Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Donra sakyk kaip tau jis isejo nes as ir bandziau sita recepta tai jis man nesigavo sukrito ir viskas ir daugiau neissiplake nes kiek zinau baltymai baisiai bijo riebalu uztat ir sukrenta ir net nezinau ar beissiplaka o gal cia tik man verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rueta: 22 spalio 2010 - 12:40
rugiagele26, kaip skaniai atrodo bigsmile.gif sukirščiau dabar gabaliuką blush2.gif
Atsakyti
Rueta, na man kazkaip tikrai nesunkei pasidare, dariau pagal ta duota recepta ir ne viena karta, gaunasi labai purus ir gero skonio, nemazai pagyru esu gavusio del sio kremo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2010 10 22, 15:27)
Rueta, na man kazkaip tikrai nesunkei pasidare, dariau pagal ta duota recepta ir ne viena karta, gaunasi labai purus ir gero skonio, nemazai pagyru esu gavusio del sio kremo blush2.gif

man ir sis kremas gerai gavos ir laaaaabaiiii skanus... thumbup.gif kiek zinau tai jis ir turi sukristi mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites sos 4u.gif man atrodo, kad kazkada skaiciau, kad galima torta pries dengiant mase aptepti ne sviestiniu kremu, o abrikosu dzemu (man nereikia tobulai torto islyginti, nes darau pinigu maisa) g.gif lyg ir Meian kazkada kazka panasaus rase... g.gif ar as cia jau ziauriai nusisnekejau? Gal kuri zino?
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2010 10 22, 17:21)
Mergaites sos  4u.gif  man atrodo, kad kazkada skaiciau, kad galima torta pries dengiant mase aptepti ne sviestiniu kremu, o abrikosu dzemu (man nereikia tobulai torto islyginti, nes darau pinigu maisa)  g.gif  lyg ir Meian kazkada kazka panasaus rase...  g.gif  ar as cia jau ziauriai nusisnekejau? Gal kuri zino?

galiu papasakot palei anglišką knygą - ant aplyginto torto dengia marcipaną, tada sutepa džemu ir dengia mase.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 10 22, 16:26)
galiu papasakot palei anglišką knygą - ant aplyginto torto dengia marcipaną, tada sutepa džemu ir dengia mase.

ai cia matyt tam , kad suliptu g.gif nu bet kokia nesamone dengt marcipanu ir dar mase doh.gif
na vis delto gal rizikuosiu su tuo dzemu, jei ka ryt perpuosiu is naujo bigsmile.gif labai jau nemegstu tu sviestiniu kremu blush2.gif aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
user posted image
mergaitės aš su klausimu, ar reikia čia žalios spalvos? unsure.gif
kad proporcijos be proporciju zinau.........smarkiai nebarkit blink.gif blush2.gif
user posted image
o cia jum 4u.gif jogurtinis ir saldainiu masė 4u.gif
ir karamėlė ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 22 spalio 2010 - 15:37
kur panevežy pirkt tų valgomų pinigų popierinių g.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 10 22, 16:40)

bent jau utenoj tai "rūtos" saldainių firminėj parduotuvėj yra maistinių pinigeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

QUOTE(adriu @ 2010 10 22, 16:40)

yra parduotuvė Basanavičiau g. prie Kikos saldainių, ten tikrai kažkada mačiau 4u.gif Ir majuose babėj pažiūrėk dar, gal bus, nes ten neatkreipiau dėmesio kažkaip 4u.gif
Atsakyti
Tortas medutis,puošta beze......
user posted image
mascarpones surio tortas,MMG

user posted image
Vaisinis
user posted image
Atsakyti