Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(akvilyte @ 2010 10 18, 15:57)
o ka as zinau  g.gif  as is lempos kepiau  g.gif  gal 180 buvau uzdejus  g.gif  o laikas irgi isakies..greit ten, gal 7-10min

patį biskvitą atvėsinau susuktą (su kepimo popierium), kai atvėso, išvyniojau atgal ir tepiau įdarą, tada susukau vėl  biggrin.gif  nes jei tepsiant šilto tai įdaras pasileis  biggrin.gif

supratau pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 18, 14:47)
parodykit kaip atrodo tie modeliukai  smile.gif  bet nu ir kainelės  blink.gif

user posted imagestai maniskis 4u.gif
Atsakyti
O cia mano biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Nu jo blink.gif tai ką ten kalbėti tada apie normalų beze išplakimą su paprastu "levaku" kai jūs mergaitės naudojate tokius aparatus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 18 spalio 2010 - 15:37
su paprastu tikrai bezė galima išplakti smile.gif turėjau riwa iš norfos už 16lt smile.gif tikrai esu bezė išplakus smile.gif
nu bet ten aparatai, tai aš tokio be galo norėčiau...
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 18, 16:35)
Nu jo  blink.gif  tai ką ten kalbėti tada apie normalų beze išplakimą su paprastu "levaku" kai jūs mergaitės naudojate tokius aparatus blush2.gif

na dar nežinau kelinta karta pasikartosiu ,kad kuo puikiausiai galima išplakti beze ir su paprastu mikseriu......kodel jums atrodo ,kad ten toks sudetingas kremas..... g.gif
Atsakyti
Nu jo  blink.gif  tai ką ten kalbėti tada apie normalų beze išplakimą su paprastu "levaku" kai jūs mergaitės naudojate tokius aparatus blush2.gif

Nuo mikserio rusies beze plakimas nepriklauso biggrin.gif tik nuo mokejimo ja gerai padaryti tongue.gif

O man visai nera reikalo toki pirkti mikseri g.gif net negalvoju ir nepagalvoju... man puikiai viskam tinka ir paprastas.
Atsakyti
kai reik nedaug bezes tai plaku su paprastu nefirminiu tongue.gif mikseriu ir kuo puikiausiai... thumbup.gif manau svarbu sirupa gera isvirti...bet vat man ir i sita telpa tik trys baltymai-daugiau lipa per krastus doh.gif na patogumas tai nepaliginsi blush2.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 18, 16:34)
Nuo mikserio rusies beze plakimas nepriklauso biggrin.gif tik nuo mokejimo ja gerai padaryti tongue.gif

O man visai nera reikalo toki pirkti mikseri  g.gif net negalvoju ir nepagalvoju... man puikiai viskam tinka ir paprastas.

drinks_cheers.gif . Man irgi su paparastu viskas iseina.
Blogam sokejui ir pautai maiso unsure.gif
Atsakyti

Ogo, nu ir aparatus mergaites turi. Bet cia geri aparatai. As tik savo darbe tokius turiu. Galingai atrodo. Gaila, kad negaliu ju isbandyt. laugh.gif . Gal susigundyciau irgi, kai pabandyciau. Galit uzeit i svecius, gal Jus susigundysit pirkt biggrin.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 18, 17:34)
O man visai nera reikalo toki pirkti mikseri  g.gif net negalvoju ir nepagalvoju... man puikiai viskam tinka ir paprastas.

Ir as turiu paprastuka mikseriuka. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 18 spalio 2010 - 18:00
Aš tai net nežinau ar galima laikyti saugiu tokį paprastutį mikserį, kai tu plaki beze ir jauti, kad jis nenumaldomu greičiu kaista, netgi deginti pradeda ir toks jausmas, kad tuoj sprogs blink.gif
o apie malonumą darbuotis virtuvėje jau net nekalbu.... kai turi stovėt ir drebėti galvojant - sprogs, nesprogs lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir tikrai negali palikti sau pačiam ten mikseriui plaktis ir laisvomis rankomis eiti darbuotis toliau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 18 spalio 2010 - 18:17