Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*monikute* @ 2010 10 18, 11:02)
kaip gražiai išsiuvinėta  wub.gif
O kartais nebus peršviečiama ta žele ar decorgelis  g.gif  manau nesižiūrės  g.gif

Dekui mokinute, as dar tik pradedu siuvineti smile.gif cia pirmas blynas.
Kad ir zele bus persvieciama.
mamusik, as pagaminta pastiliaza laikau iki savaites, po teo jei sukieteje, mikrobangele truputuka pakaitinu ir dadedu pudros, ar krakmolo (jei geles daryti tai krakmolo geriau maziau, nes bent jau man nelabai sulimpa tada , reikia tepti degtine) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 18 spalio 2010 - 09:27
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 10 18, 10:19)
Kaip suprantu apie decor gelį turėčiau eit skaityt į tą temą kur be komentarų

Monikutę žinok vakar mačiau Rimi tokią boružę na su pastilažu geriau atrodo, bet aš paprasčiausiai tam neturėsiu laiko, o kiek laiko tas pastilažas gali būt padarytas, bet nenaudojamas?
Gal dar žinot kur galima nusipirk šokolado tokių kaip kapeikyčių smulkių nu nemoku paaiškint

Kad decor gelio daryti nelabai išeis, nes dažų juk neturi g.gif ar klystu?

Pinigų? Jeigu pinigų, tai manau saldžiuose majuose būna ax.gif
Atsakyti
[quote=*monikute*,2010 10 18, 09:38]
Mergaitės man toks klausimukas iškilo ax.gif o galima medučio lakštus pertepti su beze? Arba pertepti su grietinėle, o aptepti su beze? Nenučiuožtų tokiu atveju beze papuošimas?
[/qmanau kad neturetu nuciuozt g.gif bent jau man beze neciuozineja niekur ax.gif
Atsakyti
[quote=Denisute,2010 10 18, 11:33]
[quote=*monikute*,2010 10 18, 09:38]
Mergaitės man toks klausimukas iškilo ax.gif o galima medučio lakštus pertepti su beze? Arba pertepti su grietinėle, o aptepti su beze? Nenučiuožtų tokiu atveju beze papuošimas?
[/qmanau kad neturetu nuciuozt g.gif bent jau man beze neciuozineja niekur ax.gif
[/quote]

O beze padaryti šokoladinio skonio įmanoma ax.gif ?

Ir dar toks klausimas iškilo - o ką jūs darote su nuo beze darymo likusiais kiaušinio tryniais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 18 spalio 2010 - 10:45
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 18, 09:38)
Mergaitės man toks klausimukas iškilo  ax.gif  o galima medučio lakštus pertepti su beze? Arba pertepti su grietinėle, o aptepti su beze? Nenučiuožtų tokiu  atveju beze papuošimas?

aptepus bezium jis nečiuoš, jei gerai išplaktas mirksiukas.gif

QUOTE(*monikute* @ 2010 10 18, 11:44)
O beze padaryti šokoladinio skonio įmanoma  ax.gif ?

Ir dar toks klausimas iškilo - o ką jūs darote su nuo beze darymo likusiais kiaušinio tryniais?

dedu į kitus kepinius arba susiplaku ir į kavą rolleyes.gif
Atsakyti
taip dažų neturiu
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 18, 10:45)
Kad decor gelio daryti nelabai išeis, nes dažų juk neturi  g.gif  ar klystu?

Kažkur temoj be komnetarų buvau radusi kaip decorgelį iš marmeladinių saldainių daryt, jei neklystu, tada dažų nereik, jie juk spalvoti
Atsakyti
Jei susilies bezas su plakta grietinele manau kad čiuoš, juk grietinele tai drėgmė ax.gif bent man čiuožė šonai, o ant viršaus kur nebuvo salyčio su drėgme nenučiuože, jau geriau visa tada puoš plakta grietinėle ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandr_e: 18 spalio 2010 - 12:33
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 18, 09:38)
Mergaitės man toks klausimukas iškilo  ax.gif  o galima medučio lakštus pertepti su beze? Arba pertepti su grietinėle, o aptepti su beze? Nenučiuožtų tokiu  atveju beze papuošimas?

na neysivaizduoju kas butu per skonis sutepus meduty su beze......jis liks sausas ir nemanau ,kad bus skanu......
pertepk gritinele ir drasiai puošk beze.......
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 18, 11:44)
O beze padaryti šokoladinio skonio įmanoma  ax.gif ?

aš asmeniškai y išplakta beze atsargiai maišydama ypilu tirpinto gryno juodo šokolado......

iš kiaušinio tryniu kepam kiaušiniene....dedam y blynus arba y biskvita......labai daug kur galima sunaudoti.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 18 spalio 2010 - 12:36
QUOTE(kirbe @ 2010 10 18, 13:34)
na neysivaizduoju kas butu per skonis sutepus meduty su beze......jis liks sausas ir nemanau ,kad bus skanu......
pertepk gritinele ir drasiai puošk beze.......
aš asmeniškai y išplakta beze  atsargiai maišydama ypilu tirpinto gryno juodo šokolado......

iš kiaušinio tryniu kepam kiaušiniene....dedam y blynus arba y biskvita......labai daug kur galima sunaudoti.....

Ačiū už info 4u.gif

Na, kad daug kur galima sunaudoti tą žinau, bet vat jei tuo metu nekepi kiaušinienės, tai kaži ar gali kaip nors padėti kitam kartui tuos trynius blush2.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 18 spalio 2010 - 12:48
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 18, 13:47)
Ačiū už info  4u.gif

Na, kad daug kur galima sunaudoti tą žinau, bet vat jei tuo metu nekepi kiaušinienės, tai kaži ar gali kaip nors padėti kitam kartui tuos trynius  blush2.gif ?

na savaite laiko tai nelaikyčiau,bet jei ant rytojaus ruošiesi ka kepti,tai pasidet gali drasiai.....
Atsakyti
aš taip bijau to bezo, kad vai vai vai doh.gif unsure.gif
Atsakyti