Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Aciu, mergaites 4u.gif

Monikute, Kirbe jau atsake. Meskiuku kaili dariau su zirklutem
Atsakyti
Merginos, taip nesazininga.. po jusu tortu tai kaikurioms ( pirstais nerodysim.. pvz man blush2.gif ) tai tik po lapais sleptis doh.gif biggrin.gif
siandien dariau torta drauges bosei.. jau kaip nesiseke, kad seniai taip nesiseke.. o dar mazoji is proto vare zyzimais i kelnes isikibus doh.gif
mase tik pradejus dengti sutrukinejo ( galvoju, kad gal purdos padauginau ir plius ant salto salto torto uzdejau ir gavosi staigus temperaturu skirtumas g.gif )
pradejus daryti kuno spalva.. tai tik is trecio karto gavosi panasu i kuna.. bet ir tai.. ziauriai nusoliariuminta doh.gif ... o jau plysinejo visur.. tortas labai maziukas, tai isformuoti "Greicius" niekaip nesiseke graziai lygiai... nu bet raminu, kad ne kiekviena diena buna tokiu nesekmiu unsure.gif
user posted image

beje.. ta dengimo mase kur pas mane kad gaunasi grubleta, taigi su spikulioriais prisikisusi pradejau as ja nagrineti kas su ja negerai, ir pastebejau, kad joje yra tokie gumuliukai, kurie neissiminko.. nu lyg sustinge, sukieteje mases gabaliukai. Gal tikrai cia pudra kalta... tos geros niekaip iki baziu nenuvaziuoju.. vis kas sutrukdo

o cia dar vienas siaip
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 14 spalio 2010 - 18:00
asseni bigsmile.gif pasivogsiu idėją pačiam apdengimui blush2.gif bais patiko biggrin.gif

gal dar gali dėl ikrų pakonsultuot??? nu man jie vistiek prisiploja prie dugno ir nesigauna apvaliai apvalūs g.gif koks aukštis aliejaus turi būt??? gal nespeja apstingt??? nu žodziu.. darosi tai labai maloniai bet rezultatas schmoll.gif
Atsakyti
jei ne pries galiu atsakyti blush2.gif prisipiliau apie puse stiklines aliejaus, bet ji reikia gerai gerai kameroj atsaldyt, nu jis toks tirstas tirstas turi buti ir zele apstingdinta. Tai jei tau susiploja arba aliejus arba zele per skysta.
Sekmes darbelyje.

Meskiukai labai labai dailus 4u.gif
Svajone tokias geles moket daryt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2010 10 14, 19:40)
jei ne pries galiu atsakyti blush2.gif  prisipiliau apie puse stiklines aliejaus, bet ji reikia gerai gerai kameroj atsaldyt, nu jis toks tirstas tirstas turi buti ir zele apstingdinta. Tai jei tau susiploja arba aliejus arba zele per skysta.
Sekmes darbelyje.

kazkaip praleidžu tą momentą kai žėlė dar skysta ir pskui jau kieta doh.gif nu nesigauna schmoll.gif ir dar aliejų mandrą nusipirkau su klaikiu skoniu doh.gif
bandysiu kišt aliejų į kamerą ir rytoj dar pažaist biggrin.gif

dar klausimukas... kaip juos laikyt??? vienu sluoksniu paskleistus ar kokiam induky.. nu ne savaitę biggrin.gif rytoj gal prisiruošiu vyniotinį iškept lotuliukas.gif
Atsakyti
AguOna, labai gražios gėlės thumbup.gif wub.gif Tikiuosi, pamokysite, kaip tokias padaryti ax.gif

Aš su vėžliukę. Sumanymas buvo geras, bet ji nelabai man gavosi, dar ir vyras blogai nufotkino blush2.gif Bet gal kam idėja pravers mirksiukas.gif

user posted image

Viduje - vaisinis su braškėmis. Papuošimai - pastilažas, aisingas.
Atsakyti
as paprasciausiai per sieteli nuvarvinu ir tiesiog i lekstute sukratau, jie tokie palaidi, nekimba, tokie kaip ir ikriukai. Kadangi as pasidariau ju nemazai, vis galvojau dar vyniotini iskept, bet palaikius kelias dienas tiesiog suvalgem vienus mirksiukas.gif

Migles visi tortai tiesiog idialaus atlikimo. thumbup.gif
Atsakyti
As irgi perku ta gum tragachan - mase isties elastingesne deka jo ir neplysta. Super thumbup.gif Be abejons, tokioms meistrems, kaip Asseni, Cipsiukas, AguOna, zuliaska, monikute ir kitoms, tai gal ir to gum tragachan nereikia, nes ju rankeles auksines ir igude, o stai mums, kurios tik pradeda ir patyre keleta nesekmiu su masemis - tai puiki iseitis tongue.gif

Asseni, fantastiski Me to you meskiukai thumbup.gif wub.gif Torto spalvos, ispildymas - absoliutus tobulumas!

Migle 79 nugi labai ir net labai grazus tortas - zaismingas, ryskus, grazios salvos, gera ideja drinks_cheers.gif Saunu!
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2010 10 14, 20:54)

ačiū už konsultaciją 4u.gif daviau vyrui ant batono su šarlote aptepus tai buvo sužavėtas biggrin.gif rytoj bandysiu dar...

QUOTE(eda.dita @ 2010 10 14, 21:06)
As irgi perku ta gum tragachan - mase isties elastingesne deka jo ir neplysta.

a kur mum jo gaut??? verysad.gif
Atsakyti
Man ir be tos gumpaste neplysta mase biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 10 14, 19:56)
beje.. ta dengimo mase kur pas mane kad gaunasi grubleta, taigi su spikulioriais prisikisusi pradejau as ja nagrineti kas su ja negerai, ir pastebejau, kad joje yra tokie gumuliukai, kurie neissiminko.. nu lyg sustinge, sukieteje mases gabaliukai. Gal tikrai cia pudra kalta... tos geros niekaip iki baziu nenuvaziuoju.. vis kas sutrukdo

pudrą VISĄ reikia sijoti, visiems darbams. Tada nesigaus jokie guzai.
Dar guziukai gali atsirasti nuo neištirpdytos želatinos. Tik jie žymiai mažesni.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 14, 22:14)

a kur mum jo gaut???  verysad.gif

Kam tas Gum Tragacanth ..... pirkite jau padarytas gėles , panašios tiesa , į čia matytas wink.gif

http://www.surbitona...Sprays_274.html

http://www.surbitona...ugar_leafs.html

O va čia populiarusis Gum Tragacanth ....

http://www.surbitona..._Items_222.html

Atsakyti