Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

man atrodo ,kad čia reiktu komentuoti torto papuošima...kaip papuošta,ar lygiai apdengta ir t.t,o ne ar man patiktu toks tortas ar ne......jeigu žmogus dare,vadinasi tokio norejo ir baigta kalba......
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 10 19, 12:46)
man atrodo ,kad čia reiktu komentuoti torto papuošima...kaip papuošta,ar lygiai apdengta ir t.t,o ne ar man patiktu toks tortas ar ne......jeigu žmogus dare,vadinasi tokio norejo ir baigta kalba......

drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu gi as visiskai nepiktai blush2.gif nesupraskit klaidingai, tortukas tikrai grazus, nenorejau nieko izeisti , pati norejau 50 daryti blink.gif tai dariau nedidele artimuju apklausa, visu 100% schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
va tos kurios noretu tokio yra dar jaunos ir grazios, o mes jau tik grazios lotuliukas.gif

dar karta nepykit , mergaites drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nepykstam......
o tortas vistiek labai gražus...aš kalbu apie puošima....ir geles ir apdengimas...viskas super...... thumbup.gif
o aš 40 metu busiu ir jauna ir graži......nedaug ir tetruksta.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 19, 09:15)
olga25, pirmasis labai įspūdingas  bigsmile.gif  atrodo toks didelis  thumbup.gif  o kiškutis labai mielas  wub.gif

Na jis tikrai nemazas. Tiksliai negaliu pasakyti kiek, nes darytas drauges mamai (tai kaip sakoma del idejos). Bet kazkur apie 5,5 kg gal biskuti daugiau.
Jubiliatei tortas labai patiko thumbup.gif Cia jau matyt kaip kas del savo amziaus pergyvena blush2.gif Bet kadangi jai duotum ne daugiau kaip trisdesimt tai matyt del to ir nesirupina mirksiukas.gif

Labai aciu visoms merginoms uz ivertinima 4u.gif
Atsakyti
aš ne į temą, bet kaip noriu tokių auskarų wub.gif

user posted image
Atsakyti
Na kazkaip visai niekas tortu nededa, tai vel as pasivaidensiu blush2.gif

Medutis, MMG. Tetis nesesi i darba. Namuose valgem kuklesni, tai nera ka rodyti ax.gif
user posted image

Snikersas, sarlot kremas, teletabiai marcipanas.
user posted image

Varskes kremo tortas, sarlot, MMG, decorgelis, biski trupiniu. Vienas dinozauras MMG, kitas marcipanas. Gavosi nevisai ka norejau padaryti, bet gal kam praves ideja 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Labas 4u.gif
atsiprašau, kad ne į temą, tačiau neradau temos kur galėčiau paklausti. Ieškau skanių tortų kepėjos Vilniuje,reikia torto vestuvėms. Tikrai manau, kad iš čia esančių mamyčių kažkas užsiima tortų kepimu kitiems 4u.gif gal galėtumėte kažką rekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti
olga25 šaunus tortai..... thumbup.gif
na ir aš su vienu pasivaidensiu......
apelsininis sufle puoštas beze kremu
user posted image
iš arčiau šonai torto .....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 10 19, 19:39)
olga25 šaunus tortai..... thumbup.gif
na ir aš su vienu pasivaidensiu......
apelsininis sufle puoštas beze kremu

grazu wub.gif . cia kriauklei formyte kazkokia yra?
Atsakyti
na aš darau ant tikros kriaukles.......
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 10 19, 19:55)
na aš darau ant tikros kriaukles.......

geras.gera mintis,tikrai nepagalvociau doh.gif
tikrai labai grazu
Atsakyti