Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

ateinu su gėlėm, baisiam rudeniškui orui praskaidrint biggrin.gif biggrin.gif

juodas miškas, mmg, ir man rodos truputis pastiliažo biggrin.gif

knisausi nuo 10 iki 4 ryto, bet rezultatu esu baisiai patenkinta blush2.gif (kas šuniui uodegą pakels jei ne jis pats doh.gif )

user posted image
Atsakyti
vau akvilytė blink.gif blink.gif blink.gif ne į tą tėmą atnešei,čia tortai o ne flora...įspudingai wub.gif
Atsakyti
nu ta orchidėja.... įspūdinga daugiau nieko negaliu pasakyt...
Atsakyti
as apakusi..
pamaniau, kad skelbima sumaise ir idejo parduodama orchideja.. biggrin.gif
Atsakyti
[quote=akvilyte,2010 10 23, 09:18]
ateinu su gėlėm, baisiam rudeniškui orui praskaidrint biggrin.gif

cia ir kelt uodegos nereikia wub.gif pati pasikelus turetu būt blink.gif blink.gif blink.gif WAU KOKS GROŽIS first.gif first.gif first.gif first.gif first.gif dievinu orchidėjas wub.gif

o is ko zeme padaryta? g.gif

nusikopinau, pasididinau NU NEREALUUUUUUUUUUU wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
GENIJUS wub.gif wub.gif wub.gif dabar ilgai akyse stovės sitas vaizdas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 23 spalio 2010 - 08:54
QUOTE(MAMARŽ @ 2010 10 23, 01:07)
Tortukas darytas mamai jubiliejaus proga

ar man vaidenas ar čia visi trys aukštai iš vientisos masės apdengti blink.gif

Taip. ax.gif Teko dukrą į pagalbą pasikviest ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMARŽ @ 2010 10 23, 09:52)
QUOTE(MAMARŽ @ 2010 10 23, 01:07)
Tortukas darytas mamai jubiliejaus proga

ar man vaidenas ar čia visi trys aukštai iš vientisos masės apdengti blink.gif

Taip.  ax.gif Teko dukrą į pagalbą pasikviest ax.gif

man tai makvynas labai grazus , o spalvytė kokiaaa wub.gif kaip jus tokia isgaunat? g.gif man dazu is londono parveze, bet tokie skysti verysad.gif nu tikrai grazus makvynas mirksiukas.gif
Atsakyti
Akvilytė - AUKSARANKĖ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
o spalvytė kokiaaa wub.gif kaip jus tokia isgaunat? g.gif

Dažai - sausi milteliai, pirkti Šiauliuose, turguj, pas moterytę, kur prieskoniai. Dažus dedu į tą skystį kai darau pastliažą (prieš dedant cukraus pudrą) ir gerai išmaišau.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

k.lapelyte ax.gif jei galima ir as keleta pastebejimu, matau turi gelyciu formeles, tai pridek daugiau tu gelyciu, juk tos mases ant ju tiek ir tesueina ir darosi nesunkiai visai, o vaikam labai patinka mirksiukas.gif taigi iskart nurankioja. doh.gif
tiesa, pirma kart pamaciau savo brolio mergaites varda....EGITA...maniau kad ji viena su tokiu g.gif
user posted image

o as kazkada perverciau 1 sios temos puslapi lotuliukas.gif na tikrai ne viskas iskart ir greitai

akvilyte, kai atverciau puslapi, iskart pamaniau, kad kazkas tiesiog imete fotke , tipo , kad liudna diena nebutu blush2.gif labai labai ispudingai thumbup.gif

man irgi makvynas grazus ir spalva thumbup.gif bet mano viduj daznai susikerta du sprendimai--jei ryski spalva tai dazys liezuvi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 23, 09:18)

Eina saaaaau wub.gif nu kaip tikra ,labai grazu. O pagaliukas orchidejai laikyt turbut medinis ?
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 23, 01:45)

beze nervija beee.gif

mikė superinė  wub.gif

ir  ežeriukas koks liux  bigsmile.gif  tik valtelės trūksta  unsure.gif

nesinervuokit...giliai kvepuokit...... lotuliukas.gif

valtele yra,bet truputy per maža...foto nelabai matosi.....

na bet tamstos tortas iš koto išverte..... blink.gif jezauuuuuuu kaaaaaip gražuuuuuuuu wub.gif
dabar pasakoji...orchideja iš anksto pasidarei?pagaliukas medinis?ir t.t......

MAMARŽ,gražiai atrodo tikrai ir sudetingas reikalas 3 aukštu torta iš karto visa apdengti...bet jums tai puikiai pavyko...... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
akvilyte, labai grazi gele. Superinis darbas. As niekaip nepribrendu orchidejai. Pumpurus tik reikejo ne i sona smeigt. O ideja su palaikanciu pagaliuku superine
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 23 spalio 2010 - 10:06