Asseni, tobulas kempiniukas
Bet jau taip viskas lygiai, kiekviena blakstiena, apskritimukai akių idealūs, nu žodžiu....
Labai dailus kempiniukas...
QUOTE(Asseni @ 2010 10 07, 12:10)
Ji klausia, ar ant ganaso iskart mmg det, ar dar sarlotes aptept.
nu ne visos tūndros supranta klausimus
QUOTE(Meduvė @ 2010 10 07, 12:14)
rankom man tai toks kaifas glostinėt tortus
QUOTE(Asseni @ 2010 10 07, 12:18)
nu ką čia galima pasakyt o tau būna kad kasnors nesigauna
tobulas
kempiniukas ir man tiktu gimtadieniui megstu linksmus veidus
Labai kruopstus darbelis man atrodo,kad darau normaliai ,o kai nufotografuoju ,visko randu,ko nereikia
Rugiagele,ar cia ta ambasadoriu vis gi bandei oda aptraukti? matosi,kad gerai masazavai,celiulito nerasta
Labai kruopstus darbelis man atrodo,kad darau normaliai ,o kai nufotografuoju ,visko randu,ko nereikia
Rugiagele,ar cia ta ambasadoriu vis gi bandei oda aptraukti? matosi,kad gerai masazavai,celiulito nerasta
QUOTE(emiga @ 2010 10 07, 12:45)
kempiniukas ir man tiktu gimtadieniui megstu linksmus veidus
Ne, cia Snickersas. Ambasadoriu sutepiau kitai progai, bet jo nevilksiu mase, nes baisoka vistik... jis toks minkstutis... sokoladu puosiu:)
Cia apglostinet reiktu duot vyrui kalbant apie subinyte o jei rimtai, tai sokoladine mase, kazkaip man graziai gule...
[quote=akvilyte,2010 10 06, 14:51]
kokiam mieste čia tokia situacija nes kaune tai jau tikrai ne taip prastai.. o ir klaipėdoj tikrai yra viena kepyklėlė kur padarys ką tik nori... ir kaina ne tokia
Akvilyte, gal gali i az parasyti, tos kepykleles adresa Klaipedoje?
kokiam mieste čia tokia situacija nes kaune tai jau tikrai ne taip prastai.. o ir klaipėdoj tikrai yra viena kepyklėlė kur padarys ką tik nori... ir kaina ne tokia
Akvilyte, gal gali i az parasyti, tos kepykleles adresa Klaipedoje?
noriu pasidalinti - kazkiek primena beze gamyba -dabar mastau gal galima ir ten panaudoti termometra kad pagauti laiku ta momenta kada jau sirupas yra gatavas
- reiks isbandyti.
http://www.goodtokno...gue-buttercream
- reiks isbandyti.
http://www.goodtokno...gue-buttercream
Asseni vau , buciau vaikas tai as tokio torto tikrai noreciau
man dabar durnas klausimas iskilo. Ar jus kai aptepate tortus sviestiniu kremu pries uzdengiant mase, ar dedat torta i saldytuva, kad ir porai minuciu?
man dabar durnas klausimas iskilo. Ar jus kai aptepate tortus sviestiniu kremu pries uzdengiant mase, ar dedat torta i saldytuva, kad ir porai minuciu?
QUOTE(Meduvė @ 2010 10 07, 16:17)
Asseni vau , buciau vaikas tai as tokio torto tikrai noreciau
As aptepu sviestiniu kremu ir dengiu... nededu i saldytuva..
aš pirma aptepu su kremu su trupinukais, tada į šaldytuvą, tada jau tik kremu aptepu ir tada jau kaip aplinkybės būna ir dedu ir nededu
QUOTE(Meduvė @ 2010 10 07, 15:17)
o ar reikia kuo nors aptepti pries liejant sokoladine glazura
QUOTE(Asseni @ 2010 10 07, 12:10)
Ji klausia, ar ant ganaso iskart mmg det, ar dar sarlotes aptept.
Jeigu ganasas geras, tvirtas,tai uzteks ir jo, bet, jeigu kremo pavidalo, koki darai (rududu + grietinele), tai siulyciau ganasu nedengt, o sarlotes is kart
aha sito klausiau nedesiu tuomet ganaso, desiu iskart ta sviestini krema