Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(eda.dita @ 2010 10 18, 20:40)
tik niekaip neiskaitau as to uzraso  g.gif

Valentinai rolleyes.gif
Atsakyti
turiu paprasta braun mikseri 500w galingumo,ir esu juo visai patenkinta thumbup.gif ir kainavo nedaug,kazkas apie 140lt,dar keletas is musu irgi tokius turi,zinau,kad dziaugiasi jais smile.gif
Atsakyti
ale ir diskusija uzsitese del mikseriu doh.gif
nesu tortuka geriau smile.gif Tortas-medaus,saldainiu mase smile.gif
Atsakyti
Nu ir diskusija doh.gif

Solen gražus tortukas, ale man iki jūsų tai kaip pasaulį pėsčiom apeit doh.gif

Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 10 18, 23:01)
Nu ir diskusija  doh.gif

Solen gražus tortukas, ale man iki jūsų tai kaip pasaulį pėsčiom apeit  doh.gif

Bet visgi tu pabandyk, gal pakeliui poto kokia masina isigysi ir nereiks pesciomis wink.gif
Atsakyti
olga25, pirmasis labai įspūdingas bigsmile.gif atrodo toks didelis thumbup.gif o kiškutis labai mielas wub.gif

Solen, dailus tortukas mirksiukas.gif

QUOTE(JOLKA999 @ 2010 10 18, 22:07)
turiu paprasta braun mikseri 500w galingumo,ir esu juo visai patenkinta thumbup.gif ir kainavo nedaug,kazkas apie 140lt,dar keletas is musu irgi tokius turi,zinau,kad dziaugiasi jais smile.gif

tai kaip galima tada pavadinti mano mikseri už 20 litų, jei paprastučiais vadinate mikserius po 140 litų mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 19 spalio 2010 - 08:15
QUOTE(olga25 @ 2010 10 18, 21:24)
Na tada as atnesu truputi paspalvinti blush2.gif

40 labai labai fainas.....o kiškučiui tai jo trupurty matosi ,kad kailiukas nuplikes...... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 10 19, 09:59)
40 labai labai fainas.....o kiškučiui tai jo trupurty matosi ,kad kailiukas nuplikes...... lotuliukas.gif

taigi ruduo, kailį keičia mirksiukas.gif
Atsakyti
na bet ant žiemos kaip tik kaily augina stora ir šilta........nebent čia tas momentas kai nupliko,o dar kito nespejo užsiauginti..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif

nu eina sau nesusilaikiau del tu 40 doh.gif doh.gif tortukas padarytas tai labai grazei thumbup.gif nu bet skaiciu daryt moteriai doh.gif greit ir man bus tas skaicius doh.gif rimtai nusisauciau pamacius toki torta gun_bandana.gif gun_bandana.gif

einu rasyt laiska Kaledu seneliui newyear.gif tame ir reikalas kad turiu rodos uz 14 lt ir kaista jis ziauriai doh.gif ir kiekviena karta pagalvoju , kad tik neuzluztu paciu reikiamiausiu momentu doh.gif nes ne paslaptis, kad kepinejimai kartais uzsitempia i nakti doh.gif o kplonelese tikrai nenusipirksi mikserio blink.gif

darysiu ir as beze bigsmile.gif tikrai..... jau greit..... gal?
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2010 10 19, 11:27)
Labas mergaites 4u.gif

nu eina sau nesusilaikiau del tu 40  doh.gif  doh.gif  tortukas padarytas tai labai grazei thumbup.gif  nu bet skaiciu daryt moteriai doh.gif  greit ir man bus tas skaicius doh.gif rimtai nusisauciau pamacius toki torta gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

o kas čia tokio....... g.gif g.gif g.gif nei aš nusišaučiau nei ka....pati norečiau tokio torto....ir kokia jau čia paslaptis kiek tu metu...... g.gif man gražu ir ideja patinka......
Atsakyti
man tiesa pasakius irgi tie skaiciai nelabai.. schmoll.gif juk kai eini i gimtadieni zinai ir kieno ir kiek,nu bet uzsakovas visada teisus ax.gif
Atsakyti