Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(miskouoga @ 2010 10 17, 23:00)
As turiu toki tik balta. Labai labai ji myliu  wub.gif Gimtadienio dovana. Baltymus super isplaka. Visa kita -  taip pat. Tesla mieline minko  thumbup.gif  Svarbiausia - rankos laisvos  biggrin.gif Ir dar priedu gali nusipirkt kitokiems darbams.


o as turiu is Topo centro nusipirkus Bosch uz 600 lt, tai negaliu atsidziaugt. ir mikseris superinis ir papildomu finkciju labai daug: ir mesa sumalt, kokteili pasidaryt, darzoves susmulkint , super daikciukas vnz thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2010 10 18, 14:02)
o as turiu is Topo centro nusipirkus Bosch uz 600 lt, tai negaliu atsidziaugt. ir mikseris superinis ir papildomu finkciju labai daug: ir mesa sumalt, kokteili pasidaryt, darzoves susmulkint , super daikciukas vnz  thumbup.gif


Gal galima nuotraukytę kaip atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 18, 11:44)
O beze padaryti šokoladinio skonio įmanoma  ax.gif ?

Ir dar toks klausimas iškilo - o ką jūs darote su nuo beze darymo likusiais kiaušinio tryniais?

as cia esanciu merginu patarimu bandziau det kakavos,isskydo :verysad:tad nezinau ar imanoma...svarbu supylus sirupa nepatingek ilgiau paplakti,man gaunas tokia kad nuo sauksto vos nukrapstau :ohcia apie balta beze mirksiukas.gif o is tryniu gogoli-mogoli vaikams plaku tongue.gif
Atsakyti

QUOTE(Olesta @ 2010 10 17, 21:19)
Tabletė - tortas su rikotos sūriu, vyšniomis ir aviečių želė... pastiliažas...nuploninau masę per daug, ir išlindo viskas kas neturėjo išlįsti  blush2.gif

user posted image

user posted image

Olesta, isduok torto recepta, labai jau skaniai skamba ax.gif

Mergaites, kai darote tuos sumustinukus su ikrais tai paprasta biskvita iskepate, be jokiu pertepimu ar vyniotini darote? Kokio tipo tas pagrindas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 18, 14:22)
Gal galima nuotraukytę kaip atrodo  ax.gif

as kenwoda turiu irgi atsidziaugt negaliu,mokejau 800lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Denisute @ 2010 10 18, 14:36)
as kenwoda turiu irgi atsidziaugt negaliu,mokejau 800lt ax.gif


parodykit kaip atrodo tie modeliukai smile.gif bet nu ir kainelės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2010 10 18, 14:36)


Mergaites, kai darote tuos sumustinukus su ikrais tai paprasta biskvita iskepate, be jokiu pertepimu ar vyniotini darote? Kokio tipo tas pagrindas g.gif


aš kepu paprasta biskvita ant sviestinio popieriaus plonai išpylus.....o po to iškepus,užtepu koky noriu krema ir susuku......vat ir vyniotinis......greita ir skanu....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 10 18, 15:07)
aš kepu paprasta biskvita ant sviestinio popieriaus plonai išpylus.....o po to iškepus,užtepu koky noriu krema ir susuku......vat ir vyniotinis......greita ir skanu....


o koks biskvito receptukas?
Atsakyti
A bet koks......aš pvz kepu iš 4kiaušiniu,150 gr cukraus ir 150 gr miltu....tešla turi buti šiek tiek skystene negu torto biskvitui....išlyginu per visa orkaites didele skarda ir kepu apie 200 temp,kol gražiai pagelsta...iškepa tikrai greitai,nes plonas.....
Atsakyti



QUOTE(*monikute* @ 2010 10 18, 15:18)
o koks biskvito receptukas?

aš kepiau 4kiaušiniai, 4vš cukraus ir 4vš miltų biggrin.gif

o kremą dariau iš visokių likučių lotuliukas.gif turėjau keturių dienų senumo šarlotės, tai išsukau su surėlių mase turėta ir dar kondensuoto pieno truputį įpyliau biggrin.gif pirmą vakarą minkštokas buvo, bet rytojaus dieną tai jėgelė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 18, 15:26)
aš kepiau 4kiaušiniai, 4vš cukraus ir 4vš miltų  biggrin.gif

o kremą dariau iš visokių likučių  lotuliukas.gif turėjau keturių dienų senumo šarlotės, tai išsukau su surėlių mase turėta ir dar kondensuoto pieno truputį įpyliau  biggrin.gif  pirmą vakarą minkštokas buvo, bet rytojaus dieną tai jėgelė  thumbup.gif


O kepimo temperatūra ir laikas?

Man dar klausimas toks - ar prieš sukant tokį vyniotinį reikia palaukti kol biskvitas atšals ar šiltą sukti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 18, 15:53)
O kepimo temperatūra ir laikas?

Man dar klausimas toks - ar prieš sukant tokį vyniotinį reikia palaukti kol biskvitas atšals ar šiltą sukti  blush2.gif

o ka as zinau g.gif as is lempos kepiau g.gif gal 180 buvau uzdejus g.gif o laikas irgi isakies..greit ten, gal 7-10min

patį biskvitą atvėsinau susuktą (su kepimo popierium), kai atvėso, išvyniojau atgal ir tepiau įdarą, tada susukau vėl biggrin.gif nes jei tepsiant šilto tai įdaras pasileis biggrin.gif
Atsakyti