Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(kirbe @ 2010 10 18, 15:07)
aš kepu paprasta biskvita ant sviestinio popieriaus plonai išpylus.....o po to iškepus,užtepu koky noriu krema ir susuku......vat ir vyniotinis......greita ir skanu....

aciu uz atsakyma, bandysiu savo vyra nustebinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Denisute @ 2010 10 18, 17:03)
stai maniskis

QUOTE(miskouoga @ 2010 10 18, 17:26)
O cia mano

jetau... mergai.. seila kad nutįįįįįso wub.gif
aš tai norėč randono rolleyes.gif
tiesa, na man tie bliūdai taip nepatikimai atrodo nuotraukose. Vis atrodo, kad beplakant jie gali nusimušti nuo stovo.. ar jie ten kaip nors fiksuojasi..? aišku, kad fiksuojas.. tikriausiai.. nu bet jeigu jie man torto tešlą išplaktų.. tada nafik.. reiktų gal... rolleyes.gif

QUOTE(*monikute* @ 2010 10 18, 17:35)

baik, Monikut irnesakyk.gif kai plaku beze, išsitraukiu tokį už 14 litų plaktuvą, jau 15 metų senumo.. jau taisytas kokius keturis kartus.. joks boschas ar braunas nepavaduos man to plaktuvo bezo reikaluos cool.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, esu naujoke jusu temelej ax.gif , nors skaitineju ja nuo pavasario mirksiukas.gif .
Tortuku jusu teismui dar nenesu, nelabai dar kas man iseina, reikia pirma praktikos pasisemti, o jau tuomet cia su nuotraukytems ateisiu.
Tiesiog negalejau susilaikyti ir savo pastebejimo apie mikserius nepasakyti... As ir turiu paprastuti mikseri, o tam kad jis man neperkaistu nusipirkau dar viena paprastuti mikseri ir kai vienas ikaista isijungiu kita. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 18, 19:15)
Aš tai net nežinau ar galima laikyti saugiu tokį paprastutį mikserį, kai tu plaki beze ir jauti, kad jis nenumaldomu greičiu kaista, netgi deginti pradeda ir toks jausmas, kad tuoj sprogs  blink.gif 
o apie malonumą darbuotis virtuvėje jau net nekalbu.... kai turi stovėt ir drebėti galvojant - sprogs, nesprogs  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir tikrai negali palikti sau pačiam ten mikseriui plaktis ir laisvomis rankomis eiti darbuotis toliau  ax.gif

Niekad nebuvo taip, kad plakciau tiek, kad net jaustusi, kad gali sprogt mikseris...niekad net neuzkaito... unsure.gif nors plaku po kokias 10 minuciu... jauciasi kad siltas, bet ne karstas...

As jau isivaziduoju, kaip kuri nors plaka grietinele palikusi tame agregate lotuliukas.gif ir pamato sviestuka lotuliukas.gif
Atsakyti
Reikia naujos temos - "mikseriai" lotuliukas.gif
As uzsisakiau mikseri su bliudu gimtadieniui dovanu, bet kai pamaciau kainas doh.gif , broliui ir 100 Lt pinigas, o uz 100 taigi nieko...
Beze tai nedariau, bet mano mikseris senesnis uz mano merga, kuri aukstesne uz mane lotuliukas.gif ir galingesnis uz dabar gaminamus, viska isplaka ir nekaista thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilka @ 2010 10 18, 19:29)

Tiesiog negalejau susilaikyti ir savo pastebejimo apie mikserius nepasakyti... As ir turiu paprastuti mikseri, o tam kad jis man neperkaistu nusipirkau dar viena paprastuti mikseri ir kai vienas ikaista isijungiu kita.  lotuliukas.gif

gera logika thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 18, 19:31)
Niekad nebuvo taip, kad plakciau tiek, kad net jaustusi, kad gali sprogt mikseris...niekad net neuzkaito...  unsure.gif nors plaku po kokias 10 minuciu... jauciasi kad siltas, bet ne karstas...

tai gal galim apamatyti tą paprastą mikserį g.gif nes atrod, kad kalbėtume apie batus ir ratus lotuliukas.gif aš 5 minutes paplaku beze su tuo paprastu mikseriu ir jis man visas įkaitęs įkaitęs būna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 18, 20:08)
gera logika  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tai gal galim apamatyti tą paprastą mikserį  g.gif  nes atrod, kad kalbėtume apie batus ir ratus  lotuliukas.gif  aš 5 minutes paplaku beze su tuo paprastu mikseriu ir jis man visas įkaitęs įkaitęs būna  doh.gif

Maniskis tai jau po 3 min visas karstas buna doh.gif tai ir svajoju apie ta su bliudu wub.gif
Atsakyti
na maniskis bliudas uzsisuka mirksiukas.gif ir dar nebuvo kad skraidyt pradetu lotuliukas.gif plaku su juo viska kas tik besiplaka,tame tarpe ir tesla biskvitams tongue.gif o mikseris tikrai greitai uzkaista nuo vieno baltymo,kai kombainas uzkaista tik sumales kibira farso lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ai merginos geriau apie tortus pakalbam.....neškit parodyt ka nors gražaus.....

o plakit kas kuo norit ar už 2000lt ar su paprasta šakute...kaip kas išgalit..... 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 18 spalio 2010 - 19:49
Turiu elementariausia mikseri - rankini, plaku 10 min biskvita Rafaelo tortukui ir jis net neikaista. Aisku, blogas karys, kuris nesvajoja tapti generolu, tad as svajoju apie stacionaru mikseri smile.gif Buvau gera mergaite ir kaledu senelio paprasysiu, gal atnes dovanu - svarbu per kamina, kad tilptu lotuliukas.gif

Va va ir as visa diena einu i tema, ziurineju, bet nei vieno torto g.gif
kirbe, vis akyse stovi tavo baltuteles putos alaus bokale... tu ir sukirbinai visas cia apie mikserius kalbeti, nes tavo bezas toks fainas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda.dita: 18 spalio 2010 - 19:54
Na tada as atnesu truputi paspalvinti blush2.gif

Snikersas, MMG.
user posted image

Cia mano bernuzelio tortas. Patekom i grupe kiskuciai ax.gif Balti biskvitai su varskes kremu ir bananais ir beze. Kazkaip labai pritrukau beze, o 1 nakties jau bijojau pazadinti seimyna tai gavasi kaip gavosi.
user posted image

Dar turiu keleta, bet gal veliau, nes reikia eit migdyti maziu, po pirmos dienos darzely pavargo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olga25 @ 2010 10 18, 20:24)
Na tada as atnesu truputi paspalvinti blush2.gif

Nu kokios saunios jaunosios mamytes thumbup.gif darzeliui tortuka iskepe - fainuolis zuikis bigsmile.gif

O ir tas 40-tukas labai dailiai apdengtas drinks_cheers.gif , tik niekaip neiskaitau as to uzraso g.gif
Atsakyti