Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(zuliaska @ 2010 10 15, 16:27)
nu tai va, kad ir buvo paprasto torto prašymas, tai man šokoladu skaniai atrodo smile.gif bet ne taip turėjo būti, ta kompozicija gėlių...
o dėžių tiesa pasakius niekada ir neturiu, ir neperku, nes tai brangu. pasakau kad neturiu ir viskas, kad ne vienas atvažiuotų ir palaikys rankose, mažas tas mano miestas. tai nėra ten kam ir dėžės daryt smile.gif neturiu aš kada, o dar vyras išvažiuoja užsienin, tai viena su vaikais liksiu, nežinau kaip viską spėsiu. tai gerai ir ne dėžių smile.gif

Net 2 lt nekainuoja dezute thumbup.gif man kazkaip patogiau... anksciau prasydavau, kad atsiveztu, bet dabar ir patogu ir paprasta biggrin.gif
Atsakyti
Asseni meskuciai labai mieli wub.gif
Migles vezliuke nepakartojama wub.gif
Akvilytes visi tokie idomus tortai thumbup.gif
Meduves boso lagaminas thumbup.gif ...ir daugiau nebeatsimenu blush2.gif

Padekliukus,serveteles,deze viska perku,del patogumo,saugumo,kartais ir kaspina uzrisu ax.gif manes daznai klausia o jus tikrai idesit i deze tikrai tikrai nieko daugiau man nereiks daryt sakau nieko tik atvaziuot pasiimt ir suvalgyt biggrin.gif

Ir as turiu keleta tortuku,
Kosmetine,snikersas,sokoladine saldainiu mase,pastiliazas ax.gif
user posted image

Busimam futbolistui biggrin.gif
Juodasis miskas,grietinele,kamuoliukas nevalgomas
user posted image

Sokejai
Varskinis gaivumelis,sokoladine saldainiumase,saldainiu mase,pastiliazas,figurele lipdziau pirma karta tad neuzmetikit akmenim blush2.gif
user posted image
user posted image

Puoksteje tiek gelyciu kiek mergaitei metu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eiwile: 15 spalio 2010 - 16:37
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 15, 16:46)
Net 2 lt nekainuoja dezute  thumbup.gif man kazkaip patogiau... anksciau prasydavau, kad atsiveztu, bet dabar ir patogu ir paprasta biggrin.gif

O kur perkat jei ne paslaptis? Aš Kaune žinau vienoj vietoj, bet man ten ne pigu. Ir tokių didelių, kaip kad žiūriu daugumos padėklai tikrai nėra. Ir aukščiu pvz. princesė ant pakylos man netelpa g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupainga: 15 spalio 2010 - 17:17
Labas mergytės, visų gražūs tortukai, kai kurių deja šiandien nerodo verysad.gif bet tuos kur mačiau tai labai dailūs, šaunuolės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Agu0na, klausimas: viskas aišku iki baltymo gėlių ,asėje, kur naudojat baltymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad gražu tai jau ir nebesakau, per prastas ir įvardinimas tokiam meistriškumui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 15, 16:17)
snikeris, mmg ir sukraus pudra su vandeniu  lotuliukas.gif  tingejau dėl tiek aisingą daryt  blush2.gif

ane ax.gif jau chaltūrinam biggrin.gif
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 15, 17:46)
Net 2 lt nekainuoja dezute  thumbup.gif man kazkaip patogiau... anksciau prasydavau, kad atsiveztu, bet dabar ir patogu ir paprasta biggrin.gif

man atrodo, profesionaliau taip mirksiukas.gif na, kaip priklauso..

QUOTE(Olesta @ 2010 10 15, 19:25)
Agu0na, klausimas: viskas aišku iki baltymo gėlių ,asėje, kur naudojat baltymą   kad gražu tai jau ir nebesakau, per prastas ir įvardinimas tokiam meistriškumui  wub.gif

aš ne aguona, aš būsiu dagys.. biggrin.gif baltymą deda į tą mišinį - cukraus pudros, tragakano ir visų kitų ingredientų, ir gerai išminko. tik jau perspėsiu - tas mišinys turi, švelniai tariant, keistą kvapą nuo tragakano bigsmile.gif
Lyginant su pastilažu, man tas mišinys toks "purus", minkštas... ne nemoku papasakot, reik pačiupinėt. Bet jis kitoks čiupinėjant. Čia panašiai kaip "aš geriu kavą, ir aš geriu, ir kita geria", o va kavos rūsys skiriasi ir viskas.
Atsakyti
Mielas Dagy, o tą baltymą dėt plaktą, neplaktą, kokį??? pabaigoj minkymo??? prašom nuosekliau rolleyes.gif man žinot kai namie +13, tai labai per nuo šalčio susiaurėjusias kraujagysles logiškos mintys lėtai ateina smile.gif
Atsakyti
As vienoje knygoje radau cukrines apdengimo mases recepta,i sudeti ieina tik kiausinio baltymas gliukoze ir cukraus pudra,tai tenraso kad ta kiausini reikia sumaisyti su skysta istirpinta gliukoze. ir tada deti cukraus pudra ..idomiai skamba g.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 10 15, 16:39)
ane  ax.gif  jau chaltūrinam  biggrin.gif

aš ne aguona, aš būsiu dagys..  biggrin.gif  baltymą deda į tą mišinį - cukraus pudros, tragakano ir visų kitų ingredientų, ir gerai išminko. tik jau perspėsiu - tas mišinys turi, švelniai tariant, keistą kvapą nuo tragakano  bigsmile.gif
Lyginant su pastilažu, man tas mišinys toks "purus", minkštas... ne nemoku papasakot, reik pačiupinėt. Bet jis kitoks čiupinėjant. Čia panašiai kaip "aš geriu kavą, ir aš geriu, ir kita geria", o va kavos rūsys skiriasi ir viskas.

labai geras pastebejimas, prisijuokiawu iki asaru lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 10 15, 19:47)
Mielas Dagy, o tą baltymą dėt plaktą, neplaktą, kokį??? pabaigoj minkymo??? prašom nuosekliau  rolleyes.gif man žinot kai namie +13, tai labai per nuo šalčio susiaurėjusias kraujagysles logiškos mintys lėtai ateina smile.gif

kai aš paskutinį kartą dariau, tai.. net nepamenu.. gal truputį šakute ir pamakalavau tą baltymą.. bet šiaip tai dedi viską į vieną bliūdą ir minkai. Aišku, jeigu dėsis kas nors karšto (želatina gal -nu neprisimenu recepto), tai reik pravėsint, nes baltymą gali sutraukti.

pas mane +25 .. bigsmile.gif

tiesa.. ir nedarykit pradžiai iš visos normos, iš 500 gramų pudros.. paminėsit mano žodį, išmesit didžiausią dalį lotuliukas.gif šita masė naudojasi labai pamažu, nes lapeliai išsikočioja ploniausi. Ji dirbant visai neblogai džiūsta.

Torto dengimui šita masė ŽEUREI netinka - dėl kietumo padžiūvus, dėl specifinio gan nemalonaus kvapo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 15 spalio 2010 - 18:20
QUOTE(naitas @ 2010 10 15, 18:39)
ane  ax.gif  jau chaltūrinam  biggrin.gif

man atrodo, profesionaliau taip  mirksiukas.gif  na, kaip priklauso..

tongue.gif nea nechaltūrinam, tiesig nesinori antrą nakties mikserį jungt tongue.gif o jei rimtai tai nematau čia nieko blogo g.gif tongue.gif

drinks_cheers.gif šianidien atidaviau tortą normalioj dėžėj, nu tai visai kitas reikalas thumbup.gif

QUOTE(zibute77 @ 2010 10 15, 19:12)
labai geras pastebejimas, prisijuokiawu iki asaru lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

prašom čia nesijuokt... imkit po sumuštinuką geriau mirksiukas.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 15 spalio 2010 - 19:00
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 15, 16:46)

tai pasakok kokio dydžio, kur perki ir pan. gal į až būtų labai malonu. ačiū didelis būtų
Atsakyti
jau kokie ikrai bigsmile.gif ,reiks ir man juos isbandyt progai pasitaikius smile.gif
atnesu ir torta mirksiukas.gif
Tortas-mascarpones su bananais,saldainiu mase,teletabius pirma kart lipdziau blush2.gif ,tai nezinau ar jie cia man kiek panasus...
Atsakyti