jau matau nu grozis, nerealus jetau kaip skaniai atrodo
genijus jus
QUOTE(ingaul @ 2010 10 20, 19:13)
Sveikos,mamytes.Gal kuri galetu iskept tortciuka vaikiska kitam savaitgaliui?Lauksiu i az
Nepaminejau,kad Vilniuj
ko taip tylu siandien?
Labukas tada as pasivaidensiu
tortukai daryti senai, bet neparodyti
Zolyte ( visa torta jau rodziau), gal kam bus idomu, morenginis sviestinis kremukas
sita dariau kriksto dukrytei, na taip stengiaus taip stengiaus kad i mase idejau ne 1 sauks zelatinos o 3 mase tai tokia keista gavosi, kaip stipri guma ( perdaryt visai nebeturejau laiko, o skonis geras buvo,, o tuo metu kazko kito nesugalvojau) ir lemuo lelytes ne ten balti biskvitai ir varskytes-jogurto +uogos kremas
apie 7 kg knygute, sokoladinis su grietinele+vysnios, rasydama su sokoladu truko maiselis ir geltonos gelytes atsirado ten kur ju neturejo buti
keleta krikstynu nuotraukyciu, labai patiko kedukus daryti,MMG ir dengimas ir papuosimai , zolyte morenginis - sviestinis kremas, bet tada karstis buvo
cia visas, sudeties jau nepamenu, vasara darytas, dengimas MMG (tik su ja ir dirbu)
tortukai daryti senai, bet neparodyti
Zolyte ( visa torta jau rodziau), gal kam bus idomu, morenginis sviestinis kremukas
sita dariau kriksto dukrytei, na taip stengiaus taip stengiaus kad i mase idejau ne 1 sauks zelatinos o 3 mase tai tokia keista gavosi, kaip stipri guma ( perdaryt visai nebeturejau laiko, o skonis geras buvo,, o tuo metu kazko kito nesugalvojau) ir lemuo lelytes ne ten balti biskvitai ir varskytes-jogurto +uogos kremas
apie 7 kg knygute, sokoladinis su grietinele+vysnios, rasydama su sokoladu truko maiselis ir geltonos gelytes atsirado ten kur ju neturejo buti
keleta krikstynu nuotraukyciu, labai patiko kedukus daryti,MMG ir dengimas ir papuosimai , zolyte morenginis - sviestinis kremas, bet tada karstis buvo
cia visas, sudeties jau nepamenu, vasara darytas, dengimas MMG (tik su ja ir dirbu)
Sveikutės, Kaip gražu Tokią dieną tokie vaizdai nuotaiką praskaidriną, o mane tik suvilioja kažką nuveikti. Iki jūsų man toli, bet mokinuosi. Štai ką šiandien nupdžiau. Pirmą kartą dariau Pastilažą, manau pavyko... dirbti labai smagu. Meškučio idėja iš SM
Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
O kuris pastilažas lipdymui?
Nes kurį aš darau - baisiai limpa
Nes kurį aš darau - baisiai limpa
Donra, oho kiek grožybių Labai gražūs visi, ir dailūs. O pats pačiausias man tai su meškučiu Nelaikyk tirtų užsislėpus, dažniau pasirodyk
Stzaduks labai gražūs meškučiai, nors gal man biškiuką į peliukus panašūs
Stzaduks labai gražūs meškučiai, nors gal man biškiuką į peliukus panašūs
skirtas figurėlėm. pradžioje kai įdėjau dažus ir išminkiau labai lipo, įdėjau į maišelį ir į šaldytuvą. pabuvo per naktį. Šiandien išėmiau, pasirodė kietas, bet atpjovus gabaliuką paminkiau rankose ir pasidarė minkštas, nelipnus.
Seniai nesyrodžiau... bet ir progų neturėau "lipdyti" tortukų
Bet keletą parodysiu.... čia daryti... kai vyras su suneliu pasiskundė, kad Jiems torų nekepu Na ką.. teko keletą sulipdyti
Paprastučiai medučiai
Beje , Donra labai tavo tortukai
Bet keletą parodysiu.... čia daryti... kai vyras su suneliu pasiskundė, kad Jiems torų nekepu Na ką.. teko keletą sulipdyti
Paprastučiai medučiai
Beje , Donra labai tavo tortukai
Labutis ir man Donra grazus tortukai
DONRA, tas gelsvas tortukas su meškiuku ir baltas su boružėlėmis atgyvinai temą
Papildyta:
wavin, man tortukai atrodo kaip šaltiena ką ten ant jų užpylėt?
Papildyta:
wavin, man tortukai atrodo kaip šaltiena ką ten ant jų užpylėt?
Oho kiek idomiu tortu
Maciau torta su nuotrauka,idomu ta nuotrauka valgoma
Atnesu ir as viena savo vargeli,na man jau antras kartas kai saules pieno grietinele pavandenija gal dazai cia kalti
Viduje rafaelo biskvitai su vysnines varskes kremu ir vysiomis,grietinele,pastiliazas,marcipanas
Tortas skirtas vaiku darzelio sventei meskuciu grupei,apalink torta tiek meskuciu kiek vaiku grupej ...22...ir virsuj dar 3...
Maciau torta su nuotrauka,idomu ta nuotrauka valgoma
Atnesu ir as viena savo vargeli,na man jau antras kartas kai saules pieno grietinele pavandenija gal dazai cia kalti
Viduje rafaelo biskvitai su vysnines varskes kremu ir vysiomis,grietinele,pastiliazas,marcipanas
Tortas skirtas vaiku darzelio sventei meskuciu grupei,apalink torta tiek meskuciu kiek vaiku grupej ...22...ir virsuj dar 3...