Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Pasirodysiu su savo tortu. Dariau ne as.
Atsakyti
mergaites... nu nesuprantu .... kodel jusu tortai tokie visi lygus.. nu ta prasme ta dengimo mase tokia kaip plastikine lygi. Nu jau ir kocela nusipirkau ir viska.. vistiek ji man tokia.. nu nemoku pasakyti. grubleta, lyg celiulitine. Jau glosciau as siandien ta torta visa valanda. virsus net slidus buvo, bet vizualiai vistiek man celiulitas matosi ir viskas. Mase branginau tikrai ilgai - pora dienu( maisiuke spintelej), po to mikrobanginej gal 5is kartus po 5ias sekundes sildziau, minkiau ir vel sildziau... . Ka as ne taip darau ????????????? doh.gif Dengiu ant aptepto sviestiniu kremu ir sustingdyto torto ( pirma su trupiniais, sustingdau, po to grynu kremu visa lygiai lygiai aptepu, palaikau kol apstingsta ir tada dengiu)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 07 spalio 2010 - 18:04
islygintas tortukas gerai.. Bet pati mase man atrodo tokia gruobleta.. Kokia pudra naudoji?
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 10 07, 19:31)
islygintas tortukas gerai.. Bet pati mase man atrodo tokia gruobleta.. Kokia pudra naudoji?

lenkiska tokia melynam pokely, atrodo kad gera.. praktiskai tokios pat konsistencijos kaip is baziu ta kur dideliais kiekiais buna g.gif , o kociojau ant tos brangios Dan sukker g.gif As galvoju o gal as ta mase kaza ne tokiu eiliskumu, ar temperaturu darau? O gal tos pudros per daug dedu? man sueina pagal recepta i tesla ir po to dar kociojimui kazkiek susinaudoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 07 spalio 2010 - 18:36
na nepasakysiu tiksliai, cia gal profes pakomentuos, bet man atrodo, kad cia kazkokia problemele su mase..
o su Dan sukker nebandei mases daryti?
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 10 07, 19:39)
na nepasakysiu tiksliai, cia gal profes pakomentuos, bet man atrodo, kad cia kazkokia problemele su mase..
o su Dan sukker nebandei mases daryti?

dar nebandziau g.gif
labai laukiu profesionaliu komentaru. Nu vistiek kazkuri turetu zinoti kurioj vietoj as nesamone darau g.gif Ta mase tikrai visa tokia grubleta, nors minkosi graziai, elastinga, dengiasi svelniai... bet vizualiai nera lygumo .. nors torta kai isglosciau, tai jis visas pasidare kaip ledas, net slidus

cypciuk.. kur Jus? ... kaip man Jusu reikia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 07 spalio 2010 - 18:50
va cia paziurek:
http://www.supermama...?...&p=40789448
cia man yra lygumo virsune.. ir pati mase matosi kitokia - tokia vientisa ir lygi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 10 07, 19:47)
va cia paziurek:
http://www.supermama...?...&p=40789448
  cia man yra lygumo virsune.. ir pati mase matosi kitokia - tokia vientisa ir lygi smile.gif

tai va va ir matau, kad mano mase kazkokia kitokia gaunasi. Pradzioje galvojau, kad kocelas kaltas, bet siandien supratau, kad kocelas cia nei prie ko.. Pati mase netikusi. Tai reikia profesionaliu patarimu, ka ne taip delioju, nes receptas normalus, viska sveriu gramo tikslumu. Vadinasi arba eiliskumas ne toks, arba temperaturos ne tokios
Atsakyti
arba pudros perdaug, arba ji stamboka..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 10 07, 19:54)
arba pudros perdaug, arba ji stamboka..

pudra tikrai smulki. Ta kur stambi maximose buna, tai MB buvo nupirkes.. jezau tragedija kokia, net ausingas nesigavo kazkada doh.gif
va kaip tik siandien pasigaminau viena porcija pastiliazo ir dejau tik puse pudros normos ir brandinu. Pirmadieny darysiu viena torciuka. Patikrinsiu ar nebus problema pudros kiekyje g.gif
O iki kokios silumos jus subrandinta pastiliaza pasildot ? panasiai kuno temperaturos ar siltesne ?
Atsakyti
man vel reikia patrarimo doh.gif

kaip tas sokoladines rozes prilipdyti prie mmg dengto torto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2010 10 07, 20:47)
man vel reikia patrarimo doh.gif

kaip tas sokoladines rozes prilipdyti prie mmg dengto torto g.gif

su aisingu manyciau g.gif nes su vandeniu ar degtine tai gal nelips. arba su tuo paciu skystu sokoladu
Atsakyti