Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(kirbe @ 2010 10 14, 10:21)
geru dažu tai tik iš interneto parsisiusti galima......turiu aš tu iš Scilio,tai tikrai jie skysti ir spalvos neryškios......vienintele išeitis norint gauti ryškia spalva dažyti ant mases viršaus......o dažyti galima kepminele arba teptuku,tik reik žiureti ,kad nebyretu teptuko šereliai.....

šalma padaryti tikrai nera sunku.....

Tai viskas iš cukrinės masės.Rožes darau iš baltos masės,o lapelius iš labai šviesios žalios.Kai truputį apdžiūsta aš juos su teptuku spalvinu sausais maistiniais dažais.Spalvų gamą pasimaišauti kokią noriu, paskui leidžiu gerai išdžiūti.
Atsakyti
Pintikes Barbe labai graži ..tokia liekna manekene..... thumbup.gif
Vaidosee,super chalatas....... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agu0na @ 2010 10 14, 11:13)
Tai viskas iš cukrinės masės.Rožes darau iš baltos  masės,o lapelius iš labai šviesios žalios.Kai truputį apdžiūsta aš juos su teptuku spalvinu sausais maistiniais dažais.Spalvų gamą pasimaišauti kokią noriu, paskui  leidžiu gerai išdžiūti.

O koks tos masės gaminimo receptas? Ar ji yra viršutinėje papuošimų temoje?
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 14, 10:36)
O iš kokios masės gėlytės  blush2.gif ?
Siekiant tobulybės nereiktų vadovautis tokiu principu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O dabar jus man tada paaiskinkit, kuo "valgomesnes" tos kolbeles uz vielutes? g.gif o kaip tada geliu viduriukai? Irgi dedasi vielutes g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 14, 11:18)
O dabar jus man tada paaiskinkit, kuo "valgomesnes" tos kolbeles uz vielutes?  g.gif o kaip tada geliu viduriukai? Irgi dedasi vielutes  g.gif

Aš kadangi išvis nedarau tokių kompozicijų tai manęs geriau neklausk blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 10 14, 11:14)
Pintikes Barbe labai graži ..tokia liekna manekene..... thumbup.gif
Vaidosee,super chalatas....... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 14, 11:15)
O koks tos masės gaminimo receptas? Ar ji yra viršutinėje papuošimų temoje?

Receptas:5a.š vandens,2a.š želatinos,500g. cukraus pudros,2a.š. skystos gliukozės.3a.š. gum tragacanth,3a.š šviesaus augalinio aliejaus,1baltymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agu0na: 14 spalio 2010 - 10:26
QUOTE(agu0na @ 2010 10 14, 11:34)
Papildyta:

Receptas:5a.š vandens,2a.š želatinos,500g. cukraus pudros,2a.š. skystos gliukozės.3a.š. gum tragacanth,3a.š šviesaus augalinio aliejaus,1baltymas.

nu va doh.gif viską turiu išskyrus šitą gum tragacanth doh.gif verysad.gif verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 14, 11:53)
nu va  doh.gif  viską turiu išskyrus šitą gum tragacanth  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif

reik dar ne tik viska turet,bet ir sugebet tokias grožybes padaryt...... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 10 14, 12:55)
reik dar ne tik viska turet,bet ir sugebet tokias grožybes padaryt...... doh.gif

Nenoriu pasirodyti įžūli biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet galvoju, kad sugebėčiau blush2.gif reiktų tik daug praktikos ir normalios masės blush2.gif blush2.gif blush2.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Papildyta:
Dar klausimėlis Aguonai iš techninės pusės ax.gif kaip jūs klijuojat žiedlapius? Ar kai masė jau būna išdžiuvusi, ar iškart ir kokiu būdu klijuojate - spec. klijais, degtine, aisingu, kiaušinio baltymu, vandeniu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 14 spalio 2010 - 12:03
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 14, 13:11)
Nenoriu pasirodyti įžūli  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif bet galvoju, kad sugebėčiau  blush2.gif  reiktų tik daug praktikos ir normalios masės  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

aš aplamai kalbu...ne butent tave turejau omeny......o tokias gražias geles galima ir iš kitokios mases padaryti ne butinai ten tos gum......... tureti...pažiurekit y Cipciuko geles,ji daro iš paprastos cukrines mases.....o kooooookios geles...... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 14 spalio 2010 - 12:16
QUOTE(kirbe @ 2010 10 14, 13:13)
aš aplamai kalbu...ne butent tave turejau omeny......

O aš juokauju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 14, 13:14)
O aš juokauju  mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti