Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(eiwile @ 2010 10 21, 19:

[img)
http://i213.photobucket.com/albums/cc15/eiwile/Picture668.jpg[/img]

OHOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! kiek meškučiu.rankele geri atidirbo mirksiukas.gif
Atsakyti
DONRA knyga man patiko, tokia suskaityta, tik 4-okai, o lapukai pasiraitę jau wub.gif

eiwile 4u.gif tai už meškučių "gvardiją"
Atsakyti
Eiwile, super idėja thumbup.gif drinks_cheers.gif Nes kiek tekę būt tokiuose baliuose, tai visalaik atsiranda nepatenkintų vaikų, kad baibokų negavo, o dabar visiem po vieną thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Donra,gražus tortai...knyga patiko ir kiti tikrai dailus.....

Eiwile,faini kokie meškiukai...... wub.gif
Atsakyti
Kadangi liūdnoka, tortų ne kažkas, įdėsiu kuklų kuklų smile.gif 4u.gif

Snikersas, karamelinis ganašas

user posted image
Atsakyti
Aciu mergaites uz pagyrima,kol nulipdziau as tuos ale meskiukus tai galvojau prazilsiu doh.gif lipdziau su ta mintim kad kiekvienas vaikas bus laimingas,taip ir buvo ir tevai ir vaikai visi laimingi biggrin.gif o kai pamaciau visu spindincias akutes tai ir visas vargas pasimirso ax.gif

Simsimi kuo puosti torto sonai?idomiai atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eiwile: 21 spalio 2010 - 18:59
eiwile - nuostabu, kaip gerai, kad apie kiekviena vaika pagalvojai - saunuole ir ideja gera, ir ispildymas - 10 balu!

DONRA, man tai tas su boruzelem - super, toks ziasmingas thumbup.gif
Atsakyti
Aciu , mergaites uz pagyrimus notworthy.gif notworthy.gif
Jauciu pareiga parodyt, nes ir jusu tortukai mane labai pradziugina ir pakelia nuotaika thumbup.gif Aciu jums

Su meskiukais labai grazus, pradzioj pagalvojau, kad jie kokie pirktiniai, taip visi vienodi thumbup.gif tikrai atidirbta rankele. SUPER
isivaizduoju vaikiukus , kiekvienas su savo meskiuku wub.gif miela
Atsakyti
nu kad vakaras neprailktu ir as imesiu nuoroda uztikau nebloga ale klausimas kas cia per skystis g.gif taip gali nemazai figureliu pasidaryti ir dailiu blush2.gif

http://www.youtube.c...h?v=XlguGxnyc4E

PADISKUTUOKIM!!!!
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2010 10 21, 21:37)
nu kad vakaras neprailktu ir as imesiu nuoroda uztikau nebloga ale klausimas kas cia per skystis g.gif  taip gali nemazai figureliu pasidaryti ir dailiu blush2.gif

stipri stipri žele mirksiukas.gif
Atsakyti
želatina čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 21, 16:21)
wavin, man tortukai atrodo kaip šaltiena  blush2.gif ką ten ant jų užpylėt?

žinai... kelis kartus perskaičiau .. ir vis tiek nesupratau kur tą "šaltieną" matai lotuliukas.gif

eiwile o jau meškučių gausumas... ir gražumas... wub.gif

atnešu savo Ferrero Roche tortuką puoštas grietinėle ir įvairiais trupiniais lotuliukas.gif (pradedant šokoadu, baigiant vaflių trupiniais) tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wavin: 21 spalio 2010 - 20:03