Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

jau matau wub.gif nu grozis, nerealus thumbup.gif jetau kaip skaniai atrodo
genijus jus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2010 10 20, 19:13)
Sveikos,mamytes.Gal kuri galetu  iskept tortciuka vaikiska kitam savaitgaliui?Lauksiu i az

Nepaminejau,kad Vilniuj
Atsakyti
ko taip tylu siandien?
g.gif unsure.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif tada as pasivaidensiu
tortukai daryti senai, bet neparodyti blush2.gif

Zolyte ( visa torta jau rodziau), gal kam bus idomu, morenginis sviestinis kremukas
user posted image

sita dariau kriksto dukrytei, na taip stengiaus taip stengiaus doh.gif kad i mase idejau ne 1 sauks zelatinos o 3 doh.gif mase tai tokia keista gavosi, kaip stipri guma ( perdaryt visai nebeturejau laiko, o skonis geras buvo,, o tuo metu kazko kito nesugalvojau) ir lemuo lelytes ne ten doh.gif balti biskvitai ir varskytes-jogurto +uogos kremas
user posted image

apie 7 kg knygute, sokoladinis su grietinele+vysnios, rasydama su sokoladu truko maiselis ir geltonos gelytes atsirado ten kur ju neturejo buti blink.gif
user posted image

keleta krikstynu nuotraukyciu, labai patiko kedukus daryti,MMG ir dengimas ir papuosimai , zolyte morenginis - sviestinis kremas, bet tada karstis buvo doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image

cia visas, sudeties jau nepamenu, vasara darytas, dengimas MMG (tik su ja ir dirbu)
user posted image

Atsakyti
Sveikutės, Kaip gražu bigsmile.gif thumbup.gif Tokią dieną tokie vaizdai nuotaiką praskaidriną, o mane tik suvilioja kažką nuveikti. Iki jūsų man toli, bet mokinuosi. Štai ką šiandien nupdžiau. Pirmą kartą dariau Pastilažą, manau pavyko... blush2.gif dirbti labai smagu. Meškučio idėja iš SM blush2.gif

user posted image Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Atsakyti
O kuris pastilažas lipdymui?
Nes kurį aš darau - baisiai limpa
Atsakyti
Donra, oho kiek grožybių bigsmile.gif Labai gražūs visi, ir dailūs. O pats pačiausias man tai su meškučiu wub.gif Nelaikyk tirtų užsislėpus, dažniau pasirodyk 4u.gif

Stzaduks labai gražūs meškučiai, nors gal man biškiuką į peliukus panašūs 4u.gif
Atsakyti
skirtas figurėlėm. pradžioje kai įdėjau dažus ir išminkiau labai lipo, įdėjau į maišelį ir į šaldytuvą. pabuvo per naktį. Šiandien išėmiau, pasirodė kietas, bet atpjovus gabaliuką paminkiau rankose ir pasidarė minkštas, nelipnus.
Atsakyti
Seniai nesyrodžiau... bet ir progų neturėau "lipdyti" tortukų lotuliukas.gif
Bet keletą parodysiu.... čia daryti... kai vyras su suneliu pasiskundė, kad Jiems torų nekepu tongue.gif Na ką.. teko keletą sulipdyti biggrin.gif
Paprastučiai medučiai
user posted imageuser posted image
Beje , Donra labai wub.gif tavo tortukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wavin: 21 spalio 2010 - 14:40
Labutis ir man Donra grazus tortukai 4u.gif
Atsakyti
DONRA, tas gelsvas tortukas su meškiuku ir baltas su boružėlėmis wub.gif wub.gif wub.gif atgyvinai temą thumbup.gif
Papildyta:
wavin, man tortukai atrodo kaip šaltiena blush2.gif ką ten ant jų užpylėt?
Atsakyti
Oho kiek idomiu tortu bigsmile.gif

Maciau torta su nuotrauka,idomu ta nuotrauka valgoma g.gif

Atnesu ir as viena savo vargeli,na man jau antras kartas kai saules pieno grietinele pavandenija gal dazai cia kalti g.gif
Viduje rafaelo biskvitai su vysnines varskes kremu ir vysiomis,grietinele,pastiliazas,marcipanas
Tortas skirtas vaiku darzelio sventei meskuciu grupei,apalink torta tiek meskuciu kiek vaiku grupej ...22...ir virsuj dar 3...

user posted image
Atsakyti