Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(akvilyte @ 2010 10 16, 06:42)
bet tai ant torto tokiai smulkmei papiešt gal nieko tokio  bigsmile.gif bal nenutrupės  g.gif

Neturėtų... Svarbu vandens nepadaugint...
Atsakyti
Kirbe, zinoma kad ne nuo mikserio priklause, ale reikia kazkaip save pateisinti blush2.gif lauksiu ir as tavo receptuko ir meginsiu blink.gif
Atsakyti
sveikos,

manes turbut nelabai kas prisimena, nes tortus kepu tik per dukrytes gimtadienius biggrin.gif pernai suzibejau su boruze, tai siemet bandziau barbe konstruot smile.gif gaila, kad del laiko stokos nemazai ideju liko neigyvendinta, bet rezultatas mane tenkino biggrin.gif kadangi dabar dar ir brolis atsirado tai reiks dazniau galva sukt del torto gamybos g.gif biggrin.gif

o cia Barbe
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2010 10 16, 09:37)
merginos ziuriu visos cia per aplinkuj kalbat apie tas dezes ir padekliukus. Buciau labai dekinga jeigu man kas i AZ parasytu KUR IR KAIP VILNIUJE 4u.gif

Ir as irgi buciau dekinga, nes as jau kelis kartus labai nepatogiai pasijutau, kai IKI parduotuveje tuscios dezutes prasiau, kai reikejo torta pervezti doh.gif
Atsakyti
nugi susivedat google ir išmeta melejoną įmonių prekiaujančių dėžėm biggrin.gif pasiskambinat, pasiklausiat kiek kaštuoja.. ir psio rolleyes.gif suprantu kad visada smagu gaut jau suvirškintą informaciją... bet kartais reik ir pačiam pakramtyt mirksiukas.gif 4u.gif

aš ne iš vilniaus tai galit manęs nepult kad sunku pasakyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 16 spalio 2010 - 14:25
QUOTE(Rutele81 @ 2010 10 16, 15:08)
Ir as irgi buciau dekinga, nes as jau kelis kartus labai nepatogiai pasijutau, kai IKI parduotuveje tuscios dezutes prasiau, kai reikejo torta pervezti  doh.gif

As kai neturedavau dezuciu, tai is maximos pasiimdavau paprasta kokia deze. Arba pati pasidarydavau smile.gif
Atsakyti
kirbe, na ka as galiu pasakyti - FANTASTIKA!!!
Tas bezes baltumas, ismusa is pusiausvyros, o ir patys tortai - isbaigti, dailuciai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2010 10 16, 11:38)
Tai kai jau uzejo kalba apie mikserius noriu paklaust, gal kuri zinot kur tokio ieskot, jis metalinis buna raudonu korpusu, galvoju kad gali buti kazkas is profesonaliu, yotubej daug kartu esu macius, bet musu pardese  schmoll.gif  schmoll.gif  nu taip tokio uzsimaniau, bet net nenutuokiu kiek jis kainuoja. Gal kas pagelbes ax.gif

Yra tokiu mikseriu ogminoj, senukuos manau maciau, topo centre .,taip tai profesionalus mikseriai skaitos,kaina apie 2000lt kazkur....
Atsakyti
kiek cia skanumynu, seile tista bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2010 10 16, 14:16)
LabutisKirbe gal gali savo bezo recepta pasakyti noreciau pabandyt nes su savo truputi man jis kazko bega jis gaunasi labai geras bet ant kitos dienos jis istyzta sakau gal ka ne tiek dedu kaip reiktu , ax.gif aciu is anksto

4 baltymai
360 gr cukraus +3 dideli šaukštai vandens......[nesvarbu jei truputy šiek tiek daugiau vandens bus....tiesiog ilgiau reiks pavirti sirupa,kad išgaruotu...aš visada iš akies ypilu,kad sušlaptu cukrus ir viskas.....]
1 arb. šaukštelis citrinos rugšties....

cukru užpyle vandeniu dedam ant ugnies ...patariama nemaišyti......kai užvirs cukrus,jungiu plaktis baltymus......prieš pat pilant sirupa y baltymus ymetu citrinos rugštele......sirupas buna išvires ,kai ykišus šakute y sirupa pučiasi gražus burbulai.....ykišam paprasta valgoma šakute y sirupa ir truputy pakele pučiam,jeigu burbulai pučiasi gražus,viskas sirupas geras....jaigu ne-dar truputy paverdam ir vel bandom pusti......
sirupa y baltymus pilam maža srovele ir paliekam plaktis,kol mase atvesta......
sėkmės..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 10 16, 16:37)
.......
sirupa y baltymus pilam maža srovele ir paliekam plaktis,kol mase atvesta......
sėkmės..... 4u.gif

tai pas jus čia mikseris su indu kaip suprantu ax.gif o jei miskeris atskirai,tai plakti iki kol pasidarys tas bezas? biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2010 10 16, 16:46)
tai pas jus čia mikseris su indu kaip suprantu ax.gif  o jei miskeris atskirai,tai plakti iki kol pasidarys tas bezas? biggrin.gif  ax.gif

Na taip, kas belieka lotuliukas.gif
Atsakyti