Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*mamusikas* @ 2010 10 17, 19:05)
Sveikos,

Esu visiška naujokė tortų gamyboj. Nekepsus nei vieno, bet va turiu pirmagymę ir noriu kad gimtadieniui būtų naminis tortas, o ne pirktinis, nes gi valgys jį maži vaikučiai. Radau paprastą receptą torto su obuoliniu ir grietinėlės pertepimu, tai va iš tokio noriu padaryt boružytę.
perskaičiau visą temą bet turiu aibę klausimų, kas čia per daiktai  g.gif
MMG
aisingas
ganasas
pastilazas

Ar galima kaip nors išgauti raudoną spalvą be dažų?

Sito yra du skirtingi receptai mirksiukas.gif ,nesumaisyk....vienas dengimui kitas figureliu lipdymui 4u.gif
Atsakyti
Tabletė - tortas su rikotos sūriu, vyšniomis ir aviečių želė... pastiliažas...nuploninau masę per daug, ir išlindo viskas kas neturėjo išlįsti blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
as cia su tokiu kvailu klausimu smile.gif
o kaip Jus perkeliat tokius didelius tortus ant graziu padeklu, nesuluzta? g.gif Ar is karto darot tortus ant ju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo icma: 17 spalio 2010 - 20:28
QUOTE(Olesta @ 2010 10 17, 21:19)
Tabletė - tortas su rikotos sūriu, vyšniomis ir aviečių želė... pastiliažas...nuploninau masę per daug, ir išlindo viskas kas neturėjo išlįsti  blush2.gif

Bet man va tokio plonumo mase pati valgomiausia thumbup.gif ,nes jei tik storesne doh.gif
Super tortukas rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Rueta,2010 10 16, 21:25]
aciu Kirbe uz receptuka butinai isbandysiu nes su savuoju baigiu suvarkt
cia mano tortukas tailandietiskas bananinis tarp kitko labai skanus aciu autorei uz recepta

labai gera ideja, puikus tortas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2010 10 16, 19:21)
Matyt apie sita kalbi?
As jau seniai i ji seile varvinu ir siandien ji maciau gyvai Vilniaus akropolio elektromarkte  bigsmile.gif  tik kainyte tai sakyciau kandziojasi - 1800 Lt  doh.gif  tai va cia amerikonu firma ir amerikoje jis kainuoja 300 USD, o pas mus kaina vos ne triguba  verysad.gif  kiek skaiciau atsiliepimu - tai daiktas superinis  thumbup.gif

As turiu toki tik balta. Labai labai ji myliu wub.gif Gimtadienio dovana. Baltymus super isplaka. Visa kita - taip pat. Tesla mieline minko thumbup.gif Svarbiausia - rankos laisvos biggrin.gif Ir dar priedu gali nusipirkt kitokiems darbams.
Atsakyti
Olesta,gal galima recepta ar nuoroda-torto su rikotos suriu g.gif
Atsakyti
Mergaitės man toks klausimukas iškilo ax.gif o galima medučio lakštus pertepti su beze? Arba pertepti su grietinėle, o aptepti su beze? Nenučiuožtų tokiu atveju beze papuošimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 18 spalio 2010 - 08:39
Sveikos,

Vakar sugalvojau kaip padaryt boruzėlę be pastilažo atrodo taip vadinasi, nes kaip pirmam kartui manau man bus per aukštas pilotažas, ogi užpilsiu raudona žele, bet galvoju kaip man čia padarius kad ji tiršta tokia kaip kisielius būtų, gal mažai vandens pilt g.gif
Atsakyti
Sveikutes, tablete superrrrrrrrrrrrrr 4u.gif
o cia mano torciukas, Rafaelo, pastiliazas, geles piestos grietinele
user posted image

mamusikas, taip vandens maziau pilti reikia, arba dekor geli pasigamink.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 18 spalio 2010 - 08:59

QUOTE(benomama @ 2010 10 18, 09:58)

o cia mano torciukas, Rafaelo, pastiliazas, geles piestos grietinele

mamusikas, taip vandens maziau pilti reikia, arba dekor geli pasigamink.

kaip gražiai išsiuvinėta wub.gif
O kartais nebus peršviečiama ta žele ar decorgelis g.gif manau nesižiūrės g.gif
Atsakyti
Kaip suprantu apie decor gelį turėčiau eit skaityt į tą temą kur be komentarų

Monikutę žinok vakar mačiau Rimi tokią boružę na su pastilažu geriau atrodo, bet aš paprasčiausiai tam neturėsiu laiko, o kiek laiko tas pastilažas gali būt padarytas, bet nenaudojamas?
Gal dar žinot kur galima nusipirk šokolado tokių kaip kapeikyčių smulkių nu nemoku paaiškint
Atsakyti