Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Migle wub.gif nuostabių akių liūtukas wub.gif

Meškute, aš darau taip, kaip man geriau ir patogiau ir kiekvienu atveju darau skirtingai, atsižvelgdama į tai kiek turiu laiko ir medžiagų sąnaudų, neprimetinėju nei vienai, kad darykit taip ar anaip ar dar kitaip...Jūs darykit kaip Jums patogiau ir kaip mokat, aš darysiu kaip aš moku...
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 10 12, 21:59)
Migle wub.gif  nuostabių akių liūtukas  wub.gif

Meškute, aš darau taip, kaip man geriau ir patogiau ir kiekvienu atveju darau skirtingai, atsižvelgdama į tai kiek turiu laiko ir medžiagų sąnaudų, neprimetinėju nei vienai, kad darykit taip ar anaip ar dar kitaip...Jūs darykit kaip Jums patogiau ir kaip mokat, aš darysiu kaip aš moku...

Kas be ko ,kiekviena atsirenkam kaip kuriai patogiau smile.gif
Atsakyti
Migle79 - nerealus liutukas. Pasakiau WOW, kai tik pamaciau. Tikrai WOW!!!

Fantastiskas vestuvinis tortas, *monikute*, net nepasakyciau, kad pirmas. Ir tikrai ne per anksti tau vestuvinius tortus daryti smile.gif

Merginos, as kai pameginu kazka padaryti pati, tada suvokiu, kad viskas, kas reikalauja kruopstumo, o tame tarpe ir tortu puosimas, yra toks sudetingas dalykas ir tiek reikia kantrybes, igudziu, kol pradesi daryti meistriskai, kad ne kiekvienai tai duota.
Sakau todel, kad meginau daryti pinta rasta ant torto, tai tikrai sunkiai ejosi, aisku, kaip pirmam kartui pusiau su beda, bet... gerai, kad be jokios progos ir tik sau valgymui prie kavutes, nes priesingu atveju - valyciau salint toki papuosima lotuliukas.gif Kaip sakoma - tiesiog valgomas tortukas prie kavutes:
Viduje tortas 'After eight'-sokolado-metu skonio (recepta imesiu i tortu tema), puosta sviestiniu kremu ir geliu formavimo mases gelytemis, purkstas perlu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 12, 18:05)
Todel, kad cukraus pudros perdejai smile.gif vandens reikejo 4 saukstu.

Specialiai dėjau mažiau vandens ir pudros suėjo mažiau nei pagal receptą g.gif na nežinau biggrin.gif gal dar vieną kartą pamėginsiu padaryti įdomumo dėlei ax.gif gal geriau gausis, bet man vistiek - sakykit ką norit - gražiausios rožės žiūrisi kai jos padarytos iš šokolado wub.gif jos atrodo tokios gyvos, tokios natūralios blush2.gif o su tom masėm gražu, bet nesimato "gyvybės" blush2.gif gal dar iš marshmelows saldainių masės gražiai išeina ax.gif na čia mano tokie sapaliojimai hihihi.gif

QUOTE(eda.dita @ 2010 10 12, 23:34)

Fantastiskas vestuvinis tortas, *monikute*, net nepasakyciau, kad pirmas. Ir tikrai ne per anksti tau vestuvinius tortus daryti smile.gif

Merginos, as kai pameginu kazka padaryti pati, tada suvokiu, kad viskas, kas reikalauja kruopstumo, o tame tarpe ir tortu puosimas, yra toks sudetingas dalykas ir tiek reikia kantrybes, igudziu, kol pradesi daryti meistriskai, kad ne kiekvienai tai duota.
Sakau todel, kad meginau daryti pinta rasta ant torto,

Ačiū už padrasinimą 4u.gif

Žinok čia niekaip niekaip neapsieisi be praktikos schmoll.gif pamenu savo pirmąjį pynimą doh.gif irgi ne itin gražus gavosi hihihi.gif bet vistiek kuo tolyn, tuo tie tortai gražyn ir tai įrodo čia kiekvienos mergaitės parodyti darbo rezultatai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 13, 09:49)
Specialiai dėjau mažiau vandens ir pudros suėjo mažiau nei pagal receptą  g.gif  na nežinau  biggrin.gif  gal dar vieną kartą pamėginsiu padaryti įdomumo dėlei  ax.gif  gal geriau gausis, bet man vistiek - sakykit ką norit - gražiausios rožės žiūrisi kai jos padarytos iš šokolado  wub.gif  jos atrodo tokios gyvos, tokios natūralios  blush2.gif  o su tom masėm gražu, bet nesimato "gyvybės"  blush2.gif gal dar iš marshmelows saldainių masės gražiai išeina  ax.gif  na čia mano tokie sapaliojimai hihihi.gif
Ačiū už padrasinimą  4u.gif

Žinok čia niekaip niekaip neapsieisi be praktikos  schmoll.gif  pamenu savo pirmąjį pynimą  doh.gif  irgi ne itin gražus gavosi hihihi.gif bet vistiek kuo tolyn, tuo tie tortai gražyn ir tai įrodo čia kiekvienos mergaitės parodyti darbo rezultatai  mirksiukas.gif  4u.gif

Norit ant tortu gyvybes - dekit gyvas geles biggrin.gif valgomi papuosimai niekad nebus kaip gyvi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 13, 10:04)
Norit ant tortu gyvybes - dekit gyvas geles biggrin.gif valgomi papuosimai niekad nebus kaip gyvi  biggrin.gif

Nelabai supratai ką norėjau pasakyti, bet tiek to irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 13, 11:27)
Nelabai supratai ką norėjau pasakyti, bet tiek to  irnesakyk.gif

Na tu rasei, kad su masem nesimato "gyvybes" biggrin.gif
Atsakyti
nu atnešu papukus smile.gif realybėj geriau atrodo, kad nemoku nufotkinti smile.gif
snikersas, pastiliažas ir aisingas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 13, 10:04)
Norit ant tortu gyvybes - dekit gyvas geles biggrin.gif valgomi papuosimai niekad nebus kaip gyvi  biggrin.gif

Turbut nematet graziai padarytu geliu is mases mirksiukas.gif . Gyviau gyvu. bet cia auksines rankas reikia turet. Rodziau Naitui, tai is nuotraukos net patiket sunku,kad ne gyvos geles.
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 10 13, 12:32)
Turbut nematet graziai padarytu geliu is mases  mirksiukas.gif . Gyviau gyvu. bet cia auksines rankas reikia turet. Rodziau Naitui, tai is nuotraukos net patiket sunku,kad ne gyvos geles.

O man visokios geles grazu ant tortu tongue.gif ar ju realybej buna tokiu, ar ne.. svarbu padaryt grazia kompozicija.
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 10 13, 12:19)
nu atnešu papukus smile.gif realybėj geriau atrodo, kad nemoku nufotkinti smile.gif
snikersas, pastiliažas ir aisingas

atrodo labai dideli,koks svoris tortuko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 10 13, 12:19)

nėriniai jėgiški bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(Asseni @ 2010 10 13, 12:32)
Rodziau Naitui, tai is nuotraukos net patiket sunku,kad ne gyvos geles.

i mum galėtum parodyt biggrin.gif

čia tas pats kas su dirbtinėm.... dabar tokių padaro kad nesuprasi tikros ar ne... taip ir ant tortų... bet kaip sako Asseni, auksines rankeles reik turėt.... ir kantrybę turbūt unsure.gif
Atsakyti