Donra sakyk kaip tau jis isejo nes as ir bandziau sita recepta tai jis man nesigavo sukrito ir viskas ir daugiau neissiplake nes kiek zinau baltymai baisiai bijo riebalu uztat ir sukrenta ir net nezinau ar beissiplaka o gal cia tik man
rugiagele26, kaip skaniai atrodo sukirščiau dabar gabaliuką
Rueta, na man kazkaip tikrai nesunkei pasidare, dariau pagal ta duota recepta ir ne viena karta, gaunasi labai purus ir gero skonio, nemazai pagyru esu gavusio del sio kremo
QUOTE(DONRA @ 2010 10 22, 15:27)
Rueta, na man kazkaip tikrai nesunkei pasidare, dariau pagal ta duota recepta ir ne viena karta, gaunasi labai purus ir gero skonio, nemazai pagyru esu gavusio del sio kremo
man ir sis kremas gerai gavos ir laaaaabaiiii skanus... kiek zinau tai jis ir turi sukristi
Mergaites sos man atrodo, kad kazkada skaiciau, kad galima torta pries dengiant mase aptepti ne sviestiniu kremu, o abrikosu dzemu (man nereikia tobulai torto islyginti, nes darau pinigu maisa) lyg ir Meian kazkada kazka panasaus rase... ar as cia jau ziauriai nusisnekejau? Gal kuri zino?
QUOTE(DaivaVe @ 2010 10 22, 17:21)
Mergaites sos man atrodo, kad kazkada skaiciau, kad galima torta pries dengiant mase aptepti ne sviestiniu kremu, o abrikosu dzemu (man nereikia tobulai torto islyginti, nes darau pinigu maisa) lyg ir Meian kazkada kazka panasaus rase... ar as cia jau ziauriai nusisnekejau? Gal kuri zino?
galiu papasakot palei anglišką knygą - ant aplyginto torto dengia marcipaną, tada sutepa džemu ir dengia mase.
QUOTE(naitas @ 2010 10 22, 16:26)
galiu papasakot palei anglišką knygą - ant aplyginto torto dengia marcipaną, tada sutepa džemu ir dengia mase.
ai cia matyt tam , kad suliptu nu bet kokia nesamone dengt marcipanu ir dar mase
na vis delto gal rizikuosiu su tuo dzemu, jei ka ryt perpuosiu is naujo labai jau nemegstu tu sviestiniu kremu aciu uz atsakyma
mergaitės aš su klausimu, ar reikia čia žalios spalvos?
kad proporcijos be proporciju zinau.........smarkiai nebarkit
o cia jum jogurtinis ir saldainiu masė
ir karamėlė
kur panevežy pirkt tų valgomų pinigų popierinių
QUOTE(adriu @ 2010 10 22, 16:40)
bent jau utenoj tai "rūtos" saldainių firminėj parduotuvėj yra maistinių pinigeliu
Sveikutės
yra parduotuvė Basanavičiau g. prie Kikos saldainių, ten tikrai kažkada mačiau Ir majuose babėj pažiūrėk dar, gal bus, nes ten neatkreipiau dėmesio kažkaip
QUOTE(adriu @ 2010 10 22, 16:40)
yra parduotuvė Basanavičiau g. prie Kikos saldainių, ten tikrai kažkada mačiau Ir majuose babėj pažiūrėk dar, gal bus, nes ten neatkreipiau dėmesio kažkaip