražu tai gražu, bet kai parduotuvėje mano pagrindiniais pirkiniais tampa sviestas, kondensuotas pienas ir cukraus pudra doh.gif ir šeima motkos nemato arba mato visą piktą kremuotą pudruotą kočiojančią unsure.gif
Atsakyti
Merginos patarkit. Ar kas nors turite metalini kocela? Vakar vienoje parduotuveje maciau, o kadangi mano kocelas baigiasi tai nezinau ar ta metalini pirkti ar geriau ilga medini? nes abieju kaina buvo panasi
Atsakyti
aš turbūt balsuočiau už metalinį g.gif

nežinau kaip kitoms, bet jei aš nepašildyčiau subrendusios masės, tai visi tortai būtų gruoblėti, ale krokodilo oda, be mikrobangės neįsivaizduoju, nebent dengti su šviežia mase, bet kad būna kad liek likučių, tai negi emsi lauk, ji puikiai atsišildo po kelių dienų...

Meduve, tikrai nėra taip prastai kaip nusipiešei vaizdą, pirmasis toks tortas, viskas jame ok, net nauji marškiniai turi raukšlelių 4u.gif nesijaudink taip smarkiai, kitą kartą gausis geriau 4u.gif

Akvilyte, puiki dėžutė 4u.gif

Kempiniukas tobulas thumbup.gif
Atsakyti
O as niekad neatsildau mases, nes man puikiai ji issiminko net ir prastovejusi savaite... apie pastilaza kalbu.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 08, 13:51)
O as niekad neatsildau mases, nes man puikiai ji issiminko net ir prastovejusi savaite... apie pastilaza kalbu.

Man irgi pastilaizas atsiminko rolleyes.gif
Atsakyti
o mmg jeigu lieka kur dedat?
Atsakyti
Va, valgomas tortas smile.gif viduje Ambasadoriu medutis, puosta sokoladu.

user posted image
Atsakyti