Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*monikute* @ 2010 10 14, 09:17)
Neli thumbup.gif  nu ir šaunuolė  thumbup.gif

Aguona,
nu jo swoon.gif apšalus aš  wub.gif Gėlės tai nerealiai tikroviškos ir nuostabiai atrodo, tik man ta mintis apie į gėlių kompozicijas "įpintas" vielutes numuša apetitą  blush2.gif  nors ir suprantu kad kitaip niekaip ir nepadarysi be vielučių  blush2.gif
Išduokit paslaptį iš kokios masės lipdot?

Laba,diena.Ačiū visiems už gerą žodį.Norint padaryti gražią gėlių kompoziciją vielutės yra būtinos.Tačiau į tortus griežtai draudžiama kyšti vielutes .Yra stovelis,kuris apdirbamas alkoholiu[degtine],į jį ikišama puokštėir toliau kišame į tortą.Tai yra Švariau ir higieniškiau,nei dėti natūraliai gyvas gėlių puokštes.
Atsakyti
QUOTE(agu0na @ 2010 10 14, 09:58)
Laba,diena.Ačiū visiems už gerą žodį.Norint padaryti gražią gėlių kompoziciją vielutės yra būtinos.Tačiau į tortus griežtai draudžiama kyšti vielutes .Yra stovelis,kuris apdirbamas alkoholiu[degtine],į jį ikišama puokštėir toliau kišame į tortą.Tai yra Švariau ir higieniškiau,nei dėti  natūraliai gyvas  gėlių  puokštes.

O kam tada parduoda spec.vielutes tortams internetiniuose puslapiuose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 14, 07:12)
O kam tada parduoda spec.vielutes tortams internetiniuose puslapiuose?  g.gif

tam ir parduoda,kad daryti geles,bet ten pat parduoda ir tuos flower spikes (kaip jie vadinasi),kad jas ten sukisti lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 10 14, 10:19)
tam ir parduoda,kad daryti geles,bet ten pat parduoda ir tuos flower spikes (kaip jie vadinasi),kad jas ten sukisti lotuliukas.gif
user posted image

Kisau i torta ir nieko nenutiko g.gif dar ne tokio s... buna i parduotuvinius prideta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2010 10 14, 07:46)
Nu jau aguonos kvietkai  wub.gif
Ir bakuganai  wub.gif
Labas, man vėl pasistojo pora klausimų  4u.gif
1. Iš kur gaut gerų dažų? Vakar minkiau pastilažą braškei, tai vargais negalais supylus visus dažus "išlaužiau" tamsiai rožinę spalvą, o dar rašo, kad dažai raudoni  doh.gif , juos pirkau iš scilio, ar kaip jį ten... sal2 kaip tyčia raudonų dabar neturi. Gal kur būna Kaune?
2. Kaip padaryt tortą - šalmą? Čia mano manymu būtų nerealu, nes reik raudono (žr. 1 klausimą), bet ir išformuoto, su šalmo grioveliais ir etc. Na neįsivaizduoju  schmoll.gif

geru dažu tai tik iš interneto parsisiusti galima......turiu aš tu iš Scilio,tai tikrai jie skysti ir spalvos neryškios......vienintele išeitis norint gauti ryškia spalva dažyti ant mases viršaus......o dažyti galima kepminele arba teptuku,tik reik žiureti ,kad nebyretu teptuko šereliai.....

šalma padaryti tikrai nera sunku.....
Atsakyti
Labos 4u.gif

Bakuganas, tai superinis, gerai, kad mano vaikai nemato biggrin.gif

Aguona, nu pyk, nepyk, tikrai labai gražu, bet netikiu, kad ten viskas tikra g.gif Apžiūrinėjau lapelius rožių, tos visos jų spalvos ir aplamai, tas visas spalvų perėjimas, tarkim rožės lapelio vuduriukai tokie žalsvoki. Arba parudavimas lapelių. Nu aš netikiu, kad čia viskas iš cukrinės masės schmoll.gif Jūs tik pati žinot, kaip yraiš tikrųjų ir gali būti, kad šitas postas jums bus kaip didžiausias pagyrimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agu0na @ 2010 10 14, 09:58)
Laba,diena.Ačiū visiems už gerą žodį.Norint padaryti gražią gėlių kompoziciją vielutės yra būtinos.Tačiau į tortus griežtai draudžiama kyšti vielutes .Yra stovelis,kuris apdirbamas alkoholiu[degtine],į jį ikišama puokštėir toliau kišame į tortą.Tai yra Švariau ir higieniškiau,nei dėti  natūraliai gyvas  gėlių  puokštes.

O iš kokios masės gėlytės blush2.gif ?

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 14, 10:21)
Kisau i torta ir nieko nenutiko  g.gif dar ne tokio s... buna i parduotuvinius prideta biggrin.gif

Siekiant tobulybės nereiktų vadovautis tokiu principu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,atnesu savo pirmaja Barbe,kol dar savaitgalio grozybiu nera ax.gif
tortas-Olestos,,varskinis gaivumelis,, saldainine mase
user posted image
Atsakyti
Wow kaip gražu wub.gif ir spalva kokia graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 14, 10:48)
Wow kaip gražu  wub.gif  ir spalva kokia graži  wub.gif

aciu,monikute,beje,pamirsau pagirti tavo vestuvini ,man labai grazios gelyciu spalvos ir isdestymas,nusikopinau ax.gif
Atsakyti
Labas rytas ir aš skubu įdėti iš ryto,kol nepridėjo kitos merginos savo grožybių rolleyes.gif
Šios temos įspūdingiausias tortas -Kirbės moliūgas wub.gif ,visi tortukai gražūs,įdomūs,bet Kirbės... ir dabar dažnai gryžtu akis į jį paganyti thumbup.gif

user posted image

Juodas miškas.
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2010 10 14, 10:51)
aciu,monikute,beje,pamirsau pagirti tavo vestuvini ,man labai grazios gelyciu spalvos ir isdestymas,nusikopinau  ax.gif

Kaip malonu kai kažkas kopijuoja blush2.gif ačiū 4u.gif
gėlės realybėje gražiau atrodo ir dar nuotraukoje atrodo, kad ten mėlynos gėlės, o jos buvo violetinės su violetiniu - melsvu blizgučiu smile.gif nesuprantu kodėl fotoaparatas taip iškraipė spalvas g.gif
Papildyta:
Vaidosee, dailus chalatukas 4u.gif
Atsakyti