kad profesonaliau tai tikrai taip. aš ir sutinku :)tik kiek domėjausi rasdavau kad brangiau, tai jei iki 2lt tai būtinai pirksiu ir aš
o tas ikrų tortas nuostabu ))
Sveikutes, jau kazkada klausiau, bet nesulaukiau atsakymo, tai noriu vel pristoti. Papasakokit man zaliai naujokei kaip jus darote tvorele is balto sokolado? Nes kai as bandziau ta sokolada tirpint, man gavosi kazkokia riebi kose, kuri spaudesi gabalais, tai tuomet tiesiog sukausi is padeties ir greitai pakeiciau sumanyma, padariau juodo sokolado tvorele, tai tas normalus gavosi skystas, kaip sakoma, liejosi laisvai. Tai vat ir liko man misle su tuo baltu sokoladu Gal ten kazka dar ipilt reikia? Busiu dekinga uz konsultacija
QUOTE(Rutele81 @ 2010 10 15, 20:00)
Sveikutes, jau kazkada klausiau, bet nesulaukiau atsakymo, tai noriu vel pristoti. Papasakokit man zaliai naujokei kaip jus darote tvorele is balto sokolado? Nes kai as bandziau ta sokolada tirpint, man gavosi kazkokia riebi kose, kuri spaudesi gabalais, tai tuomet tiesiog sukausi is padeties ir greitai pakeiciau sumanyma, padariau juodo sokolado tvorele, tai tas normalus gavosi skystas, kaip sakoma, liejosi laisvai. Tai vat ir liko man misle su tuo baltu sokoladu Gal ten kazka dar ipilt reikia? Busiu dekinga uz konsultacija
tiesiog perkaitinai šokoladą baltą, jį reikia atsargiai kaitinti ant garų, nepersistengiant su ugnimi ir jis gražiai ištirpsta tada, o toliau elgiesi kaip su juodu, viskas tas pats, nieko ten papildomai pilti nereikia
[quote=akvilyte,2010 10 15, 17:24]
nea nechaltūrinam, tiesig nesinori antrą nakties mikserį jungt o jei rimtai tai nematau čia nieko blogo
šianidien atidaviau tortą normalioj dėžėj, nu tai visai kitas reikalas
prašom čia nesijuokt... imkit po sumuštinuką geriau
aciu aciu labai, jie toki skanus, dievinu ikrus
nea nechaltūrinam, tiesig nesinori antrą nakties mikserį jungt o jei rimtai tai nematau čia nieko blogo
šianidien atidaviau tortą normalioj dėžėj, nu tai visai kitas reikalas
prašom čia nesijuokt... imkit po sumuštinuką geriau
aciu aciu labai, jie toki skanus, dievinu ikrus
akvilyte, nuostabus tavo tortai
aciu visoms uz pagyras
cia buvo kazkur A4formato dydzio, svere 2,7 kg
pvz. toki torta as idaviau i rankas su padeklu ir taip issiveze. Kita dariau mazesni ir tilpo i deze
aciu visoms uz pagyras
QUOTE(miskouoga @ 2010 10 15, 14:15)
grazus ciumodanas . Kokio jis dydzio? Atrodo labai dyyyydelis
cia buvo kazkur A4formato dydzio, svere 2,7 kg
QUOTE(pupainga @ 2010 10 15, 15:22)
zuliaska, pats valgomiausias toks
Labai fainas lagaminas.
Man klausimas iškilo, žiūriu beveik visos darote torut ant gerokai didesnių padėklų nei reikia. O į kokias dėžes dedat tortus tada?
Akvilyte, labai labai toks subtilus. Labai spalvytės gražios
Labai fainas lagaminas.
Man klausimas iškilo, žiūriu beveik visos darote torut ant gerokai didesnių padėklų nei reikia. O į kokias dėžes dedat tortus tada?
Akvilyte, labai labai toks subtilus. Labai spalvytės gražios
pvz. toki torta as idaviau i rankas su padeklu ir taip issiveze. Kita dariau mazesni ir tilpo i deze
Nu kaip taip dailiai ikriukus padaryti...
QUOTE(Olesta @ 2010 10 15, 19:05)
tiesiog perkaitinai šokoladą baltą, jį reikia atsargiai kaitinti ant garų, nepersistengiant su ugnimi ir jis gražiai ištirpsta tada, o toliau elgiesi kaip su juodu, viskas tas pats, nieko ten papildomai pilti nereikia
Aciu labai, bandysiu dar, gal pasiseks
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 15, 16:46)
Net 2 lt nekainuoja dezute man kazkaip patogiau... anksciau prasydavau, kad atsiveztu, bet dabar ir patogu ir paprasta
na žiurint kur perkat ir kur galima ju rasti...pvz Marijampolej randu tik plastikines dežutes...telpa tik 2 kg apvalus tortas...kitoks niekaip...ir dežute kainuoja 3,20 lt...bet nusiperku ir jeigu žmogus pageidauja,ydedu ir paimu pinigelius už dežute....butu gerai ,kad kur pigiau galima butu ysigyti.....
žiuriu ikriuku manija..... ir aš šiandien žaidžiau...... visai patiko
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 15, 13:17)
sukraus pudra su vandeniu tingejau dėl tiek aisingą daryt
Airijoj aisingas yra kelių rūšių... Pudra su vandenuku vadinas aisingas ( mes kursuose rašėm su tokiu, bet jis išdžiuvęs nerealiai trupa....) Nors va, šiandien patyrinėjau atiketes namie... Yra cukraus pudra, tai ir rašo, kad cukraus pudra (icing sugar).... Nusipirkau paskui Instant Royal Icing (tai sudėtis jau ne tik cukraus pudra, bet ir visokių kitokių dalykų...). Nesu praplėšus pakuotės dar, bet jaučiu ten jau yra džiovintas baltymas koks, nes tereik vandens įpilt... o jei namie adryt tą Royal icing, tai eina baltymas, pudra ir kartais laimo ar citrinos sultys....
Papildyta:
Ai, dar naudojom Petal paste lapelių darymui... Čia kaip gum paste.... Reik taukų kažkokių (netyrinėjau dar recepto namie)... Bet nepasakyčiau kad superine masė.... Man nereliai greit džiuvo lapeliai.... Pastiliažas lipdymui mielesnis....
Kiek daug gražių torčiukų mačiau, šaunuolės
Atnešu Ogį su tarakonais, snikerso, jogurtinio mišinys ir t.t., žodžiu, mišrainė pastilažas.
Atnešu Ogį su tarakonais, snikerso, jogurtinio mišinys ir t.t., žodžiu, mišrainė pastilažas.
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 15, 20:24)
prašom čia nesijuokt... imkit po sumuštinuką geriau
nerealaus grožio ir kaip tikri
o ten kuo patepta, kad ikrai priliptų? manijozu?
QUOTE(kirbe @ 2010 10 15, 22:59)
na žiurint kur perkat ir kur galima ju rasti...pvz Marijampolej randu tik plastikines dežutes...telpa tik 2 kg apvalus tortas...kitoks niekaip...ir dežute kainuoja 3,20 lt...bet nusiperku ir jeigu žmogus pageidauja,ydedu ir paimu pinigelius už dežute....butu gerai ,kad kur pigiau galima butu ysigyti.....
kai man degančiai prireikia, tai net konditerijos parduotuvėj popierinę dėžę parduoda po 2,60.
QUOTE(neli @ 2010 10 15, 23:30)
Atnešu Ogį su tarakonais, snikerso, jogurtinio mišinys ir t.t., žodžiu, mišrainė pastilažas.
gaila, korvaliolio, valerijono neturiu... torto dalyviai - jėėėėėėėėėėėga o jau tokie panašūs