ateinu su gėlėm, baisiam rudeniškui orui praskaidrint
juodas miškas, mmg, ir man rodos truputis pastiliažo
knisausi nuo 10 iki 4 ryto, bet rezultatu esu baisiai patenkinta (kas šuniui uodegą pakels jei ne jis pats )
vau akvilytė ne į tą tėmą atnešei,čia tortai o ne flora...įspudingai
nu ta orchidėja.... įspūdinga daugiau nieko negaliu pasakyt...
as apakusi..
pamaniau, kad skelbima sumaise ir idejo parduodama orchideja..
pamaniau, kad skelbima sumaise ir idejo parduodama orchideja..
[quote=akvilyte,2010 10 23, 09:18]
cia ir kelt uodegos nereikia pati pasikelus turetu būt WAU KOKS GROŽIS dievinu orchidėjas
o is ko zeme padaryta?
nusikopinau, pasididinau NU NEREALUUUUUUUUUUU
GENIJUS dabar ilgai akyse stovės sitas vaizdas
cia ir kelt uodegos nereikia pati pasikelus turetu būt WAU KOKS GROŽIS dievinu orchidėjas
o is ko zeme padaryta?
nusikopinau, pasididinau NU NEREALUUUUUUUUUUU
GENIJUS dabar ilgai akyse stovės sitas vaizdas
QUOTE(MAMARŽ @ 2010 10 23, 09:52)
QUOTE(MAMARŽ @ 2010 10 23, 01:07)
Tortukas darytas mamai jubiliejaus proga
ar man vaidenas ar čia visi trys aukštai iš vientisos masės apdengti blink.gif
Taip. Teko dukrą į pagalbą pasikviest
Tortukas darytas mamai jubiliejaus proga
ar man vaidenas ar čia visi trys aukštai iš vientisos masės apdengti blink.gif
Taip. Teko dukrą į pagalbą pasikviest
man tai makvynas labai grazus , o spalvytė kokiaaa kaip jus tokia isgaunat? man dazu is londono parveze, bet tokie skysti nu tikrai grazus makvynas
Sveikos
k.lapelyte jei galima ir as keleta pastebejimu, matau turi gelyciu formeles, tai pridek daugiau tu gelyciu, juk tos mases ant ju tiek ir tesueina ir darosi nesunkiai visai, o vaikam labai patinka taigi iskart nurankioja.
tiesa, pirma kart pamaciau savo brolio mergaites varda....EGITA...maniau kad ji viena su tokiu
o as kazkada perverciau 1 sios temos puslapi na tikrai ne viskas iskart ir greitai
akvilyte, kai atverciau puslapi, iskart pamaniau, kad kazkas tiesiog imete fotke , tipo , kad liudna diena nebutu labai labai ispudingai
man irgi makvynas grazus ir spalva bet mano viduj daznai susikerta du sprendimai--jei ryski spalva tai dazys liezuvi
k.lapelyte jei galima ir as keleta pastebejimu, matau turi gelyciu formeles, tai pridek daugiau tu gelyciu, juk tos mases ant ju tiek ir tesueina ir darosi nesunkiai visai, o vaikam labai patinka taigi iskart nurankioja.
tiesa, pirma kart pamaciau savo brolio mergaites varda....EGITA...maniau kad ji viena su tokiu
o as kazkada perverciau 1 sios temos puslapi na tikrai ne viskas iskart ir greitai
akvilyte, kai atverciau puslapi, iskart pamaniau, kad kazkas tiesiog imete fotke , tipo , kad liudna diena nebutu labai labai ispudingai
man irgi makvynas grazus ir spalva bet mano viduj daznai susikerta du sprendimai--jei ryski spalva tai dazys liezuvi
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 23, 09:18)
Eina saaaaau nu kaip tikra ,labai grazu. O pagaliukas orchidejai laikyt turbut medinis ?
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 23, 01:45)
beze nervija
mikė superinė
ir ežeriukas koks liux tik valtelės trūksta
nesinervuokit...giliai kvepuokit......
valtele yra,bet truputy per maža...foto nelabai matosi.....
na bet tamstos tortas iš koto išverte..... jezauuuuuuu kaaaaaip gražuuuuuuuu
dabar pasakoji...orchideja iš anksto pasidarei?pagaliukas medinis?ir t.t......
MAMARŽ,gražiai atrodo tikrai ir sudetingas reikalas 3 aukštu torta iš karto visa apdengti...bet jums tai puikiai pavyko......
akvilyte, labai grazi gele. Superinis darbas. As niekaip nepribrendu orchidejai. Pumpurus tik reikejo ne i sona smeigt. O ideja su palaikanciu pagaliuku superine