Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(eda.dita @ 2010 10 14, 21:06)
As irgi perku ta gum tragachan - mase isties elastingesne deka jo ir neplysta. Super thumbup.gif  Be abejons, tokioms meistrems, kaip Asseni, Cipsiukas, AguOna, zuliaska, monikute ir kitoms, tai gal ir to gum tragachan nereikia, nes ju rankeles auksines ir igude, o stai mums, kurios tik pradeda ir patyre keleta nesekmiu su masemis - tai puiki iseitis  tongue.gif

Asseni, fantastiski Me to you meskiukai  thumbup.gif  wub.gif  Torto spalvos, ispildymas - absoliutus tobulumas!

Migle 79 nugi labai ir net labai grazus tortas - zaismingas, ryskus, grazios salvos, gera ideja  drinks_cheers.gif  Saunu!

aš jau kelintą kart skaitau, kai mano vardą pamini prie tipo meistrių... nejuojaukit, jokia aš meistrė, masė neblogai užsidengia, bet iki meistrės dar labai toli... bet ačiū už įvertinimą smile.gif
o miglės tortas tai kaip visada pasakiškas
Atsakyti
Migle79 ,kokius dazus naudojate g.gif ,labai jau ryskus ir grazus jusu tortukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*SOS* @ 2010 10 14, 20:45)
O va čia populiarusis Gum Tragacanth ....

http://www.surbitona..._Items_222.html

Va buten is cia as ir perku. Ir siandien vienai forumietei uzsakiau is cia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2010 10 14, 20:34)
AguOna, labai gražios gėlės thumbup.gif  wub.gif Tikiuosi, pamokysite, kaip tokias padaryti ax.gif

Aš su vėžliukę. Sumanymas buvo geras, bet ji nelabai man gavosi, dar ir vyras blogai nufotkino blush2.gif Bet gal kam idėja pravers mirksiukas.gif

user posted image

Viduje - vaisinis su braškėmis. Papuošimai - pastilažas, aisingas.

Labai įspūdingas tortas ,puikus darbas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agu0na: 15 spalio 2010 - 07:09
Ieskau kas galetu iskepti jubiliejini grazu torta namu saligomis Vilniuje, rasyti i AZ labai laukiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 14, 08:18)
O dabar jus man tada paaiskinkit, kuo "valgomesnes" tos kolbeles uz vielutes?  g.gif o kaip tada geliu viduriukai? Irgi dedasi vielutes  g.gif

na,nezinau ar jos skanesnes nei vielutes,virvutes batuose,ar gyvos geles,nes pati irgi nenaudoju,beje pagalvojau,kiek man ju butu reikeje prismeigti i torta,kur dariau su daug daug geliu ant vieluciu lotuliukas.gif ,bet tps kpolbeles idealu kai nori sukisti gyvas geles,ipili ten truputi vandens,pamerki gyvas gelikes ir geles nevysta ir saugiau..
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 10 15, 10:21)
na,nezinau ar jos skanesnes nei vielutes,virvutes batuose,ar gyvos geles,nes pati irgi nenaudoju,beje pagalvojau,kiek man ju butu reikeje prismeigti i torta,kur dariau su daug daug geliu ant vieluciu lotuliukas.gif ,bet tps kpolbeles idealu kai nori sukisti gyvas geles,ipili ten truputi vandens,pamerki gyvas gelikes ir geles nevysta ir saugiau..

Va pamerkti gelytes tai ideali mintis!
Atsakyti
Migle, vėžliukė nereali wub.gif
Olesta, saldainių dėžutė labai patiko bigsmile.gif
Neli, kokia tikroviška korta thumbup.gif
Rugiagele, subinytė jėginė thumbup.gif

O dar labai noriu jūsų merginos paklaust dėl dažymo ant viršaus, ar jūs kitokius dažus naudojat, bet aš kartą nudažiau ant viršaus nulipdytą mašinytę, tai po to, net kol ant torto uždėjau vis tiek tepa pirštus, tai kaip tą tortą valgyt, jei jis visas dažytas ant viršaus? g.gif
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 15, 10:29)
Va pamerkti gelytes tai ideali mintis!

Va kaip tik bloga mintis, nes kai dariau vestuvinį su gyvom gėlėm, tai ėjau į gėlių saloną, tai jie turi kolbelių su guminiu dangteliu, įpili vandenuko, uždarai tuo dangteliu ir smeigi gėlytę, tai tas guminis dangtelis aptraukia tą gėlytę ir nė lašas nepralaša. Bet į ta pačią kolbelę įsmeigė antrą gėlę ir apvertė, tai vanduo lašėjo. Tai į sivaizduokit, jei į tortą pradės lašėt, arba jei daugiau gėlių, tai tortas vien tik kolbelių prismaigstytas.
Atsakyti
mano žmogus voras ta siena ant viršaus dažytas, dažiau užvakar, tai tik šiandien išdžiuvo smile.gif tai vat, reiškia išdžiuna smile.gif bet šiaip taip ir valgo su dažais, dėl to ant viršaus man ir nepatinka dažyt, ir ne visada gražu, va siena man gražu buvo ant viršaus, bet kitą kartą tai nepatinka, dėl to dedu į masę dažus
Atsakyti
O as jei ant virsaus dazau, tai idejus i saldytuva nudziusta, o isemus vel suslampa.
Atsakyti
user posted imagekirbes medutis,saldainiu mase,truputis bezes,o batukus dariau pagal recepta rasta knygoj 77m ax.gif mano pirmieji baciukai,netobuli,bet man tokie mieli wub.gif nufotkinus pastebejau pudros likucius,tai sutvarkiau.... doh.gif
Atsakyti
kaip idomiai vardas su dviem L rolleyes.gif
Atsakyti