Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Asseni, tobulas kempiniukas thumbup.gif
Bet jau taip viskas lygiai, kiekviena blakstiena, apskritimukai akių idealūs, nu žodžiu.... thumbup.gif
Atsakyti
Labai dailus kempiniukas...
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 10 07, 12:10)
Ji klausia, ar ant ganaso iskart mmg det, ar dar sarlotes aptept.

nu ne visos tūndros supranta klausimus doh.gif blush2.gif

QUOTE(Meduvė @ 2010 10 07, 12:14)

rankom smile.gif  man tai toks kaifas glostinėt tortus  blush2.gif

QUOTE(Asseni @ 2010 10 07, 12:18)

nu ką čia galima pasakyt g.gif o tau būna kad kasnors nesigauna g.gif

tobulas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 07 spalio 2010 - 12:12
kempiniukas ir man tiktu gimtadieniui thumbup.gif megstu linksmus veidus thumbup.gif

Labai kruopstus darbelis 4u.gif man atrodo,kad darau normaliai ,o kai nufotografuoju ,visko randu,ko nereikia blush2.gif

Rugiagele,ar cia ta ambasadoriu vis gi bandei oda aptraukti? g.gif matosi,kad gerai masazavai,celiulito nerasta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiga: 07 spalio 2010 - 11:46
QUOTE(emiga @ 2010 10 07, 12:45)
kempiniukas ir man tiktu gimtadieniui  thumbup.gif megstu linksmus veidus  thumbup.gif

Labai kruopstus darbelis 4u.gif  man atrodo,kad darau normaliai ,o kai nufotografuoju ,visko randu,ko nereikia  blush2.gif

Rugiagele,ar cia ta ambasadoriu vis gi bandei oda aptraukti?  g.gif matosi,kad gerai masazavai,celiulito nerasta  biggrin.gif

Ne, cia Snickersas. Ambasadoriu sutepiau kitai progai, bet jo nevilksiu mase, nes baisoka vistik... jis toks minkstutis... sokoladu puosiu:)

Cia apglostinet reiktu duot vyrui kalbant apie subinyte biggrin.gif o jei rimtai, tai sokoladine mase, kazkaip man graziai gule...
Atsakyti
[quote=akvilyte,2010 10 06, 14:51]
kokiam mieste čia tokia situacija g.gif nes kaune tai jau tikrai ne taip prastai.. o ir klaipėdoj tikrai yra viena kepyklėlė kur padarys ką tik nori... ir kaina ne tokia tongue.gif

Akvilyte, gal gali i az parasyti, tos kepykleles adresa Klaipedoje? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
noriu pasidalinti - kazkiek primena beze gamyba -dabar mastau gal galima ir ten panaudoti termometra kad pagauti laiku ta momenta kada jau sirupas yra gatavas
- g.gif reiks isbandyti.
http://www.goodtokno...gue-buttercream
Atsakyti
Asseni vau ploja.gif , buciau vaikas tai as tokio torto tikrai noreciau biggrin.gif

man dabar durnas klausimas iskilo. Ar jus kai aptepate tortus sviestiniu kremu pries uzdengiant mase, ar dedat torta i saldytuva, kad ir porai minuciu?
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2010 10 07, 16:17)
Asseni vau ploja.gif , buciau vaikas tai as tokio torto tikrai noreciau biggrin.gif

man dabar durnas klausimas iskilo. Ar jus kai aptepate tortus sviestiniu kremu pries uzdengiant mase, ar dedat torta i saldytuva, kad ir porai minuciu?

As aptepu sviestiniu kremu ir dengiu... nededu i saldytuva..
Atsakyti
aš pirma aptepu su kremu su trupinukais, tada į šaldytuvą, tada jau tik kremu aptepu ir tada jau kaip aplinkybės lotuliukas.gif būna ir dedu ir nededu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2010 10 07, 15:17)

o ar reikia kuo nors aptepti pries liejant sokoladine glazura g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 10 07, 12:10)

Ji klausia, ar ant ganaso iskart mmg det, ar dar sarlotes aptept.

Jeigu ganasas geras, tvirtas,tai uzteks ir jo, bet, jeigu kremo pavidalo, koki darai (rududu + grietinele), tai siulyciau ganasu nedengt, o sarlotes is kart

aha sito klausiau blush2.gif nedesiu tuomet ganaso, desiu iskart ta sviestini krema smile.gif
Atsakyti