Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

kad profesonaliau tai tikrai taip. aš ir sutinku :)tik kiek domėjausi rasdavau kad brangiau, tai jei iki 2lt tai būtinai pirksiu ir aš smile.gif
o tas ikrų tortas nuostabu smile.gif))
Atsakyti
Sveikutes, jau kazkada klausiau, bet nesulaukiau atsakymo, tai noriu vel pristoti. Papasakokit man zaliai naujokei kaip jus darote tvorele is balto sokolado? doh.gif Nes kai as bandziau ta sokolada tirpint, man gavosi kazkokia riebi kose, kuri spaudesi gabalais, tai tuomet tiesiog sukausi is padeties ir greitai pakeiciau sumanyma, padariau juodo sokolado tvorele, tai tas normalus gavosi skystas, kaip sakoma, liejosi laisvai. Tai vat ir liko man misle su tuo baltu sokoladu blush2.gif Gal ten kazka dar ipilt reikia? Busiu dekinga uz konsultacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele81 @ 2010 10 15, 20:00)
Sveikutes, jau kazkada klausiau, bet nesulaukiau atsakymo, tai noriu vel pristoti. Papasakokit man zaliai naujokei kaip jus darote tvorele is balto sokolado?  doh.gif  Nes kai as bandziau ta sokolada tirpint, man gavosi kazkokia riebi kose, kuri spaudesi gabalais, tai tuomet tiesiog sukausi is padeties ir greitai pakeiciau sumanyma, padariau juodo sokolado tvorele, tai tas normalus gavosi skystas, kaip sakoma, liejosi laisvai. Tai vat ir liko man misle su tuo baltu sokoladu  blush2.gif  Gal ten kazka dar ipilt reikia? Busiu dekinga uz konsultacija  4u.gif

tiesiog perkaitinai šokoladą baltą, jį reikia atsargiai kaitinti ant garų, nepersistengiant su ugnimi ir jis gražiai ištirpsta tada, o toliau elgiesi kaip su juodu, viskas tas pats, nieko ten papildomai pilti nereikia 4u.gif
Atsakyti
[quote=akvilyte,2010 10 15, 17:24]
tongue.gif nea nechaltūrinam, tiesig nesinori antrą nakties mikserį jungt tongue.gif o jei rimtai tai nematau čia nieko blogo g.gif tongue.gif

drinks_cheers.gif šianidien atidaviau tortą normalioj dėžėj, nu tai visai kitas reikalas thumbup.gif
prašom čia nesijuokt... imkit po sumuštinuką geriau mirksiukas.gif

aciu aciu labai, jie toki skanus, dievinu ikrus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
akvilyte, nuostabus tavo tortai thumbup.gif
aciu visoms uz pagyras ax.gif
QUOTE(miskouoga @ 2010 10 15, 14:15)
grazus ciumodanas  thumbup.gif . Kokio jis dydzio? Atrodo labai dyyyydelis  blink.gif

cia buvo kazkur A4formato dydzio, svere 2,7 kg

QUOTE(pupainga @ 2010 10 15, 15:22)
zuliaska, pats valgomiausias toks 4u.gif

Labai fainas lagaminas. 4u.gif

Man klausimas iškilo, žiūriu beveik visos darote torut ant gerokai didesnių padėklų nei reikia. O į kokias dėžes dedat tortus tada?

Akvilyte, labai labai toks subtilus. Labai spalvytės gražios 4u.gif

pvz. toki torta as idaviau i rankas su padeklu ir taip issiveze. Kita dariau mazesni ir tilpo i deze
Atsakyti
Nu kaip taip dailiai ikriukus padaryti...
Atsakyti
sveikutes, noriu ir as parodyti viena tortuka mazai mergaitei, realiai spalvyte svelniai rozine, o foto atrodo nesusipratimas kazkoks, tortas rafaelo svajone, dengta MMG, gelytes pastiliazas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 10 15, 19:05)
tiesiog perkaitinai šokoladą baltą, jį reikia atsargiai kaitinti ant garų, nepersistengiant su ugnimi ir jis gražiai ištirpsta tada, o toliau elgiesi kaip su juodu, viskas tas pats, nieko ten papildomai pilti nereikia  4u.gif

Aciu labai, bandysiu dar, gal pasiseks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 15, 16:46)
Net 2 lt nekainuoja dezute  thumbup.gif man kazkaip patogiau... anksciau prasydavau, kad atsiveztu, bet dabar ir patogu ir paprasta biggrin.gif

na žiurint kur perkat ir kur galima ju rasti...pvz Marijampolej randu tik plastikines dežutes...telpa tik 2 kg apvalus tortas...kitoks niekaip...ir dežute kainuoja 3,20 lt...bet nusiperku ir jeigu žmogus pageidauja,ydedu ir paimu pinigelius už dežute....butu gerai ,kad kur pigiau galima butu ysigyti.....

žiuriu ikriuku manija..... lotuliukas.gif ir aš šiandien žaidžiau...... ax.gif visai patiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 15 spalio 2010 - 21:00
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 15, 13:17)
sukraus pudra su vandeniu  lotuliukas.gif  tingejau dėl tiek aisingą daryt  blush2.gif

Airijoj aisingas yra kelių rūšių... Pudra su vandenuku vadinas aisingas ( mes kursuose rašėm su tokiu, bet jis išdžiuvęs nerealiai trupa....) wink.gif Nors va, šiandien patyrinėjau atiketes namie... Yra cukraus pudra, tai ir rašo, kad cukraus pudra (icing sugar).... Nusipirkau paskui Instant Royal Icing (tai sudėtis jau ne tik cukraus pudra, bet ir visokių kitokių dalykų...). Nesu praplėšus pakuotės dar, bet jaučiu ten jau yra džiovintas baltymas koks, nes tereik vandens įpilt... o jei namie adryt tą Royal icing, tai eina baltymas, pudra ir kartais laimo ar citrinos sultys....
Papildyta:
Ai, dar naudojom Petal paste lapelių darymui... Čia kaip gum paste.... Reik taukų kažkokių (netyrinėjau dar recepto namie)... Bet nepasakyčiau kad superine masė.... Man nereliai greit džiuvo lapeliai.... Pastiliažas lipdymui mielesnis....
Atsakyti
Kiek daug gražių torčiukų mačiau, šaunuolės bigsmile.gif

Atnešu Ogį su tarakonais, snikerso, jogurtinio mišinys ir t.t., žodžiu, mišrainė ax.gif pastilažas.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 15, 20:24)
prašom čia nesijuokt... imkit po sumuštinuką geriau 

nerealaus grožio wub.gif ir kaip tikri wub.gif
o ten kuo patepta, kad ikrai priliptų? manijozu? hihihi.gif
QUOTE(kirbe @ 2010 10 15, 22:59)
na žiurint kur perkat ir kur galima ju rasti...pvz Marijampolej randu tik plastikines dežutes...telpa tik 2 kg apvalus tortas...kitoks niekaip...ir dežute kainuoja 3,20 lt...bet nusiperku ir jeigu žmogus pageidauja,ydedu ir paimu pinigelius už dežute....butu gerai ,kad kur pigiau galima butu ysigyti.....

kai man degančiai prireikia, tai net konditerijos parduotuvėj popierinę dėžę parduoda po 2,60.

QUOTE(neli @ 2010 10 15, 23:30)
Atnešu Ogį su tarakonais, snikerso, jogurtinio mišinys ir t.t., žodžiu, mišrainė  ax.gif  pastilažas.

gaila, korvaliolio, valerijono neturiu... torto dalyviai - jėėėėėėėėėėėga first.gif o jau tokie panašūs wub.gif
Atsakyti