labas auksarankės, apžiūrėjau torčikus, 150 kartą besikartojančius klausimus, torčikai tai superiniai, klausimai jau verti kritikos
man šiandien kilo mintis atidaryti DUK temą
papasakosiu šios dienos nuotykius: dariau 4 tortukus išmatavimai 19-21-21-22,5, visi tortikai 3-4 biskvitukų tai aukštis normalus visų, ne ploniukai... Šarlotės kremo sunaudojau normą, tarkavau Selgos sausainių nebeturėjau medučio lakštelių... tai išlyginau 4 tortus, pastiliažo buvau pasidarius iš 1 kg pudros, tai dar liko man...
Karapuzike, aš manau, kad problema masėje, nu gaila negaliu pačiupinėti... bet sakysim aš subrenduią masę jei pasidarau iš vakaro, tai kišu į mikrobangę 20 sekundžių ir gerai gerai išminkau, tada kočioju, jei kočiojant matai nelygumus , vadinasi masės bėda... gal želatina stipresnė nei mūsiškė, gal praleidau gal ir rašei su Oetkeriu darei???
Ten dar klausimėlį mačiau dėl ganašo... jei jau snikerį ruošiesi dengti mase, tai ganašas nebereikalingas, ganašas yra puošimo elementas šitame torte, jei nori dengti mase, jo gamintis nebereikia
sorry, esu baisiai pavargusi šiandien, tingiu besiplėsti į atsakymus
tiesa, saldaininės masės niekada nekočioju ant kepimo popieriaus, tik ant cukraus pudros arba krakmolo ir tai labai labai nežymaus kiekio, ta masė fantastiškai gula ant torto kaip aksomas
bet rupkė brangi savikaina