Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 16, 16:59)
Na taip, kas belieka  lotuliukas.gif

na dar gal pirma laukt kol atvėsta, tada plakt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2010 10 16, 17:13)

Det i inda su vandeniu ir atves kaip mat. Plakant aisku.
Atsakyti
akvilyte- atsiprašau, kadžką praleidau smile.gif kaip su pipete, nes kaip suprantu čia želė. kažkas rašė, kad tarkuot reikia, o tei jei želį, tai ką ją pastingusią dėti į pipetę? Nu neiašku man... Blondinė biški esu smile.gif
Atsakyti
taigi rašė mergytės, apstingusią želė lašinti į šaltą gerai atšaldytą aliejų 4u.gif
Atsakyti
oj oj smile.gif kaip ir sakiau, praleidau 4u.gif atsiprašau.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekiuke: 16 spalio 2010 - 16:58
griebk saldainį ir nesiparink irnesakyk.gif
user posted image
medutis, dengtas šokoladine mase, kaspinėliai iš pastiliažo, saldainiai krautuviniai
Atsakyti
Labas vakaras,
Tortas su hortenzijomis
Šokoladiniai bisvitai, šokoladinis kremas su konjake mirkytomis džiovintomis slyvomis, pastilažas, svoris 3 kg.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2010 10 16, 11:38)

Tai kai jau uzejo kalba apie mikserius noriu paklaust, gal kuri zinot kur tokio ieskot, jis metalinis buna raudonu korpusu, galvoju kad gali buti kazkas is profesonaliu, yotubej daug kartu esu macius, bet musu pardese  schmoll.gif  schmoll.gif  nu taip tokio uzsimaniau, bet net nenutuokiu kiek jis kainuoja. Gal kas pagelbes ax.gif

Matyt apie sita kalbi?
As jau seniai i ji seile varvinu ir siandien ji maciau gyvai Vilniaus akropolio elektromarkte bigsmile.gif tik kainyte tai sakyciau kandziojasi - 1800 Lt doh.gif tai va cia amerikonu firma ir amerikoje jis kainuoja 300 USD, o pas mus kaina vos ne triguba verysad.gif kiek skaiciau atsiliepimu - tai daiktas superinis thumbup.gif
Atsakyti
Toki, toki.... tik kazkodel raudona isisvaizduoju savo virtuvej wub.gif jetau kaip noriu, bet tikrai brangoka doh.gif kiek jau cia turetum kept doh.gif

ikriukus as lasinau su svirkstu vienkartiniu, toki didesni turejau, labai patogu buvo, nes nemazai tos zeles prisitrauki ir ji gali buti ganetinai apstingusi, stumi po dideli lasa ir gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2010 10 16, 18:13)

lotuliukas.gif ne. nu baikit klaidint panas.. taigi supiltas sirupas susoks i gabala lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu Kirbe uz receptuka butinai isbandysiu nes su savuoju baigiu suvarkt
cia mano tortukas tailandietiskas bananinis tarp kitko labai skanus aciu autorei uz recepta
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rueta: 16 spalio 2010 - 22:25
QUOTE(Rueta @ 2010 10 16, 23:25)
aciu Kirbe uz receptuka butinai isbandysiu nes su savuoju baigiu suvarkt
cia mano tortukas tailandietiskas bananinis tarp kitko labai skanus aciu autorei uz recepta
user posted image

jei galima,tada as copy paste. ieskojau kazko panasaua,nes reikia uosvienei ir zentui tortuko smile.gif
Atsakyti