Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

mano toks ne koks smile.gif
rafaelo, šokoladas, pastiliažas aisingas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 10 15, 11:43)
kaip idomiai vardas su dviem L rolleyes.gif

tikrai keistai,gal vienas is tevu nelietuvis... g.gif
Atsakyti
O kas cia keisto? Mano vardas irgi su 2 raidem turetu but, bet kai isdave pasa suklydo, vis neprisiruosiu perdaryt
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 10 15, 13:11)
O kas cia keisto? Mano vardas irgi su 2 raidem turetu but, bet kai isdave pasa suklydo, vis neprisiruosiu perdaryt

keista kad neiprasta nu cool.gif
Atsakyti
Visu labai saunus ir grazus torciukai 4u.gif
atnesu ir as savo pasirodyti. Vakar vakare darytas smile.gif Viduje tailandietiškas bananų tortas, puoštas sokoladine saldainiu mase.
user posted image

Dar išbandziau taip jusu visu giriama MMG mase. Super thumbup.gif , labai patiko ir aciu jums uz patarima naudoti gera alieju vietoj glicerino
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2010 10 15, 12:51)
atnesu ir as savo pasirodyti. Vakar vakare darytas smile.gif Viduje tailandietiškas bananų tortas, puoštas sokoladine saldainiu mase.

grazus ciumodanas thumbup.gif . Kokio jis dydzio? Atrodo labai dyyyydelis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 10 15, 12:42)
mano toks ne koks smile.gif
rafaelo, šokoladas, pastiliažas aisingas
[url=http://www.radikal.ru][img]http://s41.radikal.ru/i091/1010/eb/8ab0b612003c.jpg

nu man tokie ne kokie patys valgomiausi thumbup.gif

tortas su karameliniu sluooksniu, labai plonai iškočiota saldainių masė, pastiliažas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2010 10 15, 13:51)

thumbup.gif jėga bigsmile.gif

aš šiandien boso dienos proga sau leidau nusiaubti kepėjo parduotuvę blush2.gif

o čia toks ne mano stiliaus tortas... fotkinta naktį, tai spalvos doh.gif realybėj tos geltonos gėlės matėsi kur kas geriau biggrin.gif bet man patiko pati dekoravimo idėja.. tarkim darant baltą tortą su kokiom bordo gėlėm ir papaišant juodu aisingu bigsmile.gif turėtų įspūdingai atrodyt wub.gif na o čia toks spalvų pageidavimas buvo...

snikeris, mmg ir sukraus pudra su vandeniu lotuliukas.gif tingejau dėl tiek aisingą daryt blush2.gif

user posted image
Atsakyti
zuliaska, pats valgomiausias toks 4u.gif
QUOTE(Meduvė @ 2010 10 15, 13:51)

Labai fainas lagaminas. 4u.gif

Man klausimas iškilo, žiūriu beveik visos darote torut ant gerokai didesnių padėklų nei reikia. O į kokias dėžes dedat tortus tada?

Akvilyte, labai labai toks subtilus. Labai spalvytės gražios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupainga: 15 spalio 2010 - 14:25
merginos labai grazus padekliukai ir popieriukai po tortais, kur juos perkat?
Atsakyti
as tai geriau patylesiu kokio dydzio dezes mano vyras konstruoja doh.gif o padekliukus perku vokietijoj eiliniai maisto parduotuvej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2010 10 15, 15:22)
zuliaska, pats valgomiausias toks 4u.gif

Labai fainas lagaminas. 4u.gif

Man klausimas iškilo, žiūriu beveik visos darote torut ant gerokai didesnių padėklų nei reikia. O į kokias dėžes dedat tortus tada?

Akvilyte, labai labai toks subtilus. Labai spalvytės gražios 4u.gif

nu tai va, kad ir buvo paprasto torto prašymas, tai man šokoladu skaniai atrodo smile.gif bet ne taip turėjo būti, ta kompozicija gėlių...
o dėžių tiesa pasakius niekada ir neturiu, ir neperku, nes tai brangu. pasakau kad neturiu ir viskas, kad ne vienas atvažiuotų ir palaikys rankose, mažas tas mano miestas. tai nėra ten kam ir dėžės daryt smile.gif neturiu aš kada, o dar vyras išvažiuoja užsienin, tai viena su vaikais liksiu, nežinau kaip viską spėsiu. tai gerai ir ne dėžių smile.gif
Atsakyti