Aciu, mergaites
Monikute, Kirbe jau atsake. Meskiuku kaili dariau su zirklutem
Merginos, taip nesazininga.. po jusu tortu tai kaikurioms ( pirstais nerodysim.. pvz man ) tai tik po lapais sleptis
siandien dariau torta drauges bosei.. jau kaip nesiseke, kad seniai taip nesiseke.. o dar mazoji is proto vare zyzimais i kelnes isikibus
mase tik pradejus dengti sutrukinejo ( galvoju, kad gal purdos padauginau ir plius ant salto salto torto uzdejau ir gavosi staigus temperaturu skirtumas )
pradejus daryti kuno spalva.. tai tik is trecio karto gavosi panasu i kuna.. bet ir tai.. ziauriai nusoliariuminta ... o jau plysinejo visur.. tortas labai maziukas, tai isformuoti "Greicius" niekaip nesiseke graziai lygiai... nu bet raminu, kad ne kiekviena diena buna tokiu nesekmiu
beje.. ta dengimo mase kur pas mane kad gaunasi grubleta, taigi su spikulioriais prisikisusi pradejau as ja nagrineti kas su ja negerai, ir pastebejau, kad joje yra tokie gumuliukai, kurie neissiminko.. nu lyg sustinge, sukieteje mases gabaliukai. Gal tikrai cia pudra kalta... tos geros niekaip iki baziu nenuvaziuoju.. vis kas sutrukdo
o cia dar vienas siaip
siandien dariau torta drauges bosei.. jau kaip nesiseke, kad seniai taip nesiseke.. o dar mazoji is proto vare zyzimais i kelnes isikibus
mase tik pradejus dengti sutrukinejo ( galvoju, kad gal purdos padauginau ir plius ant salto salto torto uzdejau ir gavosi staigus temperaturu skirtumas )
pradejus daryti kuno spalva.. tai tik is trecio karto gavosi panasu i kuna.. bet ir tai.. ziauriai nusoliariuminta ... o jau plysinejo visur.. tortas labai maziukas, tai isformuoti "Greicius" niekaip nesiseke graziai lygiai... nu bet raminu, kad ne kiekviena diena buna tokiu nesekmiu
beje.. ta dengimo mase kur pas mane kad gaunasi grubleta, taigi su spikulioriais prisikisusi pradejau as ja nagrineti kas su ja negerai, ir pastebejau, kad joje yra tokie gumuliukai, kurie neissiminko.. nu lyg sustinge, sukieteje mases gabaliukai. Gal tikrai cia pudra kalta... tos geros niekaip iki baziu nenuvaziuoju.. vis kas sutrukdo
o cia dar vienas siaip
asseni pasivogsiu idėją pačiam apdengimui bais patiko
gal dar gali dėl ikrų pakonsultuot??? nu man jie vistiek prisiploja prie dugno ir nesigauna apvaliai apvalūs koks aukštis aliejaus turi būt??? gal nespeja apstingt??? nu žodziu.. darosi tai labai maloniai bet rezultatas
gal dar gali dėl ikrų pakonsultuot??? nu man jie vistiek prisiploja prie dugno ir nesigauna apvaliai apvalūs koks aukštis aliejaus turi būt??? gal nespeja apstingt??? nu žodziu.. darosi tai labai maloniai bet rezultatas
jei ne pries galiu atsakyti prisipiliau apie puse stiklines aliejaus, bet ji reikia gerai gerai kameroj atsaldyt, nu jis toks tirstas tirstas turi buti ir zele apstingdinta. Tai jei tau susiploja arba aliejus arba zele per skysta.
Sekmes darbelyje.
Meskiukai labai labai dailus
Svajone tokias geles moket daryt
Sekmes darbelyje.
Meskiukai labai labai dailus
Svajone tokias geles moket daryt
QUOTE(DONRA @ 2010 10 14, 19:40)
jei ne pries galiu atsakyti prisipiliau apie puse stiklines aliejaus, bet ji reikia gerai gerai kameroj atsaldyt, nu jis toks tirstas tirstas turi buti ir zele apstingdinta. Tai jei tau susiploja arba aliejus arba zele per skysta.
Sekmes darbelyje.
Sekmes darbelyje.
kazkaip praleidžu tą momentą kai žėlė dar skysta ir pskui jau kieta nu nesigauna ir dar aliejų mandrą nusipirkau su klaikiu skoniu
bandysiu kišt aliejų į kamerą ir rytoj dar pažaist
dar klausimukas... kaip juos laikyt??? vienu sluoksniu paskleistus ar kokiam induky.. nu ne savaitę rytoj gal prisiruošiu vyniotinį iškept
AguOna, labai gražios gėlės Tikiuosi, pamokysite, kaip tokias padaryti
Aš su vėžliukę. Sumanymas buvo geras, bet ji nelabai man gavosi, dar ir vyras blogai nufotkino Bet gal kam idėja pravers
Viduje - vaisinis su braškėmis. Papuošimai - pastilažas, aisingas.
Aš su vėžliukę. Sumanymas buvo geras, bet ji nelabai man gavosi, dar ir vyras blogai nufotkino Bet gal kam idėja pravers
Viduje - vaisinis su braškėmis. Papuošimai - pastilažas, aisingas.
as paprasciausiai per sieteli nuvarvinu ir tiesiog i lekstute sukratau, jie tokie palaidi, nekimba, tokie kaip ir ikriukai. Kadangi as pasidariau ju nemazai, vis galvojau dar vyniotini iskept, bet palaikius kelias dienas tiesiog suvalgem vienus
Migles visi tortai tiesiog idialaus atlikimo.
Migles visi tortai tiesiog idialaus atlikimo.
As irgi perku ta gum tragachan - mase isties elastingesne deka jo ir neplysta. Super Be abejons, tokioms meistrems, kaip Asseni, Cipsiukas, AguOna, zuliaska, monikute ir kitoms, tai gal ir to gum tragachan nereikia, nes ju rankeles auksines ir igude, o stai mums, kurios tik pradeda ir patyre keleta nesekmiu su masemis - tai puiki iseitis
Asseni, fantastiski Me to you meskiukai Torto spalvos, ispildymas - absoliutus tobulumas!
Migle 79 nugi labai ir net labai grazus tortas - zaismingas, ryskus, grazios salvos, gera ideja Saunu!
Asseni, fantastiski Me to you meskiukai Torto spalvos, ispildymas - absoliutus tobulumas!
Migle 79 nugi labai ir net labai grazus tortas - zaismingas, ryskus, grazios salvos, gera ideja Saunu!
QUOTE(DONRA @ 2010 10 14, 20:54)
ačiū už konsultaciją daviau vyrui ant batono su šarlote aptepus tai buvo sužavėtas rytoj bandysiu dar...
QUOTE(eda.dita @ 2010 10 14, 21:06)
As irgi perku ta gum tragachan - mase isties elastingesne deka jo ir neplysta.
a kur mum jo gaut???
Man ir be tos gumpaste neplysta mase
QUOTE(karapuzike @ 2010 10 14, 19:56)
pudrą VISĄ reikia sijoti, visiems darbams. Tada nesigaus jokie guzai.
Dar guziukai gali atsirasti nuo neištirpdytos želatinos. Tik jie žymiai mažesni.
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 14, 22:14)
Kam tas Gum Tragacanth ..... pirkite jau padarytas gėles , panašios tiesa , į čia matytas
http://www.surbitona...Sprays_274.html
http://www.surbitona...ugar_leafs.html
O va čia populiarusis Gum Tragacanth ....
http://www.surbitona..._Items_222.html