Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(laurechka @ 2010 10 15, 22:26)

Ai, dar naudojom Petal paste lapelių darymui... Čia kaip gum paste.... Reik taukų kažkokių (netyrinėjau dar recepto namie)... Bet nepasakyčiau kad superine masė.... Man nereliai greit džiuvo lapeliai.... Pastiliažas lipdymui mielesnis....

tai cia tikriausiai bus palmiu riebalu
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 10 15, 21:14)
tai cia tikriausiai bus palmiu riebalu

ot ir ne smile.gif Paskaičiau knygoj- daržovių riebalų (balti kad būtų).... Ale jaučiu belenkokių galima... Čia tai pavadinimą pasakė ir viskas....
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2010 10 15, 19:34)
,reiks ir man juos isbandyt progai pasitaikius smile.gif

Tortas-mascarpones su bananais,saldainiu mase,

galima ir be progos bigsmile.gif vakar lavai faina vakarienė buvo lotuliukas.gif

kodėl toks vaizdas kad masė kaip aksominė wub.gif

QUOTE(shrekiuke @ 2010 10 15, 21:09)
Nu kaip taip dailiai ikriukus padaryti...

su pipete bigsmile.gif

QUOTE(neramuole @ 2010 10 15, 21:30)

labai daili bigsmile.gif

QUOTE(laurechka @ 2010 10 15, 22:26)
, bet jis išdžiuvęs nerealiai trupa....) wink.gif

bet tai ant torto tokiai smulkmei papiešt gal nieko tokio bigsmile.gif bal nenutrupės g.gif

QUOTE(neli @ 2010 10 15, 22:30)
Atnešu Ogį su tarakonais,

eina sau bigsmile.gif
zai zai zai zai zai... tokio ir aš norėčiau bigsmile.gif superinis thumbup.gif

QUOTE(naitas @ 2010 10 15, 22:34)
  ir kaip tikri 

o ten kuo patepta, kad ikrai priliptų? manijozu?

o kas sake kad netikri lotuliukas.gif tongue.gif

nu taip biggrin.gif o kaip kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 10 15, 18:25)
Labas mergytės, visų gražūs tortukai, kai kurių deja šiandien nerodo  verysad.gif  bet tuos kur mačiau tai labai dailūs, šaunuolės  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Agu0na, klausimas: viskas aišku iki baltymo gėlių ,asėje, kur naudojat baltymą  4u.gif  4u.gif  4u.gif kad gražu tai jau ir nebesakau, per prastas ir įvardinimas tokiam meistriškumui  wub.gif

Laba ,diena,nelabai supratau klausimą.Rožės vainiklapius klijuoju baltymu,jei darau didelę rože ,tai apatinius lapelius tvirtinu ant vielutės, paskui apsuku floristine{popierine} juostele.Šiuo metu darau erškėrožės žiedą su erškėtuogėm.Galėsiu įkelti nuotrauką{maždaug gamybos eigą}.Šis gėlių darymo procesas ilgai užtrunka.
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 10 15, 18:47)
Mielas Dagy, o tą baltymą dėt plaktą, neplaktą, kokį??? pabaigoj minkymo??? prašom nuosekliau  rolleyes.gif man žinot kai namie +13, tai labai per nuo šalčio susiaurėjusias kraujagysles logiškos mintys lėtai ateina smile.gif

Koks kamuoja klausimas?Jei maišant masę,tai želatinos mišinys sumaišomas su baltymu{baltymo nereikia plakti}.Želatinos mišinys: želatiną užpilti šaltu vandeniu,išbrinkinti ir ištirpinti.Į ją ipilti gliukozę ir aliejų.Viską perkošti.Cukraus pudrą išsijoti su gum trg.{nėra jokio kvapo po užmaišymo,o noriu paklausti želatina ištirpinta karšta, ar nesmirdi ir dar kaip smirdi ]Paskui viską sujungiam ir užminkom.
Atsakyti
Mat parašyta kaip masės ingridientas tas baltymas, tai ir susimėčiau kur jis dedamas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.....
Neli,koks fainuolis tortas...kokie personažai tikroviški....šaunu..... thumbup.gif
Neramuole,daili daili barbyte.....

o čia pora maniškiu.....
tortas Rafaelo,puošta beze...ech kaip man patinka puošti šiuo kremu...... wub.gif
user posted image
ir alaus bačkute su sumuštiniais..... lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
merginos ziuriu visos cia per aplinkuj kalbat apie tas dezes ir padekliukus. Buciau labai dekinga jeigu man kas i AZ parasytu KUR IR KAIP VILNIUJE 4u.gif
Atsakyti
Neramuole,labai daili barbe wub.gif
Akvilyte, tavo tortai visi tokie dailūs, o ikrai tai bigsmile.gif
Neli, kokie tarakonai thumbup.gif gerai, kad mano pacanas nemato biggrin.gif
Kirbe, dailus bokaliukas thumbup.gif O krepšelis wub.gif nu kaip baltai pavydžiu dėl bezė, man kai jau du toetus papuoštus ja teko nuvalyt ir perpuošt, daugiau nebesiryžtu verysad.gif
QUOTE(Ziu Ziu @ 2010 10 16, 10:37)
merginos ziuriu visos cia per aplinkuj kalbat apie tas dezes ir padekliukus. Buciau labai dekinga jeigu man kas i AZ parasytu KUR IR KAIP VILNIUJE 4u.gif

Dėžutes aš darau pati, nusiperku dideliu kartono lapų, vieno kaina 1 litas, ir pasidarau kokio dydžio ir kokio aukščio reikia.
Atsakyti
Atsiprasau , kad ne i tema 4u.gif bet kur Klaipedoj dideliu kartono lapu gaut blush2.gif
prasau.....

Tarakonai - nerealus, vat gerai kad mano sunus ir nemato doh.gif

Kirbe- tvarkingi ir simpatski, beze kaip noreciau ir taip... bet galvoju kol nepasikeisiu mikserio , tikrai nebandysiu, nes vienoj rankoj laikant mikseri, kitoj bliuda ne ka daugiau ir padarai. doh.gif

Tai kai jau uzejo kalba apie mikserius noriu paklaust, gal kuri zinot kur tokio ieskot, jis metalinis buna raudonu korpusu, galvoju kad gali buti kazkas is profesonaliu, yotubej daug kartu esu macius, bet musu pardese schmoll.gif schmoll.gif nu taip tokio uzsimaniau, bet net nenutuokiu kiek jis kainuoja. Gal kas pagelbes ax.gif
Atsakyti
kas del mikseriu,tai dar visai netolimoj preity taip ir plakiau su paprastučiu nebrangiu mikseriu......vienoj rankoj mikseris kitoj bliudas...ir ka...viskas kuo puikiausiai išsiplaka....tikrai ne miksery esme...žinoma kai dabar turiu stacionaru,tai lengviau ir rankos laisvesnes,kol plaka galima kažka kita nuveikti.......

Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 10 16, 10:14)
Labas rytas.....
Neli,koks fainuolis tortas...kokie personažai tikroviški....šaunu..... thumbup.gif
Neramuole,daili daili barbyte.....

o čia pora maniškiu.....
tortas Rafaelo,puošta beze...ech kaip man patinka puošti šiuo kremu...... wub.gif
user posted image
ir alaus bačkute su sumuštiniais..... lotuliukas.gif
user posted image

LabutisKirbe gal gali savo bezo recepta pasakyti noreciau pabandyt nes su savo truputi man jis kazko bega jis gaunasi labai geras bet ant kitos dienos jis istyzta sakau gal ka ne tiek dedu kaip reiktu , ax.gif aciu is anksto
Atsakyti