Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

aisku kad galima cia man jau kaip ir komplimentas notworthy.gif as ir dariau tetes ir dukters gimtadieniui tai labai nebloga ideja vienas tortas bet dviem zmonem ax.gif
Atsakyti
jei atvirai,tai ideja grazi,viskas grazu,bet apdengimas nelygus,ypac matosi ties perpjovima,uzlenktas kampukas blush2.gif ir per storas kalnierius mano akim blush2.gif 4u.gif bet gal as cia nelabai turiu teise kritikuoti blush2.gif
Atsakyti
Nelaiminga braškė, nepasisekusios gamybos - kreiva šleiva, gėlės slepia įtrūkimus, aisingas subėgęs... snikerinė, dengta pastilažu
Ir nelaimingas šalmas, dengtas pastilažu kreivais bryliais irgi snikerinis
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Sugryztu ir as... blush2.gif reikia pradet ruostis naujam sezonui..nu bet cia grynas azartas su tais tortais doh.gif pernai kai uzsivedziau, taip ir negalejau sustot... bet prasidejes darbas savo padare. nebera kada verysad.gif bet vaiku gimtadieniai pradeda artet, ta nesinori tu parduotuviniu tortu pirkt... schmoll.gif

o jau groziu prisiziurejau wub.gif wub.gif wub.gif

Sakykit i ka kreiptis del dazu? mano poreikiams uztekdavo maximos, bet neberandu jau kuris laikas schmoll.gif

tiek daug naujoviu radau temuteje, kad net nezinau, nuo kurio galo pradeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 10 17, 10:35)
jei atvirai,tai ideja grazi,viskas grazu,bet apdengimas nelygus,ypac matosi ties perpjovima,uzlenktas kampukas blush2.gif  ir per storas kalnierius mano akim blush2.gif  4u.gif  bet gal as cia nelabai turiu teise kritikuoti blush2.gif

as apie apdengima tyliu ir pati zinau bet valgyti galima kol bus idealu turi daug tortu apdengti kad butu lygus nors ir atrodo stengiesi ,bet vis tiek neiseina taip lygiai nebent sakau reikia juos apipjaustyti kad nesimatytu visu tu sutepimo sluoksniu nes niekaip nesigauna nors ir su trupiniu mase atrodo islyginu ai nu dar bandysiu ir bandysiu kol ismoksiu blush2.gif gerai kad yra moterikiu kurios pataria padeda tai vis lengviau bet as stengiuosi blush2.gif
Atsakyti
norejau paklausti,gal kas bande i rafaelo biskvita idet kakavos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Denisute @ 2010 10 17, 13:59)
norejau paklausti,gal kas bande i rafaelo biskvita idet kakavos? ax.gif

bandziau, viskas liuks, ir dar sokoladu biskvita tepiau, tik miltu 2 saukstais maziau dejau is biskvita, nes 2 kakavos sudejau
Atsakyti
dejau ir as,viskas gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k.lapelyte: 17 spalio 2010 - 14:41
dekui,isgelbejot mane nuo kanciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Esu visiška naujokė tortų gamyboj. Nekepsus nei vieno, bet va turiu pirmagymę ir noriu kad gimtadieniui būtų naminis tortas, o ne pirktinis, nes gi valgys jį maži vaikučiai. Radau paprastą receptą torto su obuoliniu ir grietinėlės pertepimu, tai va iš tokio noriu padaryt boružytę.
perskaičiau visą temą bet turiu aibę klausimų, kas čia per daiktai g.gif
MMG
aisingas
ganasas
pastilazas

Ar galima kaip nors išgauti raudoną spalvą be dažų?
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 10 17, 18:05)
Sveikos,

Esu visiška naujokė tortų gamyboj. Nekepsus nei vieno, bet va turiu pirmagymę ir noriu kad gimtadieniui būtų naminis tortas, o ne pirktinis, nes gi valgys jį maži vaikučiai. Radau paprastą receptą torto su obuoliniu ir grietinėlės pertepimu, tai va iš tokio noriu padaryt boružytę.
perskaičiau visą temą bet turiu aibę klausimų, kas čia per daiktai  g.gif
1. MMG
2. aisingas
3. ganasas
4. pastilazas

Ar galima kaip nors išgauti raudoną spalvą be dažų?

prieš užduodama klausimus, atidžiai perskaityk viršutinę papuošimų temą be klausimų 4u.gif mirksiukas.gif cool.gif
1. Meian masė su gliokoze skirta tortams dengti
2. baltymas su cukraus pudra
3. kremas tortų pertepimams ir puošimui
4. masė tortams dengti, papuošimams daryti

abejoju, ar gali natūraliai išgauti ryškiai raudoną spalvą unsure.gif
Atsakyti
spyglis2 ačiū, kažką mačiau darė iš žėlinių saldainių, bet ten rusų kalba tai nelabai supratau
Atsakyti